Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gibi dusunuyorum ve bu yanlismi diye arada kaldim. Arkadaslarim cok aliyorsun diyorlar, oysski ben butun parami ons harcamak istiyorumKarsimdakini mutlu etmek beni mutlu ediyor o yuzden dusunmuyorum sahsen. Cunku kendime alsam o kadar mutlu olmicam. Ama ona alinca onun gulumsemesi daha cok mutlu ediyo beni. Ben boyle düşünüyorum. Ama beklentiye girdigin an devam etmemen gereken andır.
Sizin gibi dusunuyorum ve bu yanlismi diye arada kaldim. Arkadaslarim cok aliyorsun diyorlar, oysski ben butun parami ons harcamak istiyorum
Bende sevgilime doğum günün de parti organize ettim daha 5 aylık sevgilimdi o zaman tesbih almıştım 300 lira parti de 250 lirayı bulmustu geçen sene de gittim zippo Çakmak aldım milletin 1 liraya aldığı çakmağa 150 lira verdim helali hoş olsun parasın da değilim ben hep hediye alırken ona özel bişey olsun diye dikkat ederim bence sende paradan ziyade buna dikkat et gerçekten seviyosan da içinden geldiği gibi davran al yani :)Selam arkadaslarrr ben almanyada yasiyorum ve bir sorunum var.. bende bir gariplik var galiba 6aydir beraber oldugum erkek arkadasima cok fazla hediye aliyorum 2ay once dogum gunuydu onun icin bir cafede party organize ettim ve 200 euroluk hediye aldim parfum kazak ve cuzdan hepsi marka. Ve oylesine polodan shirt aldim ve buna benzer daha fazla sey.. Ben ondan bukadar goremedim henuz.. Gerci benim dogum gunume daha var.. Sadece buyuk hediye olarak altin kolye getirdi turkiyeden... Simdi aklimda ona istedigi bir saati almak var yapsammi yapmassami diye kararsizim onu cok seviyorum ve alirsam cok mutlu olur diye dusunuyorum saat 120 euro siz napardiniz karsilik gormedende hediye almaya devam edermiydiniz bu benim icimden geliyor.. Maddi durumumuz assa yukari ayni..
NAPMALIYIMMM LUTFEEN YARDIMMM herkes dusuncesini yazsin!!
Karsimdakini mutlu etmek beni mutlu ediyor o yuzden dusunmuyorum sahsen. Cunku kendime alsam o kadar mutlu olmicam. Ama ona alinca onun gulumsemesi daha cok mutlu ediyo beni. Ben boyle düşünüyorum. Ama beklentiye girdigin an devam etmemen gereken andır.