• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim..

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.471
En iyi cevaplar
1
2.846
333
31
Merhaba kızlar..
belki dert gibi olmayabilir ama sürekli aklımda olan bişey var sizlerede sormak istedim.

4 yıllık bir ilişkim var. Ayni yerdeyiz.sürekli buluşuruz görüşürüz. Ama görüştüğümüz zamanlar hep benim istediklerim oluyo mesela ne yiyelim diye soruyo farketmez diyorum yok illa benim canımın istediği bişeyi yiyecekmisiz.
şu film gelmiş gidelim mi diyorum tamam diyo ve gidiyoruz. Bazen o memlekete gidiyo ''seni çok özledim gelince şunu şunu yapalm'' diyorum.geliyo ve onu yapıyoruz.

aslında çok romantik de değildir.

bu huyu hoşuma gidiyo aslında ama birazda o bi fikir versin istiyorum onun dediklerini yapalm istiyorum. Ikimizde 21 yaşındayız.ben çalışıyorum o okuyor.

bende mi bir sıkıntı var bulupta bunduruyo derler ya aynen öyleyim galiba :KK51:

Ne güzel işte bir dediğini iki etmiyor üstelik 4 yıldır.Evlendikten sonra değişir diyemem 4 yıldır değişcek insan değişirdi :)
Madem sıkıntı edioyrsun bunu buluşmadan önce anlaşma yap,bugün senin istediklerin olucak diye.

Ne güzel işte bir dediğini iki etmiyor üstelik 4 yıldır.Evlendikten sonra değişir diyemem 4 yıldır değişcek insan değişirdi :)
Madem sıkıntı edioyrsun bunu buluşmadan önce anlaşma yap,bugün senin istediklerin olucak diye.
İlişkimizin ilk zamanlarında böyle değildi malesef o zamanlar çok üzüldüm :KK43:

Ama uzun zamandır böyle davraniyor. Geçenlerde hadi Sinemaya gidelim dedi çok mutlu oldum önce yemek yeriz sen hazırlan ben geliyorum seni almaya dedi mutlu mesut hazırlandım. Geldi e ne yiyelim diyo gene sen ne istersen onu yiyelm diyorum ben sen ne istersen onu yicem diyo.. sonuçta gene ben diyorum yani

İlişkimizin ilk zamanlarında böyle değildi malesef o zamanlar çok üzüldüm :KK43:

Ama uzun zamandır böyle davraniyor. Geçenlerde hadi Sinemaya gidelim dedi çok mutlu oldum önce yemek yeriz sen hazırlan ben geliyorum seni almaya dedi mutlu mesut hazırlandım. Geldi e ne yiyelim diyo gene sen ne istersen onu yiyelm diyorum ben sen ne istersen onu yicem diyo.. sonuçta gene ben diyorum yani
Pek takma bence bunu.Eşimede ben ne zaman ne yemek yapayım dersem canın ne isterse diyor :) Film izleyelim desem sen seç diyor.Haklısınız insanı bayıyor bir süre sonra ama önceden üzdüğü için bu şekildedir belki.Üzdüğünün farkında iyileştirme çabasında olabilir.Keyfini çıkar hazır her istediğini yaparken :)

Derken ??
şimdi böyle evlenince değişir mi demek istediniz..
Evet tamam öyle demek istedim .. benimde 1 dediğim 2 olmazdı alışverişe zorla çıkarırdı nişanlandık artık herşey farklı olucak biliyosun dimi dedi ben anlamadım yani geri dönüşü olmaz gibisinden söyledi sandım ama pekte sandığım gibi olmadı onun izinli günü olmadan dışarı çıkamam markete gitmem gerekir akşam ben getiririm der anneme göndermez neden hep senin dediğin oluyo dediğimde ben öyle uygun görüyorum herşey senin istediğin gibi olmuyor der önceden oluyordu diyorum ben artık senin kocanım ben ne dersem o diyor kuaföre gitmek istesem bile ben ne zaman gidiceğini söylerim diyor

Pek takma bence bunu.Eşimede ben ne zaman ne yemek yapayım dersem canın ne isterse diyor :) Film izleyelim desem sen seç diyor.Haklısınız insanı bayıyor bir süre sonra ama önceden üzdüğü için bu şekildedir belki.Üzdüğünün farkında iyileştirme çabasında olabilir.Keyfini çıkar hazır her istediğini yaparken :)
keşke hep böyle olsa.. ama mesela kavga ettiğimiz zaman çok gururludur çok sinirli ve kıskançtie

Evet tamam öyle demek istedim .. benimde 1 dediğim 2 olmazdı alışverişe zorla çıkarırdı nişanlandık artık herşey farklı olucak biliyosun dimi dedi ben anlamadım yani geri dönüşü olmaz gibisinden söyledi sandım ama pekte sandığım gibi olmadı onun izinli günü olmadan dışarı çıkamam markete gitmem gerekir akşam ben getiririm der anneme göndermez neden hep senin dediğin oluyo dediğimde ben öyle uygun görüyorum herşey senin istediğin gibi olmuyor der önceden oluyordu diyorum ben artık senin kocanım ben ne dersem o diyor kuaföre gitmek istesem bile ben ne zaman gidiceğini söylerim diyor
Ya korkuttun bak beni şimdi.. bende öyle olmaktan korkuyorum Allah korusun ya. Ama ben eskiden öyleydm. Annemlerle bile bi yere yollamazdi balkona ciksam kızardı. Yaşadığım yerde deprem olmustu çadırda kalıyorduk ordan dışarı ciksam kiyametleri kopariyordu. Ama şimdi çok iyiyiz çok şükür.. inş değişmez de istisnalardan olur

Ya korkuttun bak beni şimdi.. bende öyle olmaktan korkuyorum Allah korusun ya. Ama ben eskiden öyleydm. Annemlerle bile bi yere yollamazdi balkona ciksam kızardı. Yaşadığım yerde deprem olmustu çadırda kalıyorduk ordan dışarı ciksam kiyametleri kopariyordu. Ama şimdi çok iyiyiz çok şükür.. inş değişmez de istisnalardan olur
İnşallah istisnadır canım geçen gün telefonda konuşuyoruz (aşkım ama her istediğini yapmıyor muyum dışarı çıkmaman dışında? Telefon istiyosun alıyorum pantolon istiyosun alıyorum bir sürü ayakkabın var yine istiyosun yine alıyorum daha napıyım dedi) bende biryere göndermiyosun zaten bırakta istiyim yani dedim :)

Siniri sana zarar vermiyorsa yada kıskançlığı sıkıntı yok bence.
Aslında bakarsan veriyor..
yani çok üzülüyorum ağzından çıkanı kulağı duymuyor bende öyle susan birisi değilim üzerine gittikce daha çok sinirleniyor. Sonra siniri gecince gönlümü almaya çalışıyo.. çok değişik yaaaa :-)

İnşallah istisnadır canım geçen gün telefonda konuşuyoruz (aşkım ama her istediğini yapmıyor muyum dışarı çıkmaman dışında? Telefon istiyosun alıyorum pantolon istiyosun alıyorum bir sürü ayakkabın var yine istiyosun yine alıyorum daha napıyım dedi) bende biryere göndermiyosun zaten bırakta istiyim yani dedim :)
Erkekler hep öyle yaa bişeyleri alınca hemen susuverecegimizi bişey istemeyecegimizi düşünüyorlar.. ama yanılıyorlar :KK70:

İnsan bazen hava almak istiyo cok bunaliyo.mesela ben çalışıyorum sürekli 4 duvar arasindaym pencere bile yok yani düşün bilinçsiz makineye bağlı yaşayan hastalar ve ben..
Yangın merdivenine çıkardm sinirden kudururdu.. bi gün tuttum kolundan soktum yogun bakıma 1 saat duramadi içerde :-) Sonrasinda bisey demedi artk yangın merdivenine çıkmama filan. Sende öyle birşey yapabilirsin mesela

Ben geçtiğimiz pazar dışarı çıkmamakla tehdit ettim kapıyı kilitleyip anahtarıda klozete atıcam dedim yadeği var dedi yedeğinide atarım dedim sen çok fenasın dedi :) ama yinede tutamadım çünkü halıları halıcıya vericektim onu bahane etti :) sadece akşam 4 de kadar tutabildim o zaman bende anneme gidicem dedim yine yapıştırdı lafı ordan biyere gitmezsen bırakırım dedi ;)

Bu güzel bir şey aslında ama bir süre sonra sıkabiliyor insanı.
Benim eşim de böyle fikri hep benim ortaya atmamı bekler. Hadi şunu da yapalım demez.

Bu güzel bir şey aslında ama bir süre sonra sıkabiliyor insanı.
Benim eşim de böyle fikri hep benim ortaya atmamı bekler. Hadi şunu da yapalım demez.
İşte insanda karşı taraftan bekliyo artk bişeyler o fikir versin istiyo. Onun istediği bişeyi yapmak beni mutlu ediyo yani mesela

B.kunda boncuk arama :) Bulmuşsun böylesini kıymetini bil :D
:nazar::nazar::nazar: Aman Allah nazarlardan saklasin. Buldum çok şükür..
Allah herkese nasip etsin.
umarım hep böyle kalır hiç değişmez.:KK68:

Ben geçtiğimiz pazar dışarı çıkmamakla tehdit ettim kapıyı kilitleyip anahtarıda klozete atıcam dedim yadeği var dedi yedeğinide atarım dedim sen çok fenasın dedi :) ama yinede tutamadım çünkü halıları halıcıya vericektim onu bahane etti :) sadece akşam 4 de kadar tutabildim o zaman bende anneme gidicem dedim yine yapıştırdı lafı ordan biyere gitmezsen bırakırım dedi :KK66:
Peki o kendi dışarı çıkıp seni mi çıkartmiyo anlamadım da kusura bakma

benim de öyle. nereye gidelim derim nereye istiyosan der ne yiyelim derim ne istiyosan der e tabi şuanlık iyi bişey şikayet ettiğimden değil :KK53:

6yıllık beraberlikten sonra evlenen arkadaşım, evlendikten sonra afedersin öküz oluyorlar der. heralde öküzden öncesi haller bunlar :KK76:

Back
X