sevgilim ...

Sizin tek arkadaşınız N..mi ?Değil tabii ki .Kızdan hoşlanıyor olabilir .Ben kocamın arkadaşlarının profillerine bakmam mesela .İlgimi çekmez çünkü .Ne yaptığı ne ettiği beni ilgilendirmiyor sonuçta .

tek degl ama sevglmle tanştgmzda biz N ile çok samimiydik ..
niye bana çkma teklf ettin o zmn dedim . seni sevyrm isteseydim ona giderdim dedi...

Canım yerinde olsam bırakırım öyle insandan hayır gelmez.lisede eski erkek arkadaşım öyle sapık sitelere üye olmuştu maillerinden görmüştüm.görür görmez ayrılık mesajını yapıştırdım.1 gram pişman olmadım

ilk defa girdim hesabna .. üniversitemn sayfasına girecekken çırlçplak bi kadının profil fotosunu gördüm .. önceden girilmiş ki karşıma çıktı ...
böyle bişeyi bulacagmı bilmiyordu heralde..

Facebook'ta böyle sayfalarda mı varmış acaba?
Siz neden özel hayata müdahale derdindesiniz?
Oda sizi böyle kontrol eder mi?
N'ye bakma amacı sırf merak tır. Bende sevgilimin ark. bakarım yani.

merak... her girdiğinde bakmış nerdeyse..

uzun ve bol bağırmalı bi kavgadan sonra hiç aramadı .. hatmı biliyorum özür dilerim dedi ..

ne yapacagmı inanın bilmiyorum ... o kadınları geçtm ama arkadasma bakmasını kabullenemedim

Ooo adam kabul etmiş hatamı biliyorum demiş yol verin gitsin o zaman.

İLGİNÇ OLAN ONUN GİRİP BAKTGI ÇOGU ZAMAN BENM FACEM YOKTU ... HENÜZ YENİ AÇTM

tek degl ama sevglmle tanştgmzda biz N ile çok samimiydik ..
niye bana çkma teklf ettin o zmn dedim . seni sevyrm isteseydim ona giderdim dedi...

Belki N ye de yaklasti ama yuz bulamadi, bulamayainca da size yoneldi ? Bu abi N ye bariz ilgi duyuyor bence.

Üyelerin

Üyelerin hangi konularda ciddi ciddi çözüm aradığı konulara bakarak öğrenebilirsiniz
Üye bu konuda ciddi ciddi çözüm arıyor .karar mercii değilsiniz .gayri ciddi olduğunu düşünüyorsaniz Üzgün bir insanın konusuna gereksiz yorum yapmazsiniz

Has...tir lan deseydin. Arkadasinda varmis da sifresi bilmem ne. Defolsun gitsin hayatindan. Bal gibi kiza biseyler hissediyor. Ayip be

Aynen E="imagemaker, post: 36868038, member: 517619"]ben de onu diyorum ya .
İnternet icad oldu mertlik bozuldu .[/QUOTE]
Aynen öyle ayynen

Arkadasi degil kendi bakmis tabii ki

Once sana sonra kiza sonra abisine
Siralama ortada

Madem kiza ilgisi vardi niye seninle cikti? Kiz bunu umursamiyo muydu? Ya da kizin sevgilisi mi vardi o donem?

Bir de karsısındakini kandırdıgını düsünüp "ben degil arkadasım baktı" diyebiliyorlarya.

Siz işkillenip kontrol etmissiniz ve bulmussunuz, o da aklanmaya calısıyor gibi. Belki de gercekten meraktan baktı ama sizin sevgilinize olan güveninize baglı ortada yamuk olup olamayacagı.

canımı yakmak için mi
Arkadasi degil kendi bakmis tabii ki

Once sana sonra kiza sonra abisine
Siralama ortada

Madem kiza ilgisi vardi niye seninle cikti? Kiz bunu umursamiyo muydu? Ya da kizin sevgilisi mi vardi o donem?
hayr sevglisi yoktu .. o dönemde de bi kaç hareketi gıcık etmişti beni.. ama biz çıkmaya başlaynca sordum o hareketleri .. kıskanp kıskanmadığını ölçmek için yaptm demşti

Allah allah ben de şimdi bazı insanların profiline bakıyorum.Kocamı mı aldatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…