Sevgilimden bazen soğuyorum

Ben bu durumu çok yakın bir arkadaşımda gördüm.
Çok tanıdık geldi yazdıklarınız.

Kesinlikle sevmiyorsunuz, bir insan olarak iyi diye düşünüp değer veriyorsunuz.
Ve en kötüsü onu bırakırsam o üzülür değil daha iyisini bulamazsam korkusu yaşıyorsunuz.

Yani kendinizi düşünüyorsunuz.

Ama bu bencillik kul hakkına girer, sevmediğiniz insanın vaktinden, hayallerinden çalmayın.

Daha da sinir olduğum durum ne biliyor musunuz?

Kendiniz dört dörtlük müsünüz mesela?
Hiç çirkin göründüğünüz günler, gıcık tavırlarınız yok mu?
Vücudunuz , huyunuz kusursuz mu?

Bunları sorgulayıp öyle düşündüğünüz anlarda utanç duymalısınız bence..

ben de bazen öyle hissediyorum. sonra tekrar ısınıyorum sesini duyuyorum seviniyorum. ona haksızlık ettigimi dusunuyorum kendime kızıyorum. böyle ne bileyim. üzülüyorum onu kırınca, üzünce. ama bazen öyle anlar geliyor ki konusma yeter seni dinleyemeyecegim sus falan diyorum. cunku biliyorum ki ben öyle davransam bile o beni seviyor ve sevecek. bir iyi bir kötü gidiyor iste bir sekilde :(

Ben de yorum yapacaktım ama hesap banlanmış.. Neden acaba :KK14: Neyse bu burda dursun konu sahibi gelirse yazarım :KK50:

gerçekten aşık olduğunuzda böyle bir durumla karşılaşmazsınız bence.. oturup ilişkiniz sorgulayın derim. gerçekten sevip aşık olmadığınız adamlarla evlendiğinizde ileride daha da mutsuz olursunuz. ölüp bittiğiniz bir adamla bile aynı evi paylaşmak yer yer çok zor olsa bile yeterince sevmediğiniz, sık sık soğudunuz bir adamla ömrünüzü geçirmek kabus olur. kendinize de ona da yazık etmeyin evlenip..

• Beğen
Reactions: BBD
Back
X