Sevgilimden ayrılmalı mıyım ne yapıcam yardım edin:((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Layla24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
18
-2
1
Herkese merhaba sevgilimle 8 aydır birlikteyiz ve kendisi bakire değil ama ben bakireyim bu konu çok kafamı karıştırıyor lütfen bana bişeyler söyleyin Aklıma geliyor ve acaba onunla daha önce yaşadıklarını düşünüyor mu benimle karşılaştırmalar yapıyor mu diye düşünüyorum. Dinen de bir bakire kadının bakir erkekle evlenmesi yanlış mı çok seviyorum ama napıcağımı bilmiyorum:///

Son düzenleme:
Siz bişeyler yaşamamışsınız neyin karşılaştırmasını yapacak?

sizin kendine güveniniz yok öncelikle.sevgilinize de güveniniz yok.bu kafayla paranoyak olursunuz.ben inanmam öyle bakire değilmiş dinen uygun değilmiş , 2019 biticek nerdeyse , klasik olucak gerçi ama millet uzaya koloni yolluyor, bugün okudum paralel evrene geçit açmak için çalışmalara deneylere başlıyormuş bilim adamları, burdaki derde bak bir de.okuyun geliştirin kendinizi. geçmiş geçmişte kalmış, geçmişi aşamıyorsan ayrıl bundan el değmemiş birini bul.zaten bir şey yaşamamışsınız neyinizi karşılaştırsın?

Bişey yaşamadık derken öpüşmek sarılmak birlikte uyumak gibi şeyler yaşadık ama ilerisi olmadı. Ben ileriye gitmek istemiyorum evlenmeden

Siz bişeyler yaşamamışsınız neyin karşılaştırmasını yapacak?
Birlikte uyumak sarılmak öpüşmek gibi şeyler yaşadık bi şeyler yaşamadıktan kastım evlenmeden daha ileriye gitmek istemediğimi söyledim ben ve normal karşılıyo ama bana bazen söylüyor ileriye gidelim diye

Bişey yaşamadık derken öpüşmek sarılmak birlikte uyumak gibi şeyler yaşadık ama ilerisi olmadı. Ben ileriye gitmek istemiyorum evlenmeden

Ona bakarsak dinin bu yaptıklarını da doğru karşılamıyor yani. Günahın da sevabın da kendine içinden ne geliyorsa onu yaşa. Ancak ileride pişman olabileceğini düşündüğün şeyleri yaşama.

Sanırım ben müslüman olan birinin bakir olmayıp evlilik dışı ilişki yaşaması ağır gelir ve ayrılırdım . Sonradan müslüman olmuşsa amenna ama en baştan müslümansa ayrılırdım. Bunun kendine güvenle alakası yok.

Bir de bu dediğin günah mı bilmiyorum ama bu sitedekiler çok tuhaf bir günah işledin diye her şeyi kabul etmek zorunda değilsin .

Buna siz karar verirsiniz aklınız kalbiniz bunu kaldırabiliyor mu kaldıramıyor mu. Kimine göre ayrılık sebebi olur kimine göre de olmaz tamamen kişisel. Artık sevgilisi olan siz olduğunuz için aklına gelip karşılaştırma olacağını hiç zannetmiyorum zaten seni sevmiş istemiş adam ama aranızda geçenler de sonuçta tam bir ilişkinin kapısını aralayan şeyler (öpüşme VS.) sevgilniz bunu sizden isteyebilir devamı gelsin diye ve bu sorun olabilir aranızda zamanla. bence bunu halletmek daha doğru öncelikle.

Erkek bakir olur kadın bakire...

Bence ayrıl. Çocuk da normal, kendine uygun birini bulsun. Ama sen şimdi onunla öpüştün ya, bundan sonra karşına çıkacak bir erkek için uygun olmayabilirsin, öpüştün diye seni istemeyebilir. Bilemedim bak şimdi.

İslam'da flört haramdır kardeşim, net.
Çıkamaz görüşemezsin ama sen yatmayı kafaya takmışsın.
Ne diyeyim Allah'ım ıslah eylesin.
Beyinleri bekaret denen şeyden çıkarıp başka ilmi konulara takmak lazım

Ohoooo erkeklerin takilicak o kadar seylerin varken vallahi benden onceki bakirlik durunlulari veya bakir olmayan durumlari bana artik meleke geliyor. Hele sen bir evlen takilacak en son sey bu emin ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…