arkadaşlar merhaba herkese öncelikle sizlre danışmak istediğim bi konu var benim 1 yıldır bi ilişkim var... teyzem belediyede çalışıyor bazende evlere temizliğe gidip geçimini sağlıyor 3şinden boşanmış iki çocuğuyla kalıyor ekmeğini kazanıyor bazen inşaattan yeni çıkan evler oluyo ve bayağı kazanıyor ordan 400 civarı iki gün sürüyor ağır oluyor geçenlerde banada gel dedi beraber gidelim ne kazanırsak yarı yarıya bende kabul ettim üniversite 3. sınıf öğr€ncisiyim artık kpss ye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum her ay 300 liralık bursun 150 sini dershaneye yatırıyorum ailemin durumu çok şükür iyi fakat bu aralar gerçekten sıkışık durumdayız ailemde bana 50 lira verebiliyorlar benim dershane paramda iki ay geçikti ödemem gerekiyor ben temizliğe gidip harçlığımı çıkamak istiyorum fakat sevgilime durumu anlatmam lazım mı sizce çekiniyorum biraz dane düşünür diye bişey saklamam kalakaldım öyle
canım bunda saklamaya değecek bir şey yok bence. bilmese de olur ama sonra benden neden sakladın diyebilir. o nedenle izin alır gibi değil de kendi hayatında gayet normal olarak karar verdiğin bir konuymuş gibi açıklayabilirsin. baştan çok yüz verirsen sonra hep kullanmaya çalışır. erkek sonuçta.
Sence ne düşünebilirki?
Herkes gibi çalışacak, paranı kazanacaksın!
Bundan daha normal birşey olamaz.
Haa eğer yapacağın işi beğenmeyecekse, daha iyisini kendisi bulsun sana.
anlatmak zorunda değilsin
anlatacağım dersen helal para kazanmak asla utanılacak sıkılınacak bişi değil bana göre
gitmek istiyorsanız gidin.
Anladığım kadarıyla üniversite öğrencisisin.
Üniversite öğrencilerinin part time veya haftasonları yapabilecekleri işler var.
Temizlik işini aklına teyzen sokmuş ama teyzen üniversite mezunu değildir mutlaka.
Ben senin yerinde olsam ileride cv me faydası olacak bir ek iş bulmaya çalışırım.
ihtiyacın olup olmadığına sen karar verebilirsin sadece. elbette ihtiyacında olmayabilir ama gitmek para kazanmak istiyosan ki bence evet..... bu kadar stres yapmaya değmez. sadece o gün kiminle nereye gittiğini söylemen güven açısından yeterli. anladığım kadarıyla senin yerine karar verecek bir bağınız yok. bu hakkı şimdiden elinden kaybetme.(çok erken) :)
benim senin gibi sevgilim olsa alnından öperim be.aile eline bakmayan helâli ile kazanan eş,insan başka ne işter.hiç ama hiç utanma gurur duy kendinle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar merhaba herkese öncelikle sizlre danışmak istediğim bi konu var benim 1 yıldır bi ilişkim var... teyzem belediyede çalışıyor bazende evlere temizliğe gidip geçimini sağlıyor şinden boşanmış iki çocuğuyla kalıyor ekmeğini kazanıyor bazen inşaattan yeni çıkan evler oluyo ve bayağı kazanıyor ordan 400 civarı iki gün sürüyor ağır oluyor geçenlerde banada gel dedi beraber gidelim ne kazanırsak yarı yarıya bende kabul ettim üniversite 3. sınıf öğrncisiyim artı kpss ye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum her ay 300 liralık bursun 150 sini dershaneye yatırıyorum ailemin durumu çok şükür iyi fakat bu aralar gerçekten sıkışık durumdayız ailemde bana 50 lira verebiliyorlar benim dershane paramda iki ay geçikti ödemem gerekiyor ben temizliğe gidip harçlığımı çıkamak istiyorum fakat sevgilime durumu anlatmam lazım mı sizce çekiniyorum biraz dane düşünür diye bişey saklamam kalakaldım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?