sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum :(

Adam yıllık izne çıkmış size de gel demiş . Bütün bir yılın stresini atacak gidebilir bence gayet normal . Benimle vakit geçirmek yerine safariyi tercih etti demeniz çok garip .

Normalde görüşme sıklığınız nedir? Hiç görüşmüyor musunuz yüz yüze? Neden gitmesin ki adam anlamadım yahu?

1 hafta kalacak alt tarafı, niye bu kadar abarttınız ki?

hayır ikimiz de istanbuldayız. ama bu hayvan sevgisi beni öldürüyor, bazen evine gidiyorum bana çok güzel yemek hazırlamış romantik bir ortam var, güzel sözler, mutlu bir erkek ama o da ne, arkadan papağanlar uçuyor, birbirleriyle kavga ediyorlar ve bizimki beni bırakıp onlarla ilgilenmeye başlıyor, evde hep nat geo wild kanalı açık ne zaman gitsem hayvan belgeseli izliyor. hayvan hayvan hayvan, bıktm bu hayvan merakından.. ilişkimizin arasında hep bu hayvanlar :(
Ony böyle kabul etmiyorsan ayrılacaksın.

İşi yüzünden haftada 1-2 kere görüşebiliyorduk ama neyse geçti gitti, bugün ne o
İşi yüzünden haftada 1-2 kere görüşebiliyorduk ama neyse geçti gitti, bugün ne o yazdı ne ben..
haftada bir iki kere oldukça iyi bence çalışan bir insan için bilmiyorum okuyormusunuz ama sanki sizle hiç görüşmüyor.

Bu adam çalışıp yoruluyor e bir haftasını da istedıgı gıbı gecırsın yani.

Adama ammada bunaltmışsın vallahi o adam olsam seni derhal terk ederdim, sende kız arkadaşınla gez, neden bu erkek kısmına bu kadar bağımlısı uz anlamadım, doğrusu

Adama ammada bunaltmışsın vallahi o adam olsam seni derhal terk ederdim, sende kız arkadaşınla gez, neden bu erk

Ayrıca hayvanlara özel bir merakının olması kötü bir şey mi? Mesela ya kumara merakı olsaydı?

Yahu konuşmayayım diyorum da cidden sizi kimler şımartıyor böyle anlamıyorum. Safari gezisine hayvanları tercih etti diye yorumlamak da muazzam. Adamın vizyonu da geniş demek ki bu teklifi yapan ve safari gezisine hayvan ziyareti olarak bakan bi kadını zaten o terk edecektir bir gün.

Adamın hayalleri istekleri var ve bunun için kimseden izin almak zorunda değil ,
Siz izin alamam diyorsunuz aslında sorunu olan sizsiniz ,
Bu ilişki böyle yürümez zaten ayrılın en güzeli ,evlenseniz boşanırsınız zaten

Ben sevgilinizi haklı buldum, kusura bakmayın. Hayvan seven insandan zarar gelmez. Siz saygı duymalısınız bence. Kişiler tek başına da hareket edebilmeli.

Umrunda bile degilsin. Bugun gezi icin bırakan yarin gene bırakır gider.

Ayrıca gecnsiniz sanırım. Farkli görüşlere sahipsiniz

Valla ben sizi haksız buldum. Yani kendinizi niye Afrika’daki hayvanlarla kıyaslıyorsunuz ki? 😅 Zaten bu “ya o ya ben” durumunu asla anlamıyorum. Sizi seviyordur, vakit geçirmek istiyordur ama öyle de bir hayali vardır. Hayır sanki Kenya’ya safariye değil de bekar arkadaşlarıyla dağıtmaya Ukrayna’ya gitmiş gibi bir tavrınız var. 😬 Bence birbirinizi bu kadar sıkmayın.

Back
X