Canım eğer evlendiimizde böyle bişey yaparsa, ben evde bi başıma, onun yolunu gözlerken.. o gece içmeye gidiyo arkadaşlarıyla kabul edemem böyle bişey..

klava:
Konuştuk biraz.. dedim ki benim yaptığım belki bi çok insana göre baskı kurmak ve baskı kurmak kötü bişey ama.. ben yinede hislerimi düşüncelirimi değiştiremiorm, bana yanlış geliyo içki içip gecenin bi yarısı dönmek, benim eğlenmek iyi vakit geçirmek anlayışım bu değil ve merak ediyorm seni sonuçta dedim. Bi limitin olsa neyse dedim, en geç 12 de gelsen, tabi bir iki haftada bir olmak kaydıyla tamam dedim.. ama sen geç geldiinde ben uyuyamıorm da, moralimde bozuluyo vs.. dedim Karşılıklı biraz daha birbirimizin isteklerine saygı göstermeliyiz dedim.
O da dediki haber vermeme olayı vardı, haber verdiini sanıyomuş falan. Evlenince asla böyle yapmam çünkü evde seni nasıl yalnız bırakıp çıkarım diyo ve
şu andada sorunlar var bazı işle ilgil vs. dışarı çıkıp kafamı dağıtıorm stres atıorm biraz arkadaşlarımla gülüyorm içkimi içiorm nolur ki dedi.. daha dikkat etcem yinede seni kırmak istemem dedi..