Sevgilime babamın öldüğünü söyledim.

doğruyu söylemem lazım artık… ilişkimiz ilerliyor benimle evlenmek istiyor.. işin içinden çıkamam. ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum taktik lazım zerriniffet (adın iyimiş)
İltifat ederek ağzımdan laf alabileceğini sanıyorsan aferin doğru düşündün Bi bakalım, bikaç gün aranızı çok iyi tut, bol bol eğlenip romantik anlar yaşayın, ne kadar iyi anlaştığınızı oğlanın aklına kazı ki seni kaybetmek istemesin. Sonra yavaş yavaş mutlu anların içine düşünceli haller ekle böyle uzaklara dal ara ara, karadenizde gemilerin batmış gibi, nooldu diye sorarsa yok bişey diyip geçiştir. Sonra birgün al karşına oturt, sana bişey anlatmam gerekiyor bunları duyduktan sonra beni sevmeye devam etmezsen anlarım bunu hakettim, ben çok kötü bi insanım diyip ağla. O sıralar psikolojim iyi değildi seni kaybetmemek için böyle bi yalana başvurdum de. Adama yalvarma, arkasından dil dökme, dik bir duruş sergile olacakları zaten kabullenmiş gibi, ağlamayı da abartma sadece bikaç damla süzülsün yanaklarından. Offf kendimden çok soğudum şu an , dizilerdeki kötü kadınlar gibi hissediyorum mesela Ferhunde dsdhs

Son düzenleme:

Çok iyi yönetmen de olurmuş sizden sahne gözümde canlandı resmen

Yalnız yedi yirmidört burda milleti zorbalayıp insanlık dersi verip en iyi dolapların bizden çıkmış olması da biraz ironik hd he dj :)

Çok iyi yönetmen de olurmuş sizden sahne gözümde canlandı resmen
Hatta şey yapsın her halinle kabulümsün falan derse, bilemiyorum Altan bundan sonra bunu yüzüme vurmıycağını nerden biliyim ilişkimiz bunu kaldırırmı falan desin adam bunu ikna etmeye uğraşsın

Sende şimdi çesit çeşit serumlu kol fotolari da vardir hee
hiç böyle biri olmadım, nasıl böyle bir yalan söyledim bilmiyorum çıldırmış olmalıyım ki belirttiğim gibi psikolojik destek dahi aldığım bi dönemdi. yetişkin biriyim diş hekimiyim ve yurt dışında master yaptım hala yurt dışında çalışmaktayım. desteğin ve önerin için teşekkür ederim ama ben duygu manipülasyonu ile yapamam bu işi. yinede doğruyu söylemek için tavsiyeni dikkate alacağım.. sağol.

Hatta şey yapsın her halinle kabulümsün falan derse, bilemiyorum Altan bundan sonra bunu yüzüme vurmıycağını nerden biliyim ilişkimiz bunu kaldırırmı falan desin adam bunu ikna etmeye uğraşsın

Ayy aklıma benim yaşadığım bir olay geldi o zaman ben bir itirafta buluncam: lise sondayken-sene 2008- internetten tanıştığım bir erkeğe ismimi yalan söylemiştim. Sonra yüz yüze buluştuk arkadaş olduk derken sevgili olduk. Ama hala gerçek adımı bilmiyor 3 ay geçti sevgiliyiz baya da anlaşıyoruz her şey yolunda. Ama ben sıkıldım ve bir şekilde ayrılmam lazım. Kavga ettim olmadı problem çıkardım olmadı. Ayrılmak istiyorum dedim olmadı. En sonunda dedim ben bu vicdan azabıyla yaşamıyorum sana yalan söyledim dedim böyle böyle benim adım aslında o değil de bu. Artık yüzüne bakamam elveda dedim. Ulenn gene ayrılmadı sorun bu muydu inan hiç önemi yok ismimiz ne olursa olsun dedi. Sonra ben üniversiteyi kazanıp başka şehire gittim oraya 1 2 kere geldi sonra çoook şükür bıraktı. Yani demem o ki ayrılmak istemeyen bir yolunu buluyor isteyen de bir yolunu buluyor

Bi söz vardı zıplamak isteyene dağ tepe göl müydü neydi hah işte ondan. Seni sevmek, yanında kalmak isteyen her nedeni gözünde küçültüyor seni beyninde aklıyor, istemeyene de nefes alışverişin bile batıyor, durduk yere olay çıkarıyor

Bu fakbadilik nasıl işliyor ya? Taraflardan biri sevgili yaptığı zaman görüşmeyi kesip ayrılınca tekrar mı bi araya geliyorlar acba? Onu merak ettim şuan hlşfghşlfgşhfgh

Bu fakbadilik nasıl işliyor ya? Taraflardan biri sevgili yaptığı zaman görüşmeyi kesip ayrılınca tekrar mı bi araya geliyorlar acba? Onu merak ettim şuan hlşfghşlfgşhfgh
Valla bacı benim erkek bi kankam sevgilisi varken bile fakbadile görüşüyodu kıza da annem geldi diyodu

Şahsen ben ikisine de ikna oldum. Çok başarılı tebrikler

Her şeyi olduğu gibi dürüstçe anlat. En azından vicdanının yükünden kurtulmuş olursun. Başka yolu yok bunun, bunuda başka yalanla kapatırsan yalanların sonu gelmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…