• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime cok fazla hediye aliyorum!

Sevgilinize karsilik gormeden cok hediye alirmiydiniz?

• Evet

OY: 11 19,0%
  • Hayir

OY: 47 81,0%

• Ankete Katılan
    58
Bu kadar cok ve pahali hediye yeni bi iliski icin cok gereksiz bence.
Onemli gunler disinda arada supriz yapmak hos ama,
cok sık olursa da anlamini yitirebilir, bi sure sonra mutlu etmeyebilir.
ayrica ufak baslayip, yavas yavas buyutseydin keske,
bu sekilde beklenti hep yuksek olacak.
birde Adami cok simartirsan sonra uzulebilirsin.

Karsimdakini mutlu etmek beni mutlu ediyor o yuzden dusunmuyorum sahsen. Cunku kendime alsam o kadar mutlu olmicam. Ama ona alinca onun gulumsemesi daha cok mutlu ediyo beni. Ben boyle düşünüyorum. Ama beklentiye girdigin an devam etmemen gereken andır.

Karsimdakini mutlu etmek beni mutlu ediyor o yuzden dusunmuyorum sahsen. Cunku kendime alsam o kadar mutlu olmicam. Ama ona alinca onun gulumsemesi daha cok mutlu ediyo beni. Ben boyle düşünüyorum. Ama beklentiye girdigin an devam etmemen gereken andır.
Sizin gibi dusunuyorum ve bu yanlismi diye arada kaldim. Arkadaslarim cok aliyorsun diyorlar, oysski ben butun parami ons harcamak istiyorum

Ben pek sevmem hediye alıp vermeyi..Eşim nişanlıyken habire hediyelere boğuyordu beni kızardım ne gerek var diye. Bence abartmaya gerek yok hediye işini...

Icinden geliyorsa al ama adam bunu aliskanlik haline getirmesin. Herseyini sana aldirmayi dusunecek hale gelmesin.

6 aylik iliskide hediye durumunu cok abartmayin derim

sevgilime hediye almayı çok severim o bana alır mı düşüncesiyle de almam.
bir pamuk şeker alsa zaten aşırı mutlu olurum maddi değerine takılmam.

Ben içimden geliyorsa alırım..

Ama karşılık olarak o bana ne alcak acabaaa diye beklemem..aklıma gelmez o yönü hiç..

Sizin gibi dusunuyorum ve bu yanlismi diye arada kaldim. Arkadaslarim cok aliyorsun diyorlar, oysski ben butun parami ons harcamak istiyorum

Sen kafana takmiyorsan sorun yok bence. Ama arkadaslarin da iliskiyi objektif degerlendirip onun sana yeteri kadar deger vermedigini düşünüyor olabilirler, belki baska sebeplerden dolayi, bilemiyorum :/

Kendime alamadığım markayı ona alır mıydım? Evet alırdım ama sürekli olmamak şartıyla.

İlk doğum gününde eşime sevgiliyken marka bir hırka almıştım. Diğer hediyelerin fiyatı düştü tabi. Zaten biz bir doğum günü bir de evlilik yıldönümü kutluyoruz. Diğer abuk subuk günleri kutlamıyoruz.

Sen biraz fazlasın gerçekten. Kendi doğum gününde aynı değeri görmezsen almazsın bir daha.
Saatin fiyatı da çok yüksek bence.

bence bu kadar yeterli bir süre alma bence

İlişkide her şeyin dengeli olması gerek

Biraz yavas git abartmissin bence

Uzunca sure hediye alma bakalım o neler yapacak sana ne hediyeler alicak :KK5:

Karşılık bekliyorsanız keşke hiç almasaydınız. Ben de çok hediye alırım sevdiklerime ve hiç karşılık beklemem. 6 aylık veya 6 senelik hiç farketmez. 1 aylık bile yoktu ilişkimiz,fotoğraf mak almıştm mesela,özel gün bile beklemem. Hediyeleşmek çok güzel bi özellik,lütfen amacından saptırmayın.

Selam arkadaslarrr ben almanyada yasiyorum ve bir sorunum var.. bende bir gariplik var galiba 6aydir beraber oldugum erkek arkadasima cok fazla hediye aliyorum 2ay once dogum gunuydu onun icin bir cafede party organize ettim ve 200 euroluk hediye aldim parfum kazak ve cuzdan hepsi marka. Ve oylesine polodan shirt aldim ve buna benzer daha fazla sey.. Ben ondan bukadar goremedim henuz.. Gerci benim dogum gunume daha var.. Sadece buyuk hediye olarak altin kolye getirdi turkiyeden... Simdi aklimda ona istedigi bir saati almak var yapsammi yapmassami diye kararsizim onu cok seviyorum ve alirsam cok mutlu olur diye dusunuyorum saat 120 euro siz napardiniz karsilik gormedende hediye almaya devam edermiydiniz bu benim icimden geliyor.. Maddi durumumuz assa yukari ayni..

NAPMALIYIMMM LUTFEEN YARDIMMM herkes dusuncesini yazsin!!
Bende sevgilime doğum günün de parti organize ettim daha 5 aylık sevgilimdi o zaman tesbih almıştım 300 lira parti de 250 lirayı bulmustu geçen sene de gittim zippo Çakmak aldım milletin 1 liraya aldığı çakmağa 150 lira verdim helali hoş olsun parasın da değilim ben hep hediye alırken ona özel bişey olsun diye dikkat ederim bence sende paradan ziyade buna dikkat et gerçekten seviyosan da içinden geldiği gibi davran al yani :)

Hediye almayı bende çok severim. Zamanında çok pişman oldum tabi bundan dolayı. İnsanlar alisiyor ve bir kere almasan inan sen suçlu oluyorsun.
Mesela kuzenim öyleydi bir şey begenirdi param da yok ki derdi ben vereyim sen sonra verirsin canım derdim. Alirdim. Onu bile hediye anlar sağol canım derdi. Hediyeler falan da çok alirdim. O bana doğum günümde bile hediye almazdı. Geçen sene almadim bir şey. Aşk olsun ayyy niye bir şey almadin dedi. Guldum geçtim.
Sonra kardeşinin doğum gününde bana diyor ki ee x e ne alcan kız. :KK53:
O gün bugündür almiyorum hediye falan ona.
Kardeşlerim ve anneme alırım hediye sürekli sadece.
Kendime aldigima 1 seviniyorsam onlara 5 sevinirim.

Ben de böyleyim ammaaa verdiğim paraları şimdiki aklım olsa vermezdin:) Ayrılınca paraya yazık oluyor yaw.

Back
X