- 21 Eylül 2017
- 18
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Melisanurrr3560
-
İstemiyorum dersin bitirirsin. ilişkiyi bitirmek için muhtardan belge mi lazım. Cesaretin olsun, olmalı da. Yoksa ilerde çok pişman olursun[/QUOT
Evet farkındayım ama çok uzun zamandır hoşlandığım biriydi ve yeni sevgili olduk ayrılırsam fazla üzüleceğimin de farkındayım soğumam lazım ama nasıl
Çok uzun zamandır hoşlandığım biri olduğu için soğuyamıyorum her zaman öyle değil aslında ama bazen çok çok fazla ileri gidiyo ve bu beni rahatsız ediyorSadece cinsellik icin seni kullanmasi sence sogumak için yeterli bir sebep degil mi??
Ayrılmazsan daha da çok üzüleceksin.
Sen soğumam lazım diye düşünüp dur. adam kendisine aşık kızı da bulmuş cinsellik istediğini de açık açık söylemişken olan sana olur haberin olsun
O zaman açık açık söyle rahatsız olduğunu. Tek kusuru buysa ve ufukta evlilik planı varsa sabretsin
Aslında haklisin ben onu değiştirmeye çalıştım fakat o beni değiştirdi başedemiyorum ama ayrılamıyorum da iki yıla yakın arkadaş flört arası bi birlikteliğimiz var çünkü
İkimiz de üniversite döneminde gençleriz ve o olgunluğu yok ilk bakire sevgilisi de benim ve bu beni korkutuyor
İstemiyosan soğumak için yeterli bi sebep zaten.. beni istemediğim şeye zorlayan adamdan soğurum ben. İlerdeki yaşıycağın pişmanlığı düşün ve bırak gitsin. En basitinden bana kıymet verse beni sevse böyle bi şey için zorlamazdı. E beni sevmeyen adam için neden kendimden taviz vereyim de ve yol al..
Oh ohh harika tam erkeklerin aradığı saftirik kız profili. Kusura bakma lütfen çünkü samimiyetle söylüyorum. Sen yol vermezsen o senden faydalanıp sana yol verecek. Bizi dinle
O zaman cesaretini topla. Bi de hayır diyemeyen bi insansan istediğini alıp o ayrılcak senden bilesinÇok güzel yazmışsın öncelikle teşekkürler bu gidişle evet yapicam sadece çok uzun zamandır hoşlandığım biri olduğu için cesaret edemiyorum
Herseyın farkındasın zaten ?
Biz ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?