- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde görüşme sıklığınız nedir? Hiç görüşmüyor musunuz yüz yüze? Neden gitmesin ki adam anlamadım yahu?
Ony böyle kabul etmiyorsan ayrılacaksın.hayır ikimiz de istanbuldayız. ama bu hayvan sevgisi beni öldürüyor, bazen evine gidiyorum bana çok güzel yemek hazırlamış romantik bir ortam var, güzel sözler, mutlu bir erkek ama o da ne, arkadan papağanlar uçuyor, birbirleriyle kavga ediyorlar ve bizimki beni bırakıp onlarla ilgilenmeye başlıyor, evde hep nat geo wild kanalı açık ne zaman gitsem hayvan belgeseli izliyor. hayvan hayvan hayvan, bıktm bu hayvan merakından.. ilişkimizin arasında hep bu hayvanlar![]()
İşi yüzünden haftada 1-2 kere görüşebiliyorduk ama neyse geçti gitti, bugün ne o
haftada bir iki kere oldukça iyi bence çalışan bir insan için bilmiyorum okuyormusunuz ama sanki sizle hiç görüşmüyor.İşi yüzünden haftada 1-2 kere görüşebiliyorduk ama neyse geçti gitti, bugün ne o yazdı ne ben..