Sevgilimden soğumam lazım

Melisanurrr3560

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
18
8
1
27
Aslında sevgilimi seviyorum fakat sevgilim benimle daha çok cinsellik için birlikte ve bu beni çok zorluyor bu yüzden ayrılmak istiyorum ama kendimde o cesareti de bulamıyorum yardım lütfen

İstemiyorum dersin bitirirsin. ilişkiyi bitirmek için muhtardan belge mi lazım. Cesaretin olsun, olmalı da. Yoksa ilerde çok pişman olursun

Sadece cinsellik icin seni kullanmasi sence sogumak için yeterli bir sebep degil mi??

Ayrılmazsan daha da çok üzüleceksin.

Sadece cinsellik icin seni kullanmasi sence sogumak için yeterli bir sebep degil mi??
Çok uzun zamandır hoşlandığım biri olduğu için soğuyamıyorum her zaman öyle değil aslında ama bazen çok çok fazla ileri gidiyo ve bu beni rahatsız ediyor

Sen soğumam lazım diye düşünüp dur. adam kendisine aşık kızı da bulmuş cinsellik istediğini de açık açık söylemişken olan sana olur haberin olsun

İstemiyosan soğumak için yeterli bi sebep zaten.. beni istemediğim şeye zorlayan adamdan soğurum ben. İlerdeki yaşıycağın pişmanlığı düşün ve bırak gitsin. En basitinden bana kıymet verse beni sevse böyle bi şey için zorlamazdı. E beni sevmeyen adam için neden kendimden taviz vereyim de ve yol al..

O zaman açık açık söyle rahatsız olduğunu. Tek kusuru buysa ve ufukta evlilik planı varsa sabretsin

Sen soğumam lazım diye düşünüp dur. adam kendisine aşık kızı da bulmuş cinsellik istediğini de açık açık söylemişken olan sana olur haberin olsun

Aslında haklisin ben onu değiştirmeye çalıştım fakat o beni değiştirdi başedemiyorum ama ayrılamıyorum da iki yıla yakın arkadaş flört arası bi birlikteliğimiz var çünkü

Aslında haklisin ben onu değiştirmeye çalıştım fakat o beni değiştirdi başedemiyorum ama ayrılamıyorum da iki yıla yakın arkadaş flört arası bi birlikteliğimiz var çünkü

İnsanlar 17 yıllık kocasını boşuyor Sen 2 yıllık arkadaşız ayrılamam diyosun...

İkimiz de üniversite döneminde gençleriz ve o olgunluğu yok ilk bakire sevgilisi de benim ve bu beni korkutuyor

Oh ohh harika tam erkeklerin aradığı saftirik kız profili. Kusura bakma lütfen çünkü samimiyetle söylüyorum. Sen yol vermezsen o senden faydalanıp sana yol verecek. Bizi dinle

Çok güzel yazmışsın öncelikle teşekkürler bu gidişle evet yapicam sadece çok uzun zamandır hoşlandığım biri olduğu için cesaret edemiyorum

Oh ohh harika tam erkeklerin aradığı saftirik kız profili. Kusura bakma lütfen çünkü samimiyetle söylüyorum. Sen yol vermezsen o senden faydalanıp sana yol verecek. Bizi dinle

Ben kendimden emin birisiyim istemediğim şeyi yaptırtmam sadece ilişkinin cinselliğe bağlı kalması beni rahatsız ediyor şuan yeteri kadar tatmin oldum zaten teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…