Siz bişeyler yaşamamışsınız neyin karşılaştırmasını yapacak?Herkese merhaba sevgilimle 8 aydır birlikteyiz ve kendisi bakire değil ama ben bakireyim bu konu çok kafamı karıştırıyor lütfen bana bişeyler söyleyinAklıma geliyor ve acaba onunla daha önce yaşadıklarını düşünüyor mu benimle karşılaştırmalar yapıyor mu diye düşünüyorum. Dinen de bir bakire kadının bakire olmayan erkekle birlikte olması yanlış mı çok seviyorum ama napıcağımı bilmiyorum:///
Bişey yaşamadık derken öpüşmek sarılmak birlikte uyumak gibi şeyler yaşadık ama ilerisi olmadı. Ben ileriye gitmek istemiyorum evlenmedensizin kendine güveniniz yok öncelikle.sevgilinize de güveniniz yok.bu kafayla paranoyak olursunuz.ben inanmam öyle bakire değilmiş dinen uygun değilmiş , 2019 biticek nerdeyse , klasik olucak gerçi ama millet uzaya koloni yolluyor, bugün okudum paralel evrene geçit açmak için çalışmalara deneylere başlıyormuş bilim adamları, burdaki derde bak bir de.okuyun geliştirin kendinizi.geçmiş geçmişte kalmış, geçmişi aşamıyorsan ayrıl bundan el değmemiş birini bul.zaten bir şey yaşamamışsınız neyinizi karşılaştırsın?
Birlikte uyumak sarılmak öpüşmek gibi şeyler yaşadık bi şeyler yaşamadıktan kastım evlenmeden daha ileriye gitmek istemediğimi söyledim ben ve normal karşılıyo ama bana bazen söylüyor ileriye gidelim diyeSiz bişeyler yaşamamışsınız neyin karşılaştırmasını yapacak?
Bişey yaşamadık derken öpüşmek sarılmak birlikte uyumak gibi şeyler yaşadık ama ilerisi olmadı. Ben ileriye gitmek istemiyorum evlenmeden
İslam.Bir sürü din var. Hangisinden bahsediyorsunuz? Yani bakire bakirle, bakire olmayan bakir olmayanla evlenebilir diyen hangi din? Bu dinin adı nedir?
Yanlış. Bu İslam değil.İslam.
İslama göre sevgili olmak da haram biliyorum ama görücü usulü evlilik bana mantıklı gelmiyorYanlış. Bu İslam değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?