sevgilim ...

benim de basima geldi bu. sifrem baskasinda var o bakmistir dendi. onca sey konusuyoruz facebooktan elin cocugu bunlari okuyor mu yani ben sana yazarken dedim olayin rengi değişti baktim şifre baskasinda olayi kapandi. yani bu siyrilmak icin atilan bi yalan. adam senin hesabini ne yapsin ya kari kiz aratmaya mi girecek.

Ya arkadasim hepsinde var bi serefsizlik sakin kanma arkadasim bakti yalanina bariz her hafta takip etmis iste hatunu. benim en yakin arkadasimla bi cocugu tanistirmistim ben. Sonra cikmaya basladilar. Cocukta benim normal arkadasimdi yani. Sonra kiz arkadasim farketmis surekli whats appta bana bakarken yakaliyomus iste feyste twitterda surekli takip ediyomus (o zamaan sosyal aglariim vardi) sonra bi gun bana mesaj atti seninle b hakkinda konusmam lazim diye kapinin onune gelmis. İndim asagiya baktim bu mal gibi suratima bakiyo 'noldu soylesene b bana bisey demedi ayrildiniz mi yoksa' dedim. Hayir dedi ama biaey de anlatmadi. Aeadan 1 hafta gecti. B yle bulustuk agliyo bu hungur hungur noldu dedim. Seninle girusmek istemiyorum dedi. Noldu dedim soylesene. M seni seviyomus en basindan beri seninle ilgili biseyler ogrenmek icin benimle birlikyeymis bende anlamadim dedi. Kendine iyi bak aartik arkadasim degilsin dedi ve gitti 5 yillik arkadasligimiz boyle bitti. Sonra cocugu arayip agzima ne geliyosa soyledim Hala gorusmeyiz o arkadasimla dostlugumuz boylece bitti. Ustelik benim hic biseyden haberim bile yokken.

tatlım bısey araman gerek yok bende bakıyorum sevgılımın arkdasına hanı bıseylr paylastımı onunla ılgılı sohbet varmı dıye. oyle sayfalar gormen normal tabı bu daha derın bı konu ama dıgerını sorun etme . ve ustune gıtme derım :)

ben kıskançlığıma hakım olamayıp baya bi gittim üstüne .. en son ben de insanım ypma böyle dediğini hatrlıyorum
tam bi kriz geçirdim ...

benim de başıma böyle bir şey geldi yalnız şu şekilde, aratan kişi bendim. . Yaklaşık 1 buçuk yıl önceydi. Çalışıyordum. Erkek arkadaşım beni aradı ve şifremi istedi. Benim hareketler dökümü denen olaydan henüz haberim yoktu. Erkek arkadaşım da yeni öğrenmiş olacaktı ki kontrol etmek istedi. Ben de içim rahat bir şekilde şifremi verdim. Ama sonra olanlar beni utançtan yerin dibine soktu. Çünkü her gün kuzenini aratmıştım. Yemin ederim ki ne kuzenine karşı bir beğenim ne de başka bir türlü bakış açım yoktu. Olamazdı da. Sordu bana bu ne? Bir olsa iki olsa anlardım ama defalarca her gün aratmışsın dedi. Utançtan öldüm. Ama içimi benden başkası bilemez. Bir tek ben biliyorum ki içimde hiçbir his yoktu. Sadece merak. Erkek arkadaşım beni dinledi ve siniri geçti. İnandı bana, ki dürüsttüm. Sen de sevgilini burdaki herkesten daha iyi tanıyorsun. Ona inanıyorsan ve kötü niyet barındırabilecek bir durum olmadığına inanıyorsan güven ona. Yıpratma ikinizi de. .

uzun uzun cevap verdiğin için sana çok ama çok tesekkür ediyorum canm benm .. belki kaç yıllık bir dost bu kadr yardım etemezdi bana .. tekrardan tesekkür ediyorum ..

sanırım ona ve telefonda benle beraber ağlamasına güveniyorum ..

rica derim :) öyleyse sorun yok. Sen tanıyorsun onu, içinden gelen hislere güven :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…