Sevgilimden gelen hediye

Aime

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
98
0
16
İstanbul
Arkadaslar merhaba, size bi konuda danismak istiyorum.Ben bi canta begenmistim, cok istemistim ama tatilden donene kadar satilmisti. Erkek arkadasim cantanin siparisini vermis, birgun aksam yemegindeyken hesabi istedi ve garson elinde hediye paketiyle geldi. Hersey iyi guzel ama sorun cantanin parasi. Biraz pahaliydi, ben kendime zaten bi iki aya alabilecektim.

Once kabul edemem annene ya da kiz kardesine hediye etmelisin dedim, asiri uzuldu ve bozuldu. Mutlu olmani amaclamistim ama bu cantayi senden baska kimseye vermicem istiyorsan cope at dedi. Kizlar bunun altinda ezilemem. Ama simdi bisey alip da sen onu aldin bende bunu aldim sana borcunu odedim gibi bi hediye almak istemiyorum. Basbasa bir tatil mi ayarlasam?
Akil akildan ustundur umarim guzel fikirler cikar, simdiden tesekkurler.

bak biz sevgilinin bi mesajına bi güzel sözüne muhtacız sen çanta diyorsun
güle güle kullan gitsin

Keşke öyle söylemeseymişsiniz, sonuçta insan sevdiğine bir hediye alırken parasına değil onun vereceği kıymete bakar.

Tatil fikri güzel bence, karşılığında pahalı bir hediye almak yerine güzel anılar hediye edin ona.

Çantayı almasının üzerinden çok zaman geçmediyse şimdi böyle maddi olarak külfetli jestlerde bulunma. Sanki karşılığını ödüyor gibi olmasın. Büyük bir hediye almak istiyorsan da biraz zaman geçmesini bekle, özel bir günde al. Bu arada onu mutlu etmek için ona küçük romantik jestlerde bulunabilirsin.

gerçekten aranızda oturmuş bir ilişki ve tam anlamıyla sahiplenme varsa bence hediyeyi kabul et çok teşekkür et ve üstünde de çok durma ezilirim falan diye... zaten emin ol içinden gelmese o kadar pahalı bir çantayı almazdı... bence ilişkilerde bu sorun olmamalı( tabiki yeni bir ilişki değilse ve güven oturmamışsa o ayrı) biz sevgilimle 3 yıla yaklaşıcaz nerdeyse... karı koca gibi olduk desem yeridir bu hediye konusunda... o bana şuan dünyanın en pahalı hediyesini almış olsa dahi altında ezilmem güler sevinir boynuna sarılır öperim o benim mutlu olduğumu görünce mutlu olur...keza erkek arkadaşıma bişe aldığımda o da öyle... hatta biz seviye atladık... bir kadın nasıl eşine bana şunu al bunu al derse ben de aynen sevgilime öyle diyorum benim şunum yok bana al diye :)) sen iyice yüzsüzleştin der bana bazen :)) çünkü biz gerçekten o seviyeye gelebildik ilişkimizde.... karşındaki adamın samimiyetine güveniyorsan bence fiyatını miyatını karıştırma kafaya da takma )

ya nispet yapmak istemedim oyle anlasilmasin, daha iyileri sizlerin olsun insallah. Zaten istedigim cantada icime dert olduguyla kaldi

yak canım şaka yapıyorum benim sevgilimde alıyo bana bende ona alıyorum sorun olmaz böyle şeyler
gerçi bu aralar çok ilgisiz

ya bu acidan hic dusunmemistim. O da bana batmiyor parasini sen neden dert ediyorsun demisti. Galiba bahsettigin gibi dusunuyor. Icimi rahatlattin..

içinden gelmiş almış adam.
bence yapman gereken teşekkür edip kabul etmek.
eğer sık sık böyle pahalı hediyeler almıyorsa sorun değil bence.
sizi mutlu etmek istemiş sadece :)

ne güzel düşünceli bi adammış..
al tepe tepe kullan bırak boşver karşılığını ne düşünüyosun..
sende bigün onun beğendiği bişeyi alırsın noolcak...

hemen yapma sen de takibe al konuşmalarından anlam çıkararak onun için bişeyler yap

ne güzel seni düşünmüş,kibarlık yapmış ve güzle bir şekilde vermiş hediyesini ama senin o sözlerin kırıcı olmuş hatta birazda kaba davranmışsın gibi görünmüş.

henüz sevgilin olan bir insandan pahalı bir hediye almak istemiyorsun mantıklı düşünüyorsun ancak almış bir kere,teşekkür edip mutlu olduğunu belirtseydin keşke..

sen de ona ilerde güzel bir süpriz yaparsın,gönlünü alırsın

şuan bütün çantalar indirimde :) 600-700 tl para vermiştir. çok abartı değil. jest yapmış, ne güzel. aradan biraz zaman geçince sizde ona bir saat felan alırsınız. birlikteliklerde bu tarz hediyeleşmek çok normal, ödeşmek olarak bakmayın.

bu canta yeni sezon ve fiyati bu rakamlardan yuksek (
Yuksek olasilik tatil ayarlicam basbasa ekimde bayramda... Kendimi iyi hissettirdiniz tesekkur ederim cok cokk herkese

niye çeviriyorsun kııız..verilen hediye ret edilmez bana gönder ben seve seve kabul ederim kız tatile benide götür valla bakmam size..kıyıda köşede tatil yaparım.....
ahhh ah şaka bi tarafa..ben 22 yıllık evliyim...kocam olacak adı batasıca değil çanta bi cüzdan bile almadı..almaz çünkü içine koyacak para vermez pinti herif..

siz ona alin ondan beklemeden, sonra durumlara bakarsiniz bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…