• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime bakire değilim diye yalan söyledim

Ironi mi bu mesaj ? Devrelerim yandı da.
Adamin karakterini çözmek istemiştim ama malin teki ciktiydi. Bakam ne olacak diye ama gitmedim de yapmadim.
Hic belli olmuyor ki sonra benim evlendiğimi mutlu olduğumu görünce gözleri bakala kaldi :D

Adamin karakterini çözmek istemiştim ama malin teki ciktiydi. Bakam ne olacak diye ama gitmedim de yapmadim.
Hic belli olmuyor ki sonra benim evlendiğimi mutlu olduğumu görünce gözleri bakala kaldi :KK70:

Mesajda kullandığınız kelimelere hayret ettim, yaptığınız şeye değil.

Bende solemisim eski sevgilime. Hemen birlikte olmaya kalkmisti kabul etmedim eve gel nede olsa bakire değilsin dedi ben sokk.. Kabul etmedim ugrasti baya. Ayrildik Sora anladi bakire olduğumu. Malin teki cikti adam illa birlikte olacak bozuk kiz buldum diyerekten.. İste kabul etmedim gitmedim evlenince verdim ben bakireligimi.. Evlendigim kocama bakire konusu acmadik öylece Evlendim dokunmadi hic :) o adam malin teki cikarsa terket Git birak sakin verme,
Konuya öylesine baktım ama sizin yorumunuzu görünce bir bayana bu sözleri yakıştıramadım yaptığınız şey sizin kendi kararınız ona asla bişey diyemem ama vermek,bozuk bir kadını aşağılayıcı kelimeler kusura bakmayın

Eşin olacak kişiyi böyle değerlendirmen yanlış olmuş bence. Çünkü bir insanı ancak yalnız kaldığında tanıyabilirsin.
Yalniz içine kurt düştü sevgilinin haberin ola.

Ne kadar fake bir konu :işsiz:

Hadi diyelim gerçek, (böyle birini tanıyorum) yine de inanılmaz çelişkilerle dolu, erkek arkadaşının bunu kullanıp kullanmayacağını anlamak için yalan söylediğini söylemişsin. Yani hem adam bekarete önem veren biri olmasın, modern kafada biri olsun istiyorsun, hem de bakire olmadığını söylediğinde senden faydalanmak isteyecek mi istemeyecek mi onu anlamaya çalışıyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Bir kere adamın bekarete önem verip vermediği sana o soruyu sormasından anlayamadın mı acaba? Önem vermeyen adam ne yapsın ilk kiminle nerde ne yaptığını. Adam ya bakire olmamani bekliyor rahat takılmak için ya da bakire olmanı. Umrunda olmayan adam sormaz vakti gelince öğrenir zaten.

Neyse arkadaş troll zaten çok belli ama vaktinde bi arkadaşın arkadaşının, sevgilisiyle birlikte olmadan önce tuvalete gidip kendi bekaretini bozduğunu duymuştum:KK43: onun için az da olsa gerçek olma ihtimalini düşünerek yazdım.
Mesajın sonundaki olay konudan daha çok şok etti. Ben şok beyin firar insanlar hangi akla hizmet ediyor acaba

Bende solemisim eski sevgilime. Hemen birlikte olmaya kalkmisti kabul etmedim eve gel nede olsa bakire değilsin dedi ben sokk.. Kabul etmedim ugrasti baya. Ayrildik Sora anladi bakire olduğumu. Malin teki cikti adam illa birlikte olacak bozuk kiz buldum diyerekten.. İste kabul etmedim gitmedim evlenince verdim ben bakireligimi.. Evlendigim kocama bakire konusu acmadik öylece Evlendim dokunmadi hic :) o adam malin teki cikarsa terket Git birak sakin verme,
Bacım iyi misin sen

Konuya kaldığım yerden bakayım dedim bakmaz olsaydım

Vermek ne neyi kime veriyosun

Bozuk kız ne aklın bu cümleleri kurarken ne yapıyordu acaba

Hani bir konuda burada bosan diyenlerden etkilenip insanlar boşanıyor demiştin ya keşke sende buradaki aklı başında kadınlardan etkilenip şu berbat cümleleri kurmamis olsaydın.

Konudan daha kötü bence.

bence çok cahilsin keşke ölsen bu kadar ezikliğe ne gerek var anlamıyorum ne kadar basit şeylere kafa yoruyorsunuz

Bozuk verme vs diyerek nasil bir insan kendisine boyle cumleler yakistirir yahu.
Bazi erkekcikler boyle cumleler kullanir bu zihniyete sahip olur ama bir kadin nasil kendisine boyle cumleleri layik gorur? İkinci sinif insani misin? Et parcasi misin?
En son tanistigim erkekimsi de boyle cumleler kullandi. Ama kendisi birseyler yasamis oldugu halde cok namuslu cok temiz..onda belli olmuyormus filan:KK70:Allah bizi boyle dinden sapmis ama kendisini dindar sanan sapiklardan korusun.

Konuya donecek olursak. Denemeye ihtiyac yok. İnsanin konusmasindan, hayata olan bakisindan nelere onem verip vermedigini hangi seviyede oldugunu beyni gelisip gelismedigini anlayabilirsin. Zil zurna kör asik olmadiktan sonra.

2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?[/QUO

yalan her türlü yalandır bence.ben kendi adıma saçma buldum.

2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?

Bu gun bakire değilim dedin yarın çıkıp sana yalan söyledim ben bakireyim dediginde sana inanacakmi?inanmazsa ne yapacaksın al inanmiyorsan bak deyip gösterecek misin:işsiz: Allah hidayet etsin gerçekten ilginc ne yapacagini çok merak ediyorum :ukala:

Yalnız bunu soruyorsa adam zaten ilişki isteyecek yüksek ihtimalle senden, bakireysen istememeyi düşünüyordu ki bu da aklında bir yerde seni terk etme düşüncesinden kaynaklı. Sen şimdi böyle dedin ya yakında ister, yaşadıktan önce mi öğrenir yoksa sonra mı öğrenir bilmem; ama zaten aklında ayrılık düşüncesi olduğu için de "sen bana yalan söylemişsin, daha fazla seninle sürdüremem." der ve terk eder. Sonuç her türlü bu cümle olacak.

Size öyle bir soru sorması niyetini çok açık belli etmiyor mu sizce de? Daha neyi düşünüyorsunuz...

Back
X