E
EU2
Ziyaretçi
hiç sinirli degildir aslında sinirlendig anlarda gider duvara vurur dısarı cıkar ama bana bişey yapmadı bugüne kadar.. her ilişki gibi illaki tartışmalarımız oldu kavgalarımız ama hallettik.. ne aradı ne sordu.. görmedim bile onu... bende o andan itibaren tek kelime bile edemiyorum.. nasıl yazoyorum bunları suan bilmiyorum... tokat attıgı anda yere düşüp agladıgımı hatirliyorum.. bunu anlatarak ne yapıyorum yine bilmiyorum.. ama konusacak kimsem olmadıgından yazıyorum galiba.. aklıma geldikce içim burkuluyor.. öyle sürpriz yapacak özür dileyecek cicek alacak bi tip de degil.. bide ben yere yıgılmıs aglarken kapıyı vurmadan önce biti ayrıldık dedi..![]()
birde bitti ayrıldık diyo öylemi?? senin tekrar kalkıp boynuna sarılcağınımı sanıyordu acaba bu erkek müstevettesi:mymeka:
çiçekten özürden bahsediyorsun acaba sen ondan bir özürmü bekliyorsun?? yani özür dilerse unutup yeniden şansmı vericeksin ben öyle hissettimde :uhm:
Bak canım o el kalktımı daha inmez eeğr o eli kadıracak raddeye geldiyse arada ne saygı ne sevgi nede aşk kalmamıştır bunu iyice kafana sok canım...bundan sonra elini kaldırmicağınında garantisi yok..zaten bundan sonrası diye birşeyde olmamalı bana göre
çiçekten özürden bahsediyorsun acaba sen ondan bir özürmü bekliyorsun?? yani özür dilerse unutup yeniden şansmı vericeksin ben öyle hissettimde :uhm:
Bak canım o el kalktımı daha inmez eeğr o eli kadıracak raddeye geldiyse arada ne saygı ne sevgi nede aşk kalmamıştır bunu iyice kafana sok canım...bundan sonra elini kaldırmicağınında garantisi yok..zaten bundan sonrası diye birşeyde olmamalı bana göre