sevgilimden ayrildim hediyelerine birseyler oluyor:-(

lluvia123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
55
11
5yillik ilişkimden 5ay oldu ayrıldım ve bana aldığı çiçekler ki güçlü salon çiçekleri hepsi birkaç ay içinde öldü,aldığı tesbih vardı namazda elime alır almaz paramparca oldu hayret ediyorum nedir bunların manası??

ayrılığı kabullenmeyip her olandan bir mana arıyor olabilirmisin? 5 sene uzun soluklu bir ilişkiymiş, ama 5 ay geçmiş, hayır olandadır arkadaşım, sonrasında üzülmektense şimdi üzülüp kabullenmek daha iyi, allah iyileri çıkarsın karşına.

Her seyin bir ömrü var. Cansiz esyalarin bile. Yoksa kirilan bardagi da sorgulamaya kalkarsak ohooo. Tesbih de cicekler de vaktini doldurmus. Ayrildiginiza uzuldukleri icin ya da eski sevgilinizin ugursuz oldugunu kanitlamak icin oldugunu sanmiyorum. Sorgulamayin yav sallayin gitsin.

resmen kızla dalga geçmiş bazılarınız ya, seviyor ve her şeyden bir şey çıkarıyor konu sahibi ne varki bunda, birde dalga geçiyorsunuz.sanki karşınızdaki 5 yaşında çocuk, dediğim gibi sevdiği için her şeyde bir şey çıkarıyor. neyse ya konu sahibi bunlarda bir şey yok tamamen tesadüf, nazar mı vardı acaba ilişkimizde diye düşündünüz sanırım, içiniz rahat edecekse nazar duaları okuyun ama tesadüf yani çok kaptırmayın kendinizi

aman allahım çiçek nasıl ölür, tespih nasıl eldeyken dagılır gider.
bu bir işaret
işaretleri takip etmelisin :KK53:

5yillik ilişkimden 5ay oldu ayrıldım ve bana aldığı çiçekler ki güçlü salon çiçekleri hepsi birkaç ay içinde öldü,aldığı tesbih vardı namazda elime alır almaz paramparca oldu hayret ediyorum nedir bunların manası??
Sevgiline kızgınsan belki çiçekler sana onu hatırlatıyor diye ihmal ettin, tesbihi de o sinirle çektin dayanamadı. At gitsin hepsini. Sevgilinin kendi gitmiş zaten çiçeğiyle tespihi de peşinden gitsin. Sen önüne bak.

insanlar ölüyor be arkadaşım, çiçek solmuş, tespih kopmuş çok mu?
yaz günü çiçek kurumuştur ya da hastalık falan gelmiştir, tespih de ip yani, kopmuş gitmiş işte, rahvan gitsin, boş ver, sana bişi olmasın.

Çiçekler solar gücü bi kaç aymış işte :)
Birde evet bu tesbihlere hiç belli olmuyo bi anda kopuveriyor.
İkiside olağan şeyler. Böyle şeylerle kafanı meşgul etme..

çok üzgünsün anladığım kadarıyla, fakat o çiçekler ve tespih ömrünü doldurmuş anladıgım kadarıyla.
çok kafaya takmamak gerek

Arkadaslar konu sahibinin anlattiklarina inaniyorum.. suan bosanma asamasinda oldugum eski esim bana Bi kolye almisti.. iki kez kirildi yaptirdim .. Her neyse gecen gun tabikide o aldi diye takmadim sevdigim icin takmistim boguldum resmen.. ayrica diger hediyelerinde hic hayrini gormedim.. hediyeleride kendileri gibi hayirsiz bence..

Bir mana aramaya gerek yok, hepsi gayet olagan şeyler. Ciceklerin curumesi gayet normal, tesbih bu kopar.. Size bir sey olmasin :)

X