Sevgilimden ayrıldım, ağlamaktan helak oldum


niye böyle dedin ki simdi.ciddi anlamda birşey düşünemiyorum.çok sıkıyo bunaltıyo hayattan tat almıyorum
 
kendimden biliyorum. zamanında senin durumunda olan bendim. tabi böyle olmayabilir ama genelde bu işler böyledir..bi de bi kişi seni çok sıkıyosa bunaltıyosa kıskanıyosa aşırı ilgi gösteriyosa, bunun sebebi senin onu kıskanmaman sallamaman ya da ilgisiz bırakman olabilir. evrende bi denge var, sen de onu kararında kıskandığını hissettirsen, ona iyi kötü bi ilişki için gerekli olan ilgiyi göstersen bence bu kadar bunaltmazdı seni.dengelerdiniz. belli ki o seni çok seviyo ve kendini geri çekemiyo.. senin böyle durumlarda ilgi göstermen değer verdiğini her zamankinden çok hissettirmen lazım ki. çocuk tatmin olsun, bunaltmasına sorgulamasına gerek kalmasın seni.. gene de senin kararın tabii ben sadece sonradan pişman olmanı istemem. giden gelmiyo çünkü. hele ki kalbi kırıldıysa ve ben bu ilişki için elimden geleni yaptım diyebiliyosa, hiç gelmiyo..
 
sadece ilk konuyu anlattığınız mesajınızız okuyup yazıyorum.umarım yanlış bir şey yazmaam.hayat karşımıza çeşitli olaylar çıkartıyor.bunların hepsinin sonucu eninde sonunda kadere kısmete nasibe bağlanıyor.yalnız bana göre bir çok kişiye görede kader kısmet kabul ama en azından kendi iç huzurum için elimden geleni yaptım demekte gerekiyor.hayat akışında insanı topluyorda.yaşattığı acıları unutturuyorda.anladığım kadarıyla yıllar öncede bir ayrılık yaşamış .şansına bu ayrıldığınız sevgilinizle tanışmışsınız.şimdi o olmasaydı atlattamaz mıydım yoksa diye ayrılma olayınız taze diye bir duyguya kapılmışsınız.bu sadece bir duygu.çokda normal bir duygu.birde yanlış anlamayın ama sevgililer gününe şurada bir kaç gün kala ayrılmışsınız.eve kaptma açılırsın kendini daha iyi hisserdsin diyeceğim.her taraf kalpler dolu.tv izle diyeceğim.aynı.uyarıcıların çok olduğu bir dönemde bitirmişsiniz.tekrar beni yanlış anlamayın ama bu ilişkin gerçekten bitmesi gerekiyormuş.ne demek evden çıkmıyordum.bu sahiplenme ve sevmek değil.buna hastalık denir.moral bulmak için yazdınız biliyorum.böyle söyleyerek hakarette etmiyorum ama zaten durumun normal olmadığını sizde söylüyorsunuz.güçlü bir bayansınız acı çekeğinizi bildiğiniz halde genede en iyi yolu seçmişsiniz.kendinize bunu hatırlattın.biliyorum dile kolay.anladığım kadarıylada yaşınızda küçük.mesala 30 yaşındayım.1 ayrılık yaşadım.lisedeyken 4-5 senelik bir ilişkinin ayrılığı ölüyorum sandım.sonra bakıyorsun bir ölduğun yok.bu tarz durumlar acıtmmıyor canını eskisi kadar.gözün bile garip gördüğü şeye alışması gib galiba bu durum.böyledir demiyorum ama bence 1 ay kadar kısa bir süre sonra diyeceksiniz ki hımm gerçekten ilk başta düşündüğüm gibi sadece alışkanlık ve boş korkumdan seviyorum sandım.4 sene dile kolay.kendine bol bol telkinde bulun güçlüğüm.zekiyim.geçecek diye.ağlamak istiyorsan bunu tutma.şahsen beni çok rahatlatıyor.bu acıyı atlatacaksın elbette.hemde aaa ne kadar kolay oldu diyeceksin.
 
evet daha yasım 21 ama sonra onu kaybettiğime pişman olmaktan korkuyorum.birazda ailemin tepkisinden korktuğum için kendimi ona karşı geri çektim belkide.bugün anneme anlatmayı düşünüyorm. yaşanmış bitmiş bi olay sonuçta.en doğru kararı o verebilir
 
dilekk. sen ilişkiniz sürece ona karşı vermen gereken ilgiyi verdiğine inanıyomusun..hani ben gayet de ilgi gösterdim, sevgimi onu tatmin edecek kadar hissettirdim ona ama ne yaparsam yapayım yetmedi diyebiliyomusun.. tamam tabiiki aşırı kıskançlık aşırı sınırlama hastalıklı duygular bunlar.. ama sen " ben onu doyurdum, bana ihtiyacı varken başımdan savmadım, gerçek bi sevgili gibi ilgimi gösterdim."diyebiliyomusun? eğer bunu diyebiliyosan tabiiki ayrıl, o ilişkiden tabiiki hayır gelmez. ama kendinde de suç buluyosan, şunu yapmam gerekirdi aslında şöyle davranmam gerekiyodu ama yapmadım diyosan ve bu durum daha şimdiden daha ayrılığın 1 günü dolmadan bile beynini kemiriyosa(ki kemiriyo ölmek istiyorum yazmışsın) ileride çok pişman olabilirsin... ee ne diyosun şimdi kendinde eksik gördüğün davranışlar oldu mu?
 
yaşın 21 olduğu için sadece gücünü daha tam göremediğinden bu şekilde hissediyorsun.yalnız seni gerçekten tebrik ediyorum.yaşına göre çok sağlam kararlar alıyorsun.benim yaşıma geldiğinde bu yaşadığını hatırlayıp yaptığın tercih için kendini tebrik edeceksin.annenin de ne diyeceğini sana söyliğim.koca bir aferin kızıma diyecek.
 
çok gençsin daha canım...
zaten böyle bi ilişki yıpratır seni...
güçlü ol zaman herşeyin ilacı
 
iyiki ayrılmışsın cnm şimdi içim yanıyo diyorsun ama diğer türlü tüm hayatını yakardın ara söyle böyle kıskanç biri istemiyorum falan de açıkça anlat herşeyi, her durumu, neler hissettiğini ,hatta tamam der kabul ederse bi deneme sürecine girersiniz baktın düzelmiyor o zaman hayatından çıkarırsın tamamen,ama sakın bu acılar geçmicek zannetme ,öyle bir geçiyorki sen bile inanamıyorsun ondan iyisini bulamazsam diyede korkma oda oluyor çünkü, sen içini ferah tut
 

ben bi eksiklik görmüyorm kendimde.her zaman onun yanında oldum destekledim moral verdim.kendime bağlayanda bendim belkide.o konuda bi sıkıntım yk.sadece bulunduğum durum şuan için acı veriyo.1yıl sonraya alabilsem keşke
 

teşekkür ederim iyi bi moral oldun,inşallah dediğin gibi olur.o da mutlu olsun bende
 
adam seni aşırı kıskanıyo diye aşırı kısıtlıyo diye adam için deli bu çekilmez deyip kestirip atmamalısın. belki karakteri böyle değildir belki buna sebep farkında olmadan sensindir. ilgi açlığı öyle bir şeydir ki sen bunu karşılamadığında karşındaki adam ilgi görmek adına daha bi üstüne düşer.. sen tekrar karşılamadığında bu adamın psikopatça davranmasına kadar gider. aaa ben yapmam yol veririm diyenler, orası hiç belli olmaz eğer gerçekten sevip de hiç ilgiye aç bırakılmadıysanız. yapmam dersiniz tabi.. yaşayan bilir. . dilekk bayadır nette senden gelecek cevabı bekliyorum olayın özünü tam olarak anlamak için, ama gitmişsin sanırım..lütfen iyi ölç tart. hemen asıp kesmek deli bu herif deyip ya ömür mü geçer bunla demek en kolay.. ben demiyorum ki adam %100 haklı yada %100 haksız. ama sonradan acaba dememek adına önce kendini tart, sonra karşındakini tart.
. neyse, umarım her ne yaparsan yap pişman olmazsın.
 
pardon yeni gördüm yazdıklarını.. öyle diyosan öyledir madem üzme kendini ne diyeyim
 

cevap yazdım ama görmemişsın sanırım.ben gereken ilgiyi gösterdim her daim yanındaydim,çok kere deneme sürecine girdik 1gün iyiysek 3gün kendimi yiyip bitiriyorum.bu şekildede ck yıpranıyorum
 
Bu kadar kısıtlama çok kötü ya.İleride de değişmez ve bu sizi yıpratabilir.Sevgilin hiç bu huyunu değiştirmeye çalışmıyor mu?Siz bunaldığınızı söylediğinde o bu huyunu değiştirmeye çalışmadı mı?Gerçi can çıkar huy çıkmaz ama ilerisi için tehlikeli bu durum yarın bir gün evlenirseniz ne olucak çalışmanıza falan nasıl izin vericek?
 

Çalışmakmı ? o da ne? ona göre böyle bişey söz konusu bile değil.Huyunu değiştirmeye çalışıyor.Çok fazla çabalıyor.sıkmamaya çalışıyor ama doluyo doluyo taşıyo 2 gün sonra yine aynıya dönüyoruz.birşey farketmiyo yani
 
canım ağlayıp üzme kendini.bak benim 6 yaşımdan beri sınıf arkadaşım vardı.daha o zamanlardan hoşlanmaya başlamıştım.sonra resmen aşık oldum ve onun haberi bile yoktu.aklına bile gelmezdi.çok korktum alışkanlıktırdır belki aşık diilimdir diye.ama okul bitince hiç örmedim onu.ama şimdi nişanlıyız.ve yakında evlenicez.üzme kendini.eğer gerçekten birbirinize aitseniz nolursa olsun birlikte olucaksınız yine.sevgilinin seni sorgulamasından sıkılma.kıskanıyodur.e kıskanması da sevdiyini gösterir.
 

:O O zaman senin için en hayırlısı ayrılık.İleride birbirinizi üzüp,kırmaktansa şimdiden biraz acı çekersiniz ama sonrasında unutulur ileride daha çok acı çekmektense.Tabi bu benim düşüncem.Böyle biriyle ömür geçmez ben geçiremem yani.
 

Ne güzel çok sevndim adına.Mutlu olursun inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…