- 21 Eylül 2017
- 18
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Melisanurrr3560
-
O zaman cesaretini topla. Bi de hayır diyemeyen bi insansan istediğini alıp o ayrılcak senden bilesin
Bu arada bodrumlu musun?
Soguman iÇin daha ne yapması gerek seni istemedigin şeylere zorluyor.Farkındayım ne yapmam gerektiğini de biliyorum istediğim ondan soğuyarak aşk acısı kısmını hafifletmek
Soguman iÇin daha ne yapması gerek seni istemedigin şeylere zorluyor.
Size kıymet vermeyip zorluyor ve nasıl ayrılacağım mı diyorsun. İleride pişman olacağına şimdi bitir.
Ayrıl.Dimi ben ilk başta uyardım bile bile çok daha fazlasını istedi o da göze aldı demek ki
Ayrıl.
2 gün aglarsın.
Deymecek insanlar için başını yakma.
Umarım buraya ayrıldıgını yazarsın.Haklisin çok teşekkür ederim :)
Umarım buraya ayrıldıgını yazarsın.
Bende izmirliyim. Ama bunun şehirle pek ilgisi yok. Gayet düzgün adamlar da var..İzmirliyim bu yüzden böyle erkeklere denk geliyorum
Deneme ayrıl. Zorla degil ya :)Yarın ayrılmayı deniycem umarım başarılı olurum :)
Deneme ayrıl. Zorla degil ya :)
Bak o senin kadar sevmıyor 2.bi soguma nedeni :)Sorun şu ben aşığım o hoşlanıyor ve cinsellik eğilimi çok yüksek ve aşık olduğum birinden ayrılmak tabi ki zorlayacak beni
Bak o senin kadar sevmıyor 2.bi soguma nedeni :)
Ne alaka?İzmirliyim bu yüzden böyle erkeklere denk geliyorum
Anlayamadığım birşey yaşayıp yaşamadığınız. Bazı yorumlarda yeterli gelmedi filan yazmışsınız?
Zorluyosa ters tepki vermelisin. Bana bikere birlikte uyuyalım diyen adama demediğimi bırakmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?