Sevgilimden izin almak zorunda olmam??

akustiksever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
3
0
1
27
Dogum gunu icin bi arkadasin evinde toplanacaktik, kizli erkekli, sevgilim izin vermedigi icin gidemedim. Soyledigim gunden beri tavir yapiyordu, surekli ayni konuya getiriyordu sohbeti en sonunda sinirlenip gitmiyorum dedim. Aşırı kıskanç ve her konuda böyle. Ne zaman disari cikacak olsam hayati dar ediyo bana. Ama kendisi paso disarda. Cevabi da su: "ben kizlarla gezmiyorum"
Siz olsaniz napardiniz? Ben haksiz miyim Kafam cok karisikk

Edit:
İzin vermemesinin sebebi alkol almammis ve gec olursa donemem diye

Son düzenleme:
Adam gitmeni istemiyor diye sinirlenip gitmemeye devam ettiginiz sürece daha burada coook dert yanarsınız, gecmisler olsun.

Bu sebepten uzun süreli ilişkimi bitirmişliğim var üstelik sevmeme rağmen bıçak gibi kestim. Çünkü haddini öyle bir aşmıştı ki... Babamın güvenip izin verdiği konsere ondan izin almadan gitmişim. Peh peh peh. Sen kim köpeksin dedim, içimden tabii. Konser bitti telefonumu kapattım, ertesi gün açtığımda kafamda bitmişti.

Ailemin güvenini kazanmışım gerisine halt yemek düşer. Hayatlarınıza müdahale ettirmeyin kızlar

Sen kendi kendini kisitlatmissin resmen ve sanki sana karismasindan aslında hosnutsun gibi hissettim

o nasıl başlık yahu.. zorunda olmam ne ? kim koydu bu kuralı sevgilin mi? yoksa velin mi? yolda yürürken fırlayıp kendinizi caddeye falan atmayın diye elinizide tutuyor mu? ben çocuklarımınkini tutuyorumda...

Kızlarla neden gezmiyor?Haremik-selamlık mı yaşıyor, ya da kendisine mi güvenmiyor?
Alt tarafı bir kutlama ve içeceğin 1-2 kadeh birşey.
Relax olsun biraz.

İzin vermemesinin sebebi alkol almammis ve gec olursa donemem diye

bunu da bir birey olarak siz düşünün.
evet koruma iç güdüleri biz kadınları mutlu ediyor bazen...
ancak aklımız yokmuşcasına bu şekilde kısıtlama bahaneleri gerçekten garip!

"kıskanıyorum gitme" demek daha asilce.

21 yaşındayım bir yere çıkacağım zaman anneme babama sadece haber veriyorum kalkıp da bu zamana kadar üstümde hiçbir emeği olmamış birisinden izin istemem bile. Ne olursa olsun bu tip erkekler değişmiyor ne yazık ki. Köle hayatı yaşarım, tasmam varmış gibi davranmasına izin veririm diyorsan taviz vermeye devam et. Ama bana sorarsan kaçarak uzaklaş öyle bir insandan. Seni seven ve saygı duyan birini bulursun.

Ben olsam 'izin' kelimesi geçtiği anda ayrılırdım. Ama sen pek bu durumdan rahatsız olmuyor gibisin. Şurda okurken bile sinirleniyorum ben, senin sahibin mi o? Senin kendi iraden aklın fikrin yok mu? Özgürlüğünü neden başkasının ellerine teslim ediyorsun? Bu kadar mı değersiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…