• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgılıme anlamlı ask sarkılarından bır muzık cd sı yapmak ıstıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
Arkadaslar sevgılıme guzel anlamlı ask sarkılarından bır muzık cd sı yapmak ıstıyorum bana sarkı tavsıye edermısınızz

Nilgül-Sen

Söner içimde fırtınalar sesini duyunca
Olur olmaz her gülüşün alır aklımı başımdan
ınciler döker her yanım
Esiri olur aşkın
Çarpar sevincim göğsümde ışığım olur
Sonra yokluğun büyür içimde
Sırdaşım olur
Sen düşlerimde gördüğüm
Sen içimdeki kördüğüm
Ben çözmelere doyamam seni
Felaketim olsan bile
Sen içimde gizlediğim
Sen gizlice izlediğim
Ben sevmelere kıyamam seni
Kıyametim olsan bile

çok eskilerden ama ebru gündeş _ sen Allahın bir lütfusun.. sözlerini anlamlı (:

Sezen Aksu_Hoşgeldin

Hediye gibi geldin hoşgeldin..Seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkda nasip olsun..
Gel...Koynuma gel.. BoyNUMA gel.. Akşam gözlü ESMER..

FERHAT GÖÇER'in parçalarını bakmanızı tavsiye ederim..Ve tarkan ın eski albümlerinden bir kaç parça olabilir.. Ölmeyen Parçaları çok fazla..

sevgilinin ne tür müziklerden hoşlanıyor.onuda yazarsan sana daha yardımcı olabiliriz.mesela benim eşim ömer faruk tekbileği çok seviyor.bende ikimizin bir resmini bir renkli birde siyah beyaz bastırdım.sonra sanatçının seçtiğim parçalarını aynı cd kartoneti gibi yazdırdım.listeme sanatçının seni seviyorum şarkısıyla başlamış aynı şarkıyla da bitirmiştim.cd kapağımın ilk yüzüne ilk sözüm seni seviyorum,arkada kapağınada "son sözüm yine seni seviyorum" olmuştu.

oya bora-sevmek zamanı
Kenan Dogulu - Bas Harfi Ben
Berker - Sönmüyor Ateşimiz
Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün
Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem
Yaşar - Beni Koyup Gitme
Baha - Kiyamam Sana
Tarkan - Ikimizin Yerine
Oğuzhan Koç - Gülki Sevgilim
Berdan Mardini - Senden Cocugum Olsun Istiyorum
Deniz Seki - seni öpmeye koklamaya Doyamadım

bukadar yeter sanırım kaydirigubbakcemile5

sevgilinin ne tür müziklerden hoşlanıyor.onuda yazarsan sana daha yardımcı olabiliriz.mesela benim eşim ömer faruk tekbileği çok seviyor.bende ikimizin bir resmini bir renkli birde siyah beyaz bastırdım.sonra sanatçının seçtiğim parçalarını aynı cd kartoneti gibi yazdırdım.listeme sanatçının seni seviyorum şarkısıyla başlamış aynı şarkıyla da bitirmiştim.cd kapağımın ilk yüzüne ilk sözüm seni seviyorum,arkada kapağınada "son sözüm yine seni seviyorum" olmuştu.
benım sevgılım pek tarz ayırmaz canım senın yaptıgında cok guzel olmuss

sezen ın hosgeldın parcası cok guzeldır..
kadınım yaa dokturmus yıne o sarkıda :) tapıyorum kendısıne :)

Back
X