• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime bakire değilim diye yalan söyledim

streshanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
713
1.514
113
2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?

Anammm bu zar konusunda yokken var diyeni gördümde, varken yok diyeni ilk kez görüyorum. Ve sebebi neydi ki diyesim geldi.:KK49:

Çok gereksiz olmuş tutumu değişmezse birlikte olup al bak seni kandırdım aslında bakireydim seni denedim hadi canım ben böyle düşünen adamla yapamam canım güle güle mi diyeceksin. Anlamadim saçma geldi

Neden şaşırdınız ki,tepkisini öğrenmek istemiş olabilir arkadaş
Adam acaba bakireyimi duyunca oyy ben senin kukunu yerim diyip sarmalayacak cinsten mi
Yada bakire değilimi duyunca koşup gidecek cinsten mi öğrenmek istemiş çokta güzel yapmış
Bence uzatmayın aslında bakireyim sen birden sorunca öyle cevap verdim falan diyin,uzamasın konu
Edit-Sevgilinizin ilk deneyimi sorması da oldukça çirkin söylemeden geçemeyeceğim

Back
X