Sevgilimden haber alamıyorum

gizemmm19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
200
9
0
İstanbul
Kızlar moralim çok bozuk, sevgilime saatlerdir ulaşamıyorum. Farklı şehirlerdeyiz ve kendisiyle en son yolda konuştuk, o araba kullanıyordu. Beni görmek için bulunduğum şehre gelmişti ve hastaydı, bir gece kalıp bugün öğlen yola çıktı. En son yoldayım dedi saat 1 gibi. Sonra bir mesaj attım yaklaşık 10 dakika sonra iletildi raporu geldi cevap vermedi. 7 gibi aradım telefonu kapalıydı. 7den beri sürekli arıyorum kapalı. İnternette aratıyorum bir kaza mı oldu diye (Allah korusun) çok şükür bir şey yok. Ortak arkadaşımız yok yalnızca ev arkadaşının facebooku var ekli değil ona mı mesaj atsam diye düşündüm. Sizce endişelenmek için erken mi? Gün içinde sık sık mesajlaşırız fırsat buldukça mesaj atar. Lütfen içimi rahatlatın :(

Kızlar moralim çok bozuk, sevgilime saatlerdir ulaşamıyorum. Farklı şehirlerdeyiz ve kendisiyle en son yolda konuştuk, o araba kullanıyordu. Beni görmek için bulunduğum şehre gelmişti ve hastaydı, bir gece kalıp bugün öğlen yola çıktı. En son yoldayım dedi saat 1 gibi. Sonra bir mesaj attım yaklaşık 10 dakika sonra iletildi raporu geldi cevap vermedi. 7 gibi aradım telefonu kapalıydı. 7den beri sürekli arıyorum kapalı. İnternette aratıyorum bir kaza mı oldu diye (Allah korusun) çok şükür bir şey yok. Ortak arkadaşımız yok yalnızca ev arkadaşının facebooku var ekli değil ona mı mesaj atsam diye düşündüm. Sizce endişelenmek için erken mi? Gün içinde sık sık mesajlaşırız fırsat buldukça mesaj atar. Lütfen içimi rahatlatın :(

belki şarjı bitti yol mesafesi nedir nerden nereye yolculuk yapıyor. hemen aklına kötü şeyler getirme sakin olmalısın muhakkak telefonla ilgili bir sorundur

gideceği yer çok mu uzak? senin tahminine göre şu an gideceği şehre ulaşmış olması mı gerekiyordu? belki şarjı bitmiştir,hemen panik yapma..ama çok çok kötüysen arkadaşına mesaj at haber almaya çalış..

Arkadaşına mesaj attığına kızmıcak biriyse durma at derim

belki şarjı bitti yol mesafesi nedir nerden nereye yolculuk yapıyor. hemen aklına kötü şeyler getirme sakin olmalısın muhakkak telefonla ilgili bir sorundur

Yol mesafesi az, 2 saat sürüyor. Çoktan varmış olması gerekiyordu. Bugün ben de yola çıktım başka bir şehre geldim, hiç değilse bir yerden geldin mi gittin mi diye sorabilirdi. Merak ederdi normalde. İnşallah öyledir canım :(

belki de gideceği yere varıp hemen uyuyakalmıştır evde hastaydı zaten diyosun
1saatlik mesafe de olsa yol insanı yoruyor
içini ferah tut canım birazdan haber alacakmışsın gibime geliyor :)

inşallah bı sorun yoktur zaten kötü bişi olsa hemen duyulurdu bencede hastalığından dolayı yorgun düşüp uyumuştur

belki de gideceği yere varıp hemen uyuyakalmıştır evde hastaydı zaten diyosun
1saatlik mesafe de olsa yol insanı yoruyor
içini ferah tut canım birazdan haber alacakmışsın gibime geliyor :)

Canım inşallah dediğin gibi olur ama bu kadar saat uyku olur mu :( Bugün de ben de yola çıktım çok yağmur vardı kaygandı yollar. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor kötü hisler var içimde Allah korusun :(

ailesiyle görüşüyor musun?görüşüyorsan bir arasan,onlar en son ne zaman görüştü acaba

ailesiyle görüşüyor musun?görüşüyorsan bir arasan,onlar en son ne zaman görüştü acaba

Ailesiyle görüşmüyorum canım. Onlar en son bugün görüştü. Bizim buluştuğumuz şehirde ailesi de var, benimle buluştu gece ailesinde kaldı, öğlen çalıştığı şehre yola çıktı. Şimdi çalıştığı yerde olmalı. Oradaki ev arkadaşlarından birini az önce ekledim. Ordaki ev arkadaşları dışındakiler bir şey bilmez çünkü telefonu kapalı, bilirse onlar bilir.

sakın ol bakalım ıyı düşünelım ıyı olsun...
Belkı telefonu bozulmuştur demek ıstıyorum bende
çünkü bu kadar saat yazmamış olması bı tuhaf ınsan yatmadan öncede haber verırdı ben eve geldım yatıyorum gıbısınden

Hep mı böyle sorumsuz ?:26: eğer eve gıdıp uyuduysa bunun başka bı adı yok çünkü :26:

sakın ol bakalım ıyı düşünelım ıyı olsun...
Belkı telefonu bozulmuştur demek ıstıyorum bende
çünkü bu kadar saat yazmamış olması bı tuhaf ınsan yatmadan öncede haber verırdı ben eve geldım yatıyorum gıbısınden

Hep mı böyle sorumsuz ?:26: eğer eve gıdıp uyuduysa bunun başka bı adı yok çünkü :26:

Sorumsuz değil canım aramız genel olarak iyidir ben dışardaysam döndün mü geldin mi eve der, uyumadan hep konuştuk son gecelerde. Eve geldim yatıyorum'u geçtim bugün de ben de yola çıktım 7 saatlik, onu merak edip sorması lazımdı yola çıktın mı, vardın mı diye. Sorardı yani, dün tartıştık ama öyle kavgalı değiliz. Üff kızlar içim çok kötü... İnşallah iyidir...

Sorumsuz değil canım aramız genel olarak iyidir ben dışardaysam döndün mü geldin mi eve der, uyumadan hep konuştuk son gecelerde. Eve geldim yatıyorum'u geçtim bugün de ben de yola çıktım 7 saatlik, onu merak edip sorması lazımdı yola çıktın mı, vardın mı diye. Sorardı yani, dün tartıştık ama öyle kavgalı değiliz. Üff kızlar içim çok kötü... İnşallah iyidir...

Iyı olsun tabı canım ıçını ferah tut..
Hanı sen dıyınce saat 1de yola çıktı ıkı saatlık mesafe dıye çoktaaaan evde olması gerekırdı.
Arkadaşlarda yazmış ya uyumuştur vs dıye ondan dedım acaba sorumsuz mu bu adam yanlış anlama..

Arkadaşını ekledın mı? Umarım ıyı haberını alırsın en kısa zamanda

Iyı olsun tabı canım ıçını ferah tut..
Hanı sen dıyınce saat 1de yola çıktı ıkı saatlık mesafe dıye çoktaaaan evde olması gerekırdı.
Arkadaşlarda yazmış ya uyumuştur vs dıye ondan dedım acaba sorumsuz mu bu adam yanlış anlama..

Arkadaşını ekledın mı? Umarım ıyı haberını alırsın en kısa zamanda

İnşallah canım teşekkür ederim, arkadaşını da ekledim. En iyi ihtimal, eve gidip telefonuna bakmamış olması yani şarjının bittiğini fark etmemiş olması ve uyuyakalması.

yahu bunlar yorgunken oturdukları yerde yatıp
ertesi günün akşamı uyanıyolar bidaha telaş etmeyiinnnn :1:
şimdi aramasa sabah erkenden arar muhakkak
aradın mı şimdi bidaha canım yada mesaj attın mı merak ediyorum döner misin diye

Ben olsam deliye dönerdim.. Ama böyle telaşlandığım zamanlarda eşime ulaşınca bnde telaş olurdu onda hiç bişi :) nie haber vermiyosun deliye döndüm burda derim o da ya nolcak unutmuşum gibisinden şeyler söylerek bni deli eder :) sizinki de böle bişeydir meraklanma canım erkekler bazen böle olabiliyor..

Back
X