- Konu Sahibi sevgisonicc
-
Onun senden gelip almasını beklemeden,sen bütün eşyaları topla ver. Güzel güzel konuş (ki böyle bir insanın güzel konuşmadan anlayabileceğini hiç sanmıyorum) zorla hiçbir şeyin olmayacağını,artık bir şeyler hissetmediğini,böylene kadar daha devam edebileceğini söyle ama yüzyüze. Bu da olmazsa eğer,o tehdit mesajlarını hemen savcılığa git götür. yusuf yusuf olur ona bildiri geldiğinde.. Hattını vs değiştir,sosyal ağlardan hesabını kapat. Bir süre sonra yeni bir hesap açarsın zaten kendine.. Bu sunduğum seçeneklerden başka bir yol yok gibi.. Allah yardımcı olsun ne diyeyim,böyle adam diye geçinen insanlar uzak dursun hayatımızdan..
bir kız arkadaşımın böyle edepsiz aciz bir sevgilisi vardı,kız ayrılmak isteyince aynı sizin durumunuz gibi evine gelip alıcam sana aldıklarımı dedi kıza...
bir oldu iki oldu en sonunda kız yeterki yakamdan düşsün diye kabul etti annesine anlattı durumu anneside tamam gelsin demiş...
baba evde yokken kız arıyor bu adamı gel al eşyaları diye tabi olacaklardan haberi yok alıp gidecek sessiz sessiz sanıyor çünkü adam kızı buna ikna edene kadar çok dil dökmüş alıp gidicem eşyaları bi sorun çıkmıycak demiş bizim kızda inanmış tabiki...
ve olan oldu kız annesiyle beraber eşyaları verirken adam açmış ağzını apartmanda bağıra bağıra kızına şunu yaptım bunu yaşadık senin kızın o.... falan diye apartmanı ayağa kaldırmış girmişler birbirlerine rezil etmiş insanları...
aman ha sakın sakın böyle bi hataya düşmeyin bukadar ısrar eden bi adamın kesinlikle pis bi hesabı vardır kafasında...
kargoyla falan yollasanız onun haberi olmadan gönderseniz keşke...
Senin korktuğunu bildiği için koz olarak kullanıyor annen ile konuş öncelik ile tehdit mesajları var ise ki yok ise de fark etmez sende anneni konuştur savcılığa gidiyoruz diye korkutsun. Ama şunu yapmayın artık ailenizden değil böyle ruh hastalarından korkun erkek milletine çok şans veriyorsunuz.
zaten evimi biliyr. dediğim gibi ilçede oturuyorm. fazla büyük bi yer değil. bana ulaşmasi çok kolay yani. yüzyüze konsup vermek istiyorum ama ruh hastasi oldu resmen güvenemiyorum. amacida bni rezil etmek zaten. bn ondan ayriliyorum diye canimi yakmak istiyor.
ailemden korktuğum için saklamadim ki. bizim ilişkimz başindan beri kötüydü. bi iyiydik bi kötü... düzeldik düzelicez derken bi yili geçti işte. böyle sağlam olmayan bi ilişkiyi aileme sölemek istemedim. çünkü heran bitebileceği belliydi.
bazen şöyle de düşünüyorum acaba devam etmek için bni korkutuo ama yapmaz belki diye.
ama hiç tanimamişim ben bu insani bnu biliyorum. o yüzden ne yapacağini bilemiyorm.
Yorumum telefonun azizliğine uğramış karakterler yamulmus
o kadar da yazmıştım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?