Sevgilime babamın öldüğünü söyledim.

Madem boyle bir halt yediniz. Babam cezaevine girmisti benim icin öldü demek istemistim diyin icimde öldü diyin

Bir insanı kazanmak için Bir insanı öldürmeniz mi gerekiyordu. Ona yalan söylediginizi gidin anlatın sizden öğrensin

Erkekler bunu yer de insanın kendine saygısı olur mu??? Tabi bazı hemcinsler için hedefe ulaşmak için her yol mubah biz olsak yalan yüzünden adamla ilişkiyi bitiririz elimizde patlar diye.Hoş en başında adam fack fack takılalım senden etkilenmiyorum demiş insan şu lafa bile alınır, uzaklaşır.....Gurur güzel bir şey gerçekten her bedende varolmuyor insan seçiyor .....

Bu yalanlari söylerken ileriyi düşünmüyor musunuz?
Elde etmeye çalıştım demişsiniz. Bu ihtimal gerceklestiginde ne olacağını hic düşünmediniz mi?
Açıkça doğruyu söylemek dışında yapılacak bir şey yok bence.

İhihi Yazdıklarımı savunmıycam dsdhs

Gerçek bir drama kraliçesi... Babanın yaşadığını bir şekilde öğrenecek o yüzden o öğrenmeden önce sen söyle. Babam cezaevine girdiği için söylemeye utandım ve bu beni o dönem çok etkiledi öldüğünü kabul etmek istedim kendimi bu şekilde inandırdım. Şu an benimle görüşmek istiyor ve duygularımın eskisi gibi yoğun olmadığını düşünüyorum ve aramızı düzeltmek ona bir şans vermek istiyorum diyebilirsin.

Adamı bir 10 yıl daha duygusuz bırakacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…