Ağlamamın sebebi her anımda yanımda olan ve bni çok seven birini hayatından silmk çok zor.Güzel günlerimiz oldu.Benm mutlu olmam için her türlü fedakarlık yapabilicek biriydi.Resmn yıktım onu çok kötü hissediyorum kndimi.İnşallah ileride ikimzde mutlu oluruz
Kızlar sevgilimden ayrılalı 1 saat bile olmuyor.Ben bitirdim4senelik bi ilişkimiz vardı.Beni çok sevdi sahiplandi korudu ama bu öyle bi sahiplenme ki bunalttı beni evden dışarı adımımı attığımda her dk ne yaptığımı sorguluyordu bişey gelicek başıma diye ödü kopuyordu.Evden dışarı çıkmadığım sürece mutluydu.Her geçen gün ondan uzaklaştım sanıyorumki bnde alışkanlık haline dönüştü.her zor zamanımda yanımdaydı.Şimdi olması greken buydu fakat içime bi ateş düştü sanki.Cayır cayır yandığını hissediyorum.Eminim onuda çok üzdüm.Ve ileride ondan iyisi çıkmassa diye düşüncelerim oluşmaya başladı.bu Acıyı 5yıl kadar öncede yaşamıştım ama bu sevgilimle birlkte atlattım.Şimdi ne olucak karşıma biri çıkmasada eski halime dönebilicekmiyim.Allah ım içim acıyo yardım edin bana.Elimde olmadan gözlerimden yaşlar süzülüyo.Ölmek istiyorum :'( :'(
Ahhh bu bunaltma işini anlıyorum.Bende zaman zaman sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum çok sevdiğim halde. Heran her dk yı öğrenmek istemesi,atladığım çok önemsiz bişey için trip atması,biriyle karşılaştım deyince bütün konuşmayı aktarmamı istemesi deli ediyor.
İşte aynısı.Biri slm verdimi tam ne konuştunuz.Bi detay atlayınca konuşmuyo kızıyo bunaldım diyorum 1 2gün sorgulamıyo bni ama içinde fırtınalar kopuyo.Bi iki kere denedim ayrılmayı ama bugüne kısmetmiş.Of Allah sabırlar versin ayrılık acısı çekenlere
Ben kızınca kendini kasıp duruyor birkaç gün ama her halinden rahatsızlık akıyor sorgulamadığı için,benide rahatsız ediyor bu durum.
İnternete girdin mi,biriyle konuşun mu,ne konuştunuz,kız arkadaşlarımla konuşmalarımı bile soruyor,ya sanane kız muhabbetinden diyorum kızıyor bu defa. Sevdiğim için,kıskandığım için mi bana kızıyorsun diyor bide,anlatsa o haklı ben şımarık.
ne yaralar zamanla iyileşiyor.bir sen mi toparlanmayacaksın?yürümemiş ki ayrılmışsın.bi ilişkide sorunlar varsa er yada geç bitiyor.ileride ayrılsan daha çok acı çekecektin belki de.her zaman için yol yakınken dönmek en iyisidir.
Aynen ya.Daha o kadar şey varki.Hayatım onun ellerinde sanki özgürlüğüm kısıtlanmış hissediyorum.Çok çaba sarfediyo farkındayım ama onunda elinde olan birşey değil
Evet ellerinde değil,karakterleri böyle. Bende kısıtlı hissetmekten nefret ediyorum ama tek problem bu,bu yüzdende ayrılamıyorumki evlilik hazırlığı yapıyorum:)
mutlu olursun inşallah :)
Sanada bütün kararların mutluluk getirir inşallah...
Barışırsan haber ver he:)
Burdan sonra pek dönüş yok gibi ama bi gelişme olursa haber veriririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?