Arkadaslar merhaba, size bi konuda danismak istiyorum.Ben bi canta begenmistim, cok istemistim ama tatilden donene kadar satilmisti. Erkek arkadasim cantanin siparisini vermis, birgun aksam yemegindeyken hesabi istedi ve garson elinde hediye paketiyle geldi. Hersey iyi guzel ama sorun cantanin parasi. Biraz pahaliydi, ben kendime zaten bi iki aya alabilecektim.
Once kabul edemem annene ya da kiz kardesine hediye etmelisin dedim, asiri uzuldu ve bozuldu. Mutlu olmani amaclamistim ama bu cantayi senden baska kimseye vermicem istiyorsan cope at dedi. Kizlar bunun altinda ezilemem. Ama simdi bisey alip da sen onu aldin bende bunu aldim sana borcunu odedim gibi bi hediye almak istemiyorum. Basbasa bir tatil mi ayarlasam?
Akil akildan ustundur umarim guzel fikirler cikar, simdiden tesekkurler.
Once kabul edemem annene ya da kiz kardesine hediye etmelisin dedim, asiri uzuldu ve bozuldu. Mutlu olmani amaclamistim ama bu cantayi senden baska kimseye vermicem istiyorsan cope at dedi. Kizlar bunun altinda ezilemem. Ama simdi bisey alip da sen onu aldin bende bunu aldim sana borcunu odedim gibi bi hediye almak istemiyorum. Basbasa bir tatil mi ayarlasam?
Akil akildan ustundur umarim guzel fikirler cikar, simdiden tesekkurler.