• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden ayrıldım, pişmanım

BensuCansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
34
0
86
Hollanda
sselam kizlar..

ben cuma gunu sevgilimden ayrildm...
aslinda biraz sinirle oldu... !
özledm ve pismanm.. ama 2 gun oldu ayrilali..
geri dönmek istiyorum.. onsuz yapamadiigmi dusunup ezik durumuna dusermiym sizce?
nasil dónmeliyim ne demeliyim.. yardm edermsiniz?

Ezik duruma düşmek değil, ama hem yrılmak isteyip sonrada dayanamayan tutarsız biri olacaksın gözünde, ve bir daha hiçbir zaman ayrılmak istiyorum dediğinde seni ciddiye almayacak... Bence arama, sen bitsin desen dahi eğer o arayıp sormuyor seni geri kazanmak için uğraşmıyorsa yeterince sevmiyor demektir.. biraz sabırlı ol ve bekle.. aradığında ılımlı konusursun.. tabi haksız yere onu kırıp bitirdiysen arayıp özür dilemen gerekiyor.. önce buna karar vermelisin..iyi şanslar canım

canim bencede arama... seni cok seviyorsa ozaman o arar zaten geri dönmek icin.., sen geri dönüs yaparsan herzaman sen benim pesimden kostun der, ve ayricada her kücük biseyde beyenmiyorsan cek git burada bitsin diyebilir.. nasil olsa bensiz yapamiyor yine geri dönecek diye.. bence sen arama... yinede senin bilecegin birsey..

canim bencede arama... seni cok seviyorsa ozaman o arar zaten geri dönmek icin.., sen geri dönüs yaparsan herzaman sen benim pesimden kostun der, ve ayricada her kücük biseyde beyenmiyorsan cek git burada bitsin diyebilir.. nasil olsa bensiz yapamiyor yine geri dönecek diye.. bence sen arama... yinede senin bilecegin birsey..

evet sabret hemen özledim diye atlama yarış et onunla kimkimi aradı diye sen gururlann erkeklere acımayacaksın

Back
X