sevgilimden ayrıldım haklı mıyım haksız mıyım ne olur cevap verin.

:KK51::KK51:
Biz ayrılma desek bu adi herifle berabermı olucan canısıı?

Başından yaşını,başını,işini,eğitimini bilip bu yola girdiniz ve sonrasında böyle bir sebepten yolda bıraktınız.. Oku da gel, büyü de gel dediniz.. Sonrası özgürlüğüne kavuşmuş adam istediğiyle konuşmuş Hemşire olmuş, onu arayan evli eski sevgili.. Kıskançlıktan geri dönmüşsünüz.. Bumerang gibi geri dönüyorsunuz..Bence siz baştan karar verin... Ben olsam bunları unutmazdım herhalde..

Bide eskı sevgılısıyle bişeyler yasadıgını sanmıyorum.. Aradıgını gorustugunu ettıgını falan.. Canınızı acıtmak ıcın böyle sevıyesız hamleler yaptıgını dusundum.. Elinizde kanıt varsa ayrı tabi.. Ugrasmaya bile değmez zaten her halükarda..

Şı hayatta şu adam olmak varmış be :)

Yıvrımmm yapma inandın mı sen birde ? Anneni dinle yıvrımmmm yapma böyle şeyler inanma..

Canım ayrılmakla doğru kararı yapmışsın barışma bencede zaman geçtikçe kendine diyeceksin ki niye katlandımda zamanımı böyle birisine harcadım? Çünkü senin gözün ondan başkasını görmezken o evli olan bir bayanla konuşmuş. Bunu haketmiyorsun yapma kendine lütfen canım. Güzel bir mesleğin olucak yakında Rabbim gönlüne göre versin. :KK68:

Başından yaşını,başını,işini,eğitimini bilip bu yola girdiniz ve sonrasında böyle bir sebepten yolda bıraktınız.. Oku da gel, büyü de gel dediniz.. Sonrası özgürlüğüne kavuşmuş adam istediğiyle konuşmuş Hemşire olmuş, onu arayan evli eski sevgili.. Kıskançlıktan geri dönmüşsünüz.. Bumerang gibi geri dönüyorsunuz..Bence siz baştan karar verin... Ben olsam bunları unutmazdım herhalde..

Bide eskı sevgılısıyle bişeyler yasadıgını sanmıyorum.. Aradıgını gorustugunu ettıgını falan.. Canınızı acıtmak ıcın böyle sevıyesız hamleler yaptıgını dusundum.. Elinizde kanıt varsa ayrı tabi.. Ugrasmaya bile değmez zaten her halükarda..
Yok sadece bir kez konuşmuşlar telefonda kız onu aramış ben mutlu değilim kocamla diye.

Kac kisiye kurban oldugum diyordu acaba

Ne igrenc bir adamla berabermissin midem bulandi ..

baslıga cevap verıyorum
beni ilgilendirmez

Back
X