Sevgilimden soğuyor muyum ?

7anahtar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
76
24
88
7 yıllık ilişkim var 2020 evlenmeyi planliyoruz ailelerde biliyor. Ama bu aralar erkek arkadaşım ne yapsa bana batıyor sinirleniyorum ona karşı sürekli sinirli davrandığımın farkındayım ama buna engel olamıyorum yani düşündükçe ben ona sinirleniyorum ama o buna rağmen alttan aliyor bana karşı sakin davranıyor onu çok seviyorum ama bu aralar sanki biraz ilgisiz kaldığımı düşünüyorum o arkadaşlarına daha çok vakit ayiriyormus gibi geliyor acaba ondan mi bu hırçınlığım anlamıyorum ama boyle olmak istemiyorym ona karşı sinir yüklüyüm resmen ne yapmaliyim ?

7 yıllık ilişki 2 yıl daha uzayacak olacak 9 yıl. Aşkın ömrü zaten 3 yıl. :mapus:
Bu kadar uzun süreli sevgililik yorar sıkar bunaltır haliyle.
Şimdiye evlenip geçim derdine düşecektiniz ki canınız sıkılmasın.

Evlilikte bile insanlar 7 yılda sıkılabiliyor .. neden bu kadar uzun bir ilişki oldu ? Ve neden daha 2 sene var evlenmeye ? Belki gerçekten ciddi sorunlar var ama görmek mi istemiyorsunuz ?

Evlilikte bile insanlar 7 yılda sıkılabiliyor .. neden bu kadar uzun bir ilişki oldu ? Ve neden daha 2 sene var evlenmeye ? Belki gerçekten ciddi sorunlar var ama görmek mi istemiyorsunuz ?
13 yaşından beri sevgiliyiz şuan ben 20 o 21 yaşında yani küçüğüz

Beraber büyümenin verdiği bağlılık ve alışkanlıktır o aşk değildir.
Bende sandım yaşlar 25 27 vs..
Yürümüyorsa ayrıl zaten daha baya küçüksünüz

Aboooo, ben daha saklambaç mı oynasam, ip mi atlasam diye dertlenirken.. Matematikten kaç aldım, analitik kaç geldi ))) şoktayım. Yorum yapamam. Konu beni aştı )))

21 yaşında bir erkeğin arkadaşlarına zaman ayırmasından daha normal ne olabilir şu hayatta?
Ergenliği birlikte geçirmişsiniz yani en olmayacak zamanı...

Back
X