- Konu Sahibi sevgisonicc
-
Kuru sıkı laflar bunlar erkeklerin pişmanlıktan sonra ki evreleri
Hiç bir halt yiyemez
Zaten gerçekten sevse asla böyle birşeye teşebbüs edemez
Senin ki hırslanmış aslında niyeti kendine bağlayıp tekmeyi kendisinin atması:)
Ama bilmiyor ki sen nefret boyutuna çoktan geçmişsin:)
Mesele zaman kaybı+ senin boş yere girdiğin stres inan bana
Gurur herşeyden önemli zoraki bir birliktelik kadar iğrenç ve gurur kırıcı birşey olamaz
İlerde boyun eğdiğin için bu günlerine çok pişman olursun bu yüzden bir an önce
Git yüz yüze suratına fırlat o aldıklarının emin ol erkeğe çirkef tarafını bir göster gör bak nasıl tırsıyorlar:)
bence kesınlıkle bulusmaya gıtmeyın sıze ne yapacagı hıc bellı olmaz boyle bır ınsanın Allah korusun kotu seylerde dusunebılır cunku hala sızınle normal konusyo olduguna göre hastalıklı bı duruma dönüşmüş bu bellıkı kesınlıkle grusmeye gıtmeyın. aldıgın hersyıde cöpe attım deyın ve onu buna ınandırın kı sızı o sekıllde tehdıd edemesın ve eger durum tehlıkleı bı hal alıyorsa yakınınzdakı bırıyle mutlaka paylasın . ayrıca sanmıyrum yalan yanı o evıne gelırım onu yaparım bnu yparım demele korkmayın ve korkuyrsanızda bunu asla ona farkettırmeyin.
burda tek yapılacak şey onu da tehdit etmek bence sen beni aileme rezil edersen, bende gözümü karartır kendimi de senide öldürürüm acımam de zaten onurumdan başka kaybedecek birşeyim kalmaz de, hemen git gerekirse kendine bıçaklı bir çakı al satılıyor içinde gazoz açacağı falan da oluyor şaka yapmadığını düşünsün, sanmıyorum senin için ölümü göze alacağını, bu benden daha deli der kuyruğu kıstırıp kaçar bence, ayrıca eskisi gibi olmadığınızı hissettirin, ne bilim ölümle ilgili mesajlar atın sapıkça, kanımın rengini merak ediyorum acaba koyu kırmızımı açık mı falan gibi, bileklerimi keseyim ve sebebim bu kişidir diye not bırakim üstündede kan lekeleri olsun, diye mesaj at, tabiki de numaradan olsun ama çaktırma uzaklaşacaktır senden.
Onun derdi aldýði hediyeler deðil ki hediyeleri verdiðinde kurtulasin
O hediyeleri ver ok ama versen de bu kez başka bir yol bulur tehdit için
Hediyeleri yollamak, vermek vs yeterli bi çözüm degil bence
Þu durumda iki seçenek var
Ya gözdaðý veriyor bi halt yapamayacak
Ya da gerçekten gözü kararmýþ her p.silgi yapacak
Sen 2. Duruma hazýrlýklý ol ve ailenle konuþ
Annene açýkla durumu, o babana yumuþatarak anlatýr
Devamýnda aileni arkama aldýðýn için ne yapsa farketmez, zarar veremez
Zaten savcýlýk vs durumunda da ailen duyacak, o kadar kucuk bi ilcede muhakkak duyulur
Ailenden çekinme, korkma
Ailen sana kizabilir tepki gösterebilir ama bu geçicidir
O adamýn sana verebileceði her türlü zarardansa , ailenin tepkisi daha hafif kalir
Nereye kadar sürdürebilirsin ki?
Anlamıyorum bu kadar yüzsüz, pislik erkekleri.
Nedir bu yani. Gel de küfür etme. Ailenin yanında verince ne oluyormuş?
Sinirlendim.
çok yıllar önce aynı pislik benim de başıma gelmişti , korkumdan bende ayrılamamıştım sonra sonra ben hiç aramadım arasa çok nadir cevap verdim , buluşmaya asla ve asla gitmedim sonra kendi ayrıldı çok şükür.sende gitme ve kesinlikle annene anlat, canım annen anlar seni , en azından ters bir durum yaratırsa annen idare eder evin içini. içini ferah tut , sende ben gibi korktuğunu belli etmişsin ve o bu zayıf durumdan yararlanmaya çalışıyor ama hiç birşey yapamaz. ne demişler havlayan köpek ısırmaz, yapacak olsa zaten çok şey yapmıştı. asalak mı nedir bunlar , Allah yardımcın olsun canım inşallah kurtulursun.
sağol canm ya. keske biraksa buda beni birakip gitse. ama ben daha beter durumdayim. acmaynca mesjlarna cvp vermeynce yine tehdit edio. mecburen yaziorm bnde ama tek kelime. ''oldu. iyi. iyiyim. işim var...' gibi. buna rağmen hala peşimde. nasil bi sabir varmiş. cvp vermemekle olsaydi olmasi lazim şimdiye kadar. 3 ay oldu. hala devam edio :'(
yüzyüze konusalm dedim bakalm kalabalk bi yerde hediyeleri götrcem. yalnz kalmaya korkuyorm. tek tek söylücem olmaz ben senin olsam bile sen seni istemeyen bi insanla hayatini birleştirince mutlu olabilecek misin diye. inş anlar.
bi gelişme var mı canm
kisa ve öz anlatmak istiyorm arkadslar.
1 yildir beraber olduğum erkek arkadsimla çok kavgalar ettik. benm hiç hoşlanmadğim seyler yapti. o kadar soğudum ki ondan artik yüzünü bile görmek istemiorum. ayrilmak istiorm hep bağiriyor bana. diyor ki ben herşeyi hakediomuşum bana ne yapsa azmiş ayrilmak istediğim için... kendi hatasini hiç görmüyor.
istemiyorum dedim seni eskisi gibi görmüorm dedim bitsin dedim. o zman evine geliyorm sana aldğim herşeyi ailenin gözü önünde istiyorm dio.( aldiklarida bi kaç peluş oyuncak bi kolye.) hayr diorm yarn hepsini getiririm diorm olmaz diyor. şimdi ailenin gözü önünde alicam diyo. bununla korkutuyo bni anlayacağiniz. saat kaç olursa olsun farketmio. bana bu durumu neredeyse 10 kez yaşatti. her defasnda olmaz dedi neden olmayacakmiş dedi. sadece bağlantiyi koparmayalim senden tek istyedğim bu dedi. ah bi duysaniz iki saat araliksiz konusur bu şekilde.
ben ilçede yaşiyorum. ailem bilmiyor. geleceği olmayan bir ilişkiyi söylemek böyle bir başarisizliktan haberlerinin olmasini istemedim. bütün akrabalarla yan yana evimiz. çok kötü rezil olurum herkese. 3 ayi geçti bulaşmaya bile çikmiyorm. hiç birşeynden hoşlanmiyorm nefret ediorm ya nasil düzelsin. daha nasil hissettireym de bnden vazgeçsin? tek bir sevgi sözcüğü sölemiyorm. yine de düzeleceğimize inaniyor. imkani yok düzelmemizin. lütfen bi akil verin ne yapayim ne söyleyeyim.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?