• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime atacağım mesajı yanlışlıkla patronuma attım

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
Varya şuraya zor dayanıyorum şeytan diyo çek git... diye msaj yazdım sevgilime atacaktım ki patrona gitti...Çekip gitmek istiyorum evet de hayat şartları işte anca lafta kalıyo..Hay Allah napıcam şimdi

Aaa tam da sevgiliye atılan cinsten olup olmadığı hiiiç belli olmayan mesaj eyvah patronu nasıl inandıracaksın ama böyle bir şeyi mesaj atamaz der ve inanır korkma :)

bizde demın kızlarla konusuyorduk açık komık videoları yanlışlıkla patrona atmayalım dikkat falan diye ,
sen atmışsın bile
geçmiş olsun

Varya şuraya zor dayanıyorum şeytan diyo çek git... diye msaj yazdım sevgilime atacaktım ki patrona gitti...Çekip gitmek istiyorum evet de hayat şartları işte anca lafta kalıyo..Hay Allah napıcam şimdi
Patoron anlamıştır artık iş yerinde sıkıldığınızı zor dayandığınızı,özür mesajı atın size değil arkadaşıma atacaktım yanlışlıkla size geldi,evde sorunlarım var eve katlanamıyorum diye yazın sorunun iş yeri değil de ev kaynaklı gösterin.

Geçmiş olsun :KK14:
Daha fazla kurcalayıp batırma...

Ben patron olsam inanmazdım..
Şuraya zor dayanıyorum diyor, mekandan bahsettiği için iş olarak algılardım. Ha mesajı sevgiline atmış olduğuna inanırdım ama yine işinden bahsediyor diye düşünürdüm.
Ay ya en korktuğum şey budur başkasına msj atmak. :D Gerçekten geçmiş olsun.

ama sonuçta yanlış kişiye gönderseniz de içeriğinden iş yerine dayanamadığınız anlaşılıyor

yani sevgilinize gönderseniz de iş yerinden şikayetçisiniz

memnun değilsin galiba canım sen

daha memnun olabileceğin yerlerde çalış gibi bir tepkiye de hazırlıklı olun

yorumum acımasız gibi oldu ama açıkçası benim çalıştığım ortamlarda direkt tepki bu tarz olurdu

geldi yukarı buraya mı zor dayanıyosun dedi..başkasına atıyosun da bana mı geldi dedi benimde aklıma hiç bişey gelmedi o an..işyerimde başka çalışanlarla tartışmıştım zaten onları bahane olarak söyleyiverdim. Ya çevirmeyi beceremedim

Ya patronun Allah'ın sevgili kulu, işinden memnun olmayan çalışanı kendini ele verdi, ya da sana mesaj var, buralarda durma kaç git, bak hali hazırda patronuna da yakayı ele verdin, durulmaz artık buralarda.

Ben de esime ruyami anlattigim mesaji valilikte calisan bir memura gondermistim yanlislikla. O zaman o kadar cekinmistim ki esi falan gorse kiyamet yani aciklayamaz, cok zor durumda kalir. O da cevap dalga gecerek. Allah'tan duzgun bir adamdi da yanlis yere cekmedi durumu. Ama yerin kac kat dibine girdim utancimdan bilmiyorum..

Back
X