ileride bir başkasıyla tanıştığında da ya bu bana hiç karışmıyo kıskanmıyo ilgilenmiyo diye kafanı vurma yalnız.. en azından bi süre görüşmeme kararı al ama ayrılma bence... ya da her ne yapıyosan sonradan pişman olmayacağına emin olarak yap. gün gelir
sen de yeni sevgilinin ilgisizliklerinden şikayet etmeye başlarsın, onun düştüğü konuma sen düşersin. valla bu eskisini mumla ararsın. dışarıda sevgilisi için ölüp biten adamların sayısı bi elin parmağını geçmez.. iyi düşün duygularını ölç tart derim. tamam aldattın demesiçok yanlış aklını başına getir.. ama ayrılmak?? günün birinde pişman olacağına neredeyse eminim
dilekk. sen ilişkiniz sürece ona karşı vermen gereken ilgiyi verdiğine inanıyomusun..hani ben gayet de ilgi gösterdim, sevgimi onu tatmin edecek kadar hissettirdim ona ama ne yaparsam yapayım yetmedi diyebiliyomusun.. tamam tabiiki aşırı kıskançlık aşırı sınırlama hastalıklı duygular bunlar.. ama sen " ben onu doyurdum, bana ihtiyacı varken başımdan savmadım, gerçek bi sevgili gibi ilgimi gösterdim."diyebiliyomusun? eğer bunu diyebiliyosan tabiiki ayrıl, o ilişkiden tabiiki hayır gelmez. ama kendinde de suç buluyosan, şunu yapmam gerekirdi aslında şöyle davranmam gerekiyodu ama yapmadım diyosan ve bu durum daha şimdiden daha ayrılığın 1 günü dolmadan bile beynini kemiriyosa(ki kemiriyo ölmek istiyorum yazmışsın) ileride çok pişman olabilirsin... ee ne diyosun şimdi kendinde eksik gördüğün davranışlar oldu mu?
yaşın 21 olduğu için sadece gücünü daha tam göremediğinden bu şekilde hissediyorsun.yalnız seni gerçekten tebrik ediyorum.yaşına göre çok sağlam kararlar alıyorsun.benim yaşıma geldiğinde bu yaşadığını hatırlayıp yaptığın tercih için kendini tebrik edeceksin.annenin de ne diyeceğini sana söyliğim.koca bir aferin kızıma diyecek.
adam seni aşırı kıskanıyo diye aşırı kısıtlıyo diye adam için deli bu çekilmez deyip kestirip atmamalısın. belki karakteri böyle değildir belki buna sebep farkında olmadan sensindir. ilgi açlığı öyle bir şeydir ki sen bunu karşılamadığında karşındaki adam ilgi görmek adına daha bi üstüne düşer.. sen tekrar karşılamadığında bu adamın psikopatça davranmasına kadar gider. aaa ben yapmam yol veririm diyenler, orası hiç belli olmaz eğer gerçekten sevip de hiç ilgiye aç bırakılmadıysanız. yapmam dersiniz tabi.. yaşayan bilir. . dilekk bayadır nette senden gelecek cevabı bekliyorum olayın özünü tam olarak anlamak için, ama gitmişsin sanırım..lütfen iyi ölç tart. hemen asıp kesmek deli bu herif deyip ya ömür mü geçer bunla demek en kolay.. ben demiyorum ki adam %100 haklı yada %100 haksız. ama sonradan acaba dememek adına önce kendini tart, sonra karşındakini tart.
. neyse, umarım her ne yaparsan yap pişman olmazsın.
Bu kadar kısıtlama çok kötü ya.İleride de değişmez ve bu sizi yıpratabilir.Sevgilin hiç bu huyunu değiştirmeye çalışmıyor mu?Siz bunaldığınızı söylediğinde o bu huyunu değiştirmeye çalışmadı mı?Gerçi can çıkar huy çıkmaz ama ilerisi için tehlikeli bu durum yarın bir gün evlenirseniz ne olucak çalışmanıza falan nasıl izin vericek?
Çalışmakmı ? o da ne? ona göre böyle bişey söz konusu bile değil.Huyunu değiştirmeye çalışıyor.Çok fazla çabalıyor.sıkmamaya çalışıyor ama doluyo doluyo taşıyo 2 gün sonra yine aynıya dönüyoruz.birşey farketmiyo yani
canım ağlayıp üzme kendini.bak benim 6 yaşımdan beri sınıf arkadaşım vardı.daha o zamanlardan hoşlanmaya başlamıştım.sonra resmen aşık oldum ve onun haberi bile yoktu.aklına bile gelmezdi.çok korktum alışkanlıktırdır belki aşık diilimdir diye.ama okul bitince hiç örmedim onu.ama şimdi nişanlıyız.ve yakında evlenicez.üzme kendini.eğer gerçekten birbirinize aitseniz nolursa olsun birlikte olucaksınız yine.sevgilinin seni sorgulamasından sıkılma.kıskanıyodur.e kıskanması da sevdiyini gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?