- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi tubaturem06
-
sık sık bakmış ama ...Allah allah ben de şimdi bazı insanların profiline bakıyorum.Kocamı mı aldatıyorum.
o kadar saçma diyosun yaniBöyle saçma ilişkiler saçma kontroller...
Saçma alınmalar kırılmalar
ben kıskançlığıma hakım olamayıp baya bi gittim üstüne .. en son ben de insanım ypma böyle dediğini hatrlıyorumtatlım bısey araman gerek yok bende bakıyorum sevgılımın arkdasına hanı bıseylr paylastımı onunla ılgılı sohbet varmı dıye. oyle sayfalar gormen normal tabı bu daha derın bı konu ama dıgerını sorun etme . ve ustune gıtme derım :)
uzun uzun cevap verdiğin için sana çok ama çok tesekkür ediyorum canm benm .. belki kaç yıllık bir dost bu kadr yardım etemezdi bana .. tekrardan tesekkür ediyorum ..benim de başıma böyle bir şey geldi yalnız şu şekilde, aratan kişi bendim. . Yaklaşık 1 buçuk yıl önceydi. Çalışıyordum. Erkek arkadaşım beni aradı ve şifremi istedi. Benim hareketler dökümü denen olaydan henüz haberim yoktu. Erkek arkadaşım da yeni öğrenmiş olacaktı ki kontrol etmek istedi. Ben de içim rahat bir şekilde şifremi verdim. Ama sonra olanlar beni utançtan yerin dibine soktu. Çünkü her gün kuzenini aratmıştım. Yemin ederim ki ne kuzenine karşı bir beğenim ne de başka bir türlü bakış açım yoktu. Olamazdı da. Sordu bana bu ne? Bir olsa iki olsa anlardım ama defalarca her gün aratmışsın dedi. Utançtan öldüm. Ama içimi benden başkası bilemez. Bir tek ben biliyorum ki içimde hiçbir his yoktu. Sadece merak. Erkek arkadaşım beni dinledi ve siniri geçti. İnandı bana, ki dürüsttüm. Sen de sevgilini burdaki herkesten daha iyi tanıyorsun. Ona inanıyorsan ve kötü niyet barındırabilecek bir durum olmadığına inanıyorsan güven ona. Yıpratma ikinizi de. .
uzun uzun cevap verdiğin için sana çok ama çok tesekkür ediyorum canm benm .. belki kaç yıllık bir dost bu kadr yardım etemezdi bana .. tekrardan tesekkür ediyorum ..
sanırım ona ve telefonda benle beraber ağlamasına güveniyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?