sevgilimden az ilgi gormeye basliorum

arkadaslar ne yapmam gerekir? bni kaybetme korkusu olsun istyorum eskisi gbi caba gostersin istyorum ?
Sen de onunla ilgilenme, mesafeli davran biraz. Sensiz yapamam modunda takılma, kafana göre planlar falan yap. O zaman seni kaybetme korkusu yaşar ve ilgilenmeye devam eder belki... :KK51:

Eger sana ilgi göstermiyorsa belkide senin ilgin fazla geldi.Bir ilişkide çok ilgi sığmaz fazla gelir.O yüzden önce sen kendi ilgini esirgeyeceksin ondan.Sonra görürsün ilgi merak etme

Aynı dertten muzdaribiz.Ben kafamda da içimdende atma kararı aldim.Yoluma devam etmeye çalıyorum zor olsa da.yoruldum çünkü..Siz de oluruna bırakın.umarım sizin ki kurtulur..(yorumları okumadım)

ilgiden kastınız mesaj süreniz mi yoksa beraberkende mi ilgisiz Biz eskisi kadar yazışmıyoruz ama yüz yüzeysek eski günlerdeki gibiyiz, bizdeki sorun cogu zaman konu bulamamak sizinki farklı sanırım

Sen çok geç kalmışsın.
Harflerimize ne oldu? Beni de harfleri kaybetme korkusu sardı şimdi bak. Aşk meşk hikaye, nerede "y", nerede "i"?
Kendini biraz daha iyi ifade etmeye çalışırsan muhakak yardımcı olabilecek hanımefendiler vardır bence burada.

İnsanlarda bütün konularla dalga geçmeye başlamış. Belki bir derdi vardır arkadaşım ne kadar süredir böyle davranıyor ?

inshallah sizinkide iyi gider belki sn umursamazsan o arkandan kosar
Umursamiyorum .Soguk konusunca geri ariyor fakat sonra yine ayni. Cunku İspatlayamasam da aldatiliyorum. Ben Allaha bıraktım. Hep iyi kalacagimizi düşünürdüm ama birdenbire ilgisizlesmesi soğuması ve bunun sebebini bile soylememesinden bıktım.. Kendisi bilir artik bu saatten sonra. İçim acıya acıya unutmaliyim..

X