• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime değişik güzel bi şeyler yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum :))

darki

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
48
0
16
Bursa
herkese günaydınnn

sevgilim sigarayı bıraktıı ki tanıştığımızdan beri istiyodum bırakmasını ve bunu yaptı bende ona güzel bişeyler yapmak istiyorum,

yardımlarınızı bekliyorum, değişik veya güzel fikirleriniz varmı yada sizin eşinize sevgilinize yaptığınız şeyleride söyleyebilirsiniz fikir olur benim için:))

Tebrık ederım bende sıgarayı bıraktım 3bucuk sene once ona destek ol zor zamanlar beklıyor onu canım sen basarırsın sen yaparsın vs vs telkınlerde bulun

Tebrık ederım bende sıgarayı bıraktım 3bucuk sene once ona destek ol zor zamanlar beklıyor onu canım sen basarırsın sen yaparsın vs vs telkınlerde bulun

teşekkür ederim cnmm öyle yapıyorum, birde güzel bişeyler yapmak istiyorum ona da napıcağımı bulamadım, ben hiç içmediğim için bu sigara bağımlılığını pek anlayamıyorum ama zor günler geçiriyor sinirli baya :)) anlayışlı davranıyorum olabildiğince

tebrikler gerçekten, ne güzel başarmışsınız bıraktırmayı.. rica etsem ben size değil de siz bana fikir verseniz :) yıllardır vazgeçiremedim sigaradan.. nasıl oldu da başardınız? :1:

konunuza saygı gereği bir de fikir vereyim doyasıya öpüşün :) sonuçta denmiyor mu sigara cinsel iktidarsızlığa neden olur diye.. bakk bıraktın ve ne kadar sağlıklı olacağız diye bol bol öpün (:
böyle şeyler yaşanmıyorsa ilişkinizde ayy bilemedim onu da başkaları yazar herhalde :1:

tebrık ederım zor gercekten sıgarayı bırakmak...

sana yardım edelımde sen kaç yıllık berabersın sevgılınle ona gore yardım edelım değilmi;) hersey usulunceee... sigarayı bıraktı diye senı paketleyıp kırmızı kurdelayla adamın onune koymayalım değilmi ;)

Back
X