gonulsuz ınsanlardan sıddetle uzak durmalı bunun ıcın soylenmıs guzel bıde soz var ama bosver ...
sonuç olarak ne yapmalıyım sizce??
neden bir erkegin pesinden bu kadar kosuyorsun ki?
birak erkekler senin pesinden kossun..
sen sevmedigin bir erkege sirf agliyor sensiz yapamiyor diye sevgililik yapar miydin?
ben olurum yine de yapmam ! beni seven ama benim sevmedigim erkekler hep çok itici geldi sahsen..
bu arada esimin benden once 4 yillik iliskisi vardi, kiz seviyor ama esim sevmiyor arkadas gibi takiliyor ilerde nasil olsa anlasiyoruz diye evlenecekti onunla..
ne oldu? tabi ki esim asik oldu (bana) ve kiz 4 yilini kaybetmis oldu bonus olarak birde bir suru aci çekti...
bence sizi sevmeyen bir erkekle devam etmek tamamen YANLIS, eninde sonunda birini sever sizi TERK eder...
Kusura bakma arkadaşım ama ilk üç cümlen dışında gerisi konuyla alakasız... Eşinin senden önceki 4 senelik ilişkisine saygın yok... Eşinin 4 senelik kız arkadaşı SILAH ZORUYLA MI(?!) yanında tuttu sence? Komik olma... Verdiğin örnekle bu, bir değil... Keskelalaka... Kimsenin öyle ya da böyle 4 sene gibi uzun soluklu yaşanmış ilişkisi hakkında da ileri geri konuşma... Hayat bu, hiç belli olmaz... Bir bakmışsın eşin bir başkasına aşık olmuş sen hafiyelik peşinde...
4 eylül 2012 de flört etmeye başladık bir arkadaş vesilesiyle tanıstık 17 eylül doğum günümdü evlerine gittim annesiyle tanıstım.İlk defa biri bu kadar beni seviyor diye düşündümEkim ayının sonlarına doğru 180 derece değişti umursamamaya mesaj atmamaya başladı. Sürekli söyledim neden böyle davranıyorsun ben byleyim demeye başladı işine geliyorsa dedi bnde seviyorum vazgecemiyorum tabi kabullndim bu durumu 14 kasım da hastayım dedi 3 gün boyunca hiç mesaj atmadı bende sinirlendim geldiğide beni bulamazsın dedim bitmemişti ama bitti dedi bir ay boyunca yalvardım ağladım çok bunaltmıcam seni dedim umudunu kes artık dedi bnde çaresiz kestim ama içim nasıl yanıyor 24aralık doğum günü o süre zarfında daha mesaj atmadım aramadım sormadım 23 aralıkta mesaj attı özledim diye bize gel dedi annesinide rüyamda görmüştüm bni tanıyordu zaten :/ 25 aralıkta gittim ağladım ben ağlayınca oda ağladı önündeki askerlik ve iş engelini söyledi ben seni beklerim dedim barışmış olarak yanından
ayrıldım. tabi mesaj atıyorum yine cvp yok bu olay salı günü öğleden cıktıktan sonra mesaj atmadı taki çarsamba akşamı öğlen 4 te attı eve geldiğimde daha kötüsü yaşandı abim telefonumu istedi ve öğrendi. kızdı bagırdısonr durumu anlattım olmuo dedi ve tekrar çkti gitti bi hafta boyunca durmadan aradım mesj attım hiç birine cvp vermedi yine tekrar ayagına gittim barstık dedi. yine meaj attım cevp vermedi bnde umudumu kestim her gece agladım kaderime küstüm ama hiç bi zaman isyan etmedm hakkımdan hayırlısını istedim yoruldm ağlamaktan diyip mesaj atım umudunu kes artık olmuyo dedi ama face ilişki durumu var sizce pişman olup geri dönermi yada barısırmıyız unutmalıyım hangisi ?
Senin bu ilişkinin aynısını yaşadım. Zorlayarak ite kaka 8 9 ay sürdürdüm ama sonunda ne oldu gitti başka kızla evlendi. Bana haber verme gereği bile hissetmedi. O yüzden bu adam seni düşünmüyor. Dikkate almıyor bırak başkasına odaklan. Asla gurur hırs yapıp olur mu deme olmuyor. Yaşadım sonradan kopmak daha zor herşeyde bir hayır var bakalım.
bukadar kendini düşürme noLur ya! olmuo dediyse bir erkeiğin üzerine bukadar düşme. işte bu yüzden seni böyle oynatıyor... gel diyor git diyor sendeh hepsinde koşa koşa gidiyorsun ve üzerine birde ağlayıp yalvarıyorsun.. bu nasıl bir ilişkidir. ve halaaa unutmalımıyım diyorsun çoktaaaan unutmalıyım diye bunu aklına sokman lazımdı ... kesinlikle uğrasma hatta takip edip durma engelle sil aklından baska şeylerle uğras ve unut
hayatında başkası varmı diye sordum her defasında yok diyor bende şaşırdım kaldım.Annesine şikayet ettim oğlun böyle yapıyor diye kadının bana söylediği söz"boşver sen o serseriyi dünya onun etrafında dönmüyo kızım olursa olsun olmazsa olmasın sen kendini üzme dedi ve kafası çok karısık ne yapacagını bilmiyor işi gücü yok oda zor durumda dedi" ve onun yüzünden tekrar döner diye kimseyle birlikte olmuyorumnapcagımı bile biliyorum
belki döner umuduyla bekliyorum bi mucize olurdabi baskasıyla bile olamıyorum. hayatında biri varmı dedim yok diyor bnde anlamadım neyapcagımı o kadar stresli bi hayatım varki hem okuyorum hem çalısıyorum. üni sınavına hazılranıyorum psikolojk sorunlarım basladı yediğim yemeği geri çıkarıyorum bnde anlamadım napcagımı
kAÇ yaşındasın biLMİYorum ama şu bir gerçekki kendini çok fazla basit duruma düşürüyorsun......İnsan , bir erkeğin onu istememesine rağmen hala peşinden koşar mı.....???Yaa Allah aşkına başka erkek mi yok memlekette...:44::44::113::113::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?