Merhaba kızlar hemen konuya geleyim benim uç yıllık bir ilişkim var üniversitedeyken tanışmıştık felan o da askerlik vs derken mesleki anlamda da işlerimizi oturttuktan sonra evlilik yolunda ciddi adımlar atma planlarındaydık ama Bi sorun var. Ben son zamanlarda iş yerinde başka birinden etkilenmeye başladım. İlk başta hiç konduramadım kendime ama bugün iyice anladım ki benim ilgimi çeken başka biri var. O kişiyle ilişkim falan yok, iş arkadaşım sayılır ama inanılmaz bi çekim hissediyorum tabi bunu benden başka kimse bilmiyor. Şimdi sevgilim de benimle evlenmek istiyor ama ilgimi çeken başka biri varken sevgilimle devam edebilmem mümkün değil. Sevgilimden ayrılıcam en kısa zamanda ama bizim sevgilimle hiçbir sorunumuz yok, herşey gayet iyiydi aslında tabi ona göre herşey çok iyi gittiği için neden ayrılmak istediğimi soracak hatta belki de ayrılmak istemeyecek. Ben sevgilimden nasıl ayrılıcam yani ne demeliyim ona onu incitmek istemiyorum yani açıkça söyleyip durust mu olayım yoksa ne yapayım bana akıl verir misiniz... Etkilendiğim kişiyle ilişkiye başlayım diye bi düşüncem de yok muhtemelen beni arkadaşı olarak goruyo sadece. Sevgilimle nasıl bi ayrılık konuşması yapmalıyım ? Yarın değil ama obur gun yüz yüze geleceğiz ve ben ayrılmak istediğimi soylicem ama nasıl yani gerçeği mi söyleyeyim yoksa başka Bi bahane mi uydurayım ? Tam bugun emin oldum başkasından etkilendiğime ve sabahtan beri sevgilimle nasıl Bi ayrılık konuşması yapacağımı düşünüyorum üç sene sonuçta emek verdiğini falan söyleyecek ama elimde olmayan bi durum gelişti şimdi
kızlar ben burda segilimden ayrılayımmı diye sormuyorum zaten ayrılıcam yarın ya da öbür gün kesinlikle ayrılıcam ama başka birinden etkilenmeye başladığımı ona söyleyeyim mi yoksa bunu ona söylemeyip başka bir bahane falan mı bulayım ? yargılayıp duruyosunuz soruma cevap vermek yerine. sizce söylenmeli mi yoksa söylenmemeli mi ? TAM BUGÜN HİSLERİMDEN EMİN OLDUM ve erkek arkadaşımla aklımda bi başkası varken devam edemem ayrılalım ki onun zamanını almayayım daha fazla
güncelleme
kızlar duygularımın eskisi gibi olmadığını ilişkiye devam edersek ikimizinde çok üzülebileceğini felan söyledim ayrıntılı olarak sayfa 15'de anlatım orda okuyabilirsiniz helalleştik ve bitirdik
kızlar ben burda segilimden ayrılayımmı diye sormuyorum zaten ayrılıcam yarın ya da öbür gün kesinlikle ayrılıcam ama başka birinden etkilenmeye başladığımı ona söyleyeyim mi yoksa bunu ona söylemeyip başka bir bahane falan mı bulayım ? yargılayıp duruyosunuz soruma cevap vermek yerine. sizce söylenmeli mi yoksa söylenmemeli mi ? TAM BUGÜN HİSLERİMDEN EMİN OLDUM ve erkek arkadaşımla aklımda bi başkası varken devam edemem ayrılalım ki onun zamanını almayayım daha fazla
güncelleme
kızlar duygularımın eskisi gibi olmadığını ilişkiye devam edersek ikimizinde çok üzülebileceğini felan söyledim ayrıntılı olarak sayfa 15'de anlatım orda okuyabilirsiniz helalleştik ve bitirdik
Son düzenleyen: Moderatör: