Sevgilime eski sevgilimin adıyla hitap ettim ,ayrılacak benden ...

Biraz fazla kaygılı karaktersiniz sanırım. Biraz kendinize güvenin, siz kötü bi niyetle dememişsiniz,yanlışlıkla olmuş. Kızlar kusura bakmayın ama erkeklere çok 'vazgeçilmezsin- sensiz olamam' imajını vermekle büyük halt işliyoruz resmen.
Değerli olduğunu hissettirmek ayrı mesele.. ama güvenmeli kişi kendine. Abartmayalım. Kaldı ki sırf bunun için bırakacaksa yürüsün yoluna, o kadar kolaysa terketmek güle güle..

Bu arada arkadaşım , bu çocuk bundan dolayı bırakmaz merak etme, trip atıyo işte, bariz bu. :)

seni seviyorsa böyle birşeyden ilişkinizi bitirmez haliyle ilk duyunca belki onu düşündüğünü düşünüp tepki vermiş olabilir sen özürünü dilemişsin ve ona onu düşünmediğini öyle anlamsız birşekilde ağzından çıktığını söylersin oda düşününce siniri yatışınca herşey yoluna girer üzme kendini

haklısnz bıraz takıntılıyım bıraz ve gercekten bunun ıcın ayrılcaksa sevgısınden şüphe etmek gerekir

ayy canım kötü olmuş bende aynı hatayı yapmıştım çok bozulmuştu ama sonra bi şekilde gönlünü almayı başardım.. sende onu alttan al ve onun içini rahatlatacak şekilde onu ikna etmeye çalış şimdi olay taze çok üstüne gitme sakinleşmesini bekle bence biraz yatışsın samimiyetine inanırsa düzelir inşallah....

inşallah herşey yoluna girer canımm

kızlar yarın konusalm yuzyuze nebu kacgundur kavga gurultu eksık olmuyo dedı bız konusamayız bıle hemen kaynar olay oleeeey :)

hadi gözün aydın.böyle bir durumdan ayrılını rmı hiç.dil sürçmesi.ama dikkatli ol artık.o adı bir daha ağzına alma.

bişeycik olmaz tirip atıyo şu aşamada.geçer bekle geçmessede böyle bi sebepten dolayı ayrılmaya kararlıysada durmasın gitsin hiç arama ardını.yanlışlıkla söylemişsin gece rüyalarında sayıklamamışsın ya olabilir insanlık hali.hala onu istiyo olsan eski sevgilinle birlikte olurdun zaten.şeytan işte söylettirmiş sana

böle basıt bı sebepten ayrılmaz korkma... şimdi kızgın biraz bı de trıp atıo tabe...

arkadaşım gülüyorum kusura bakma ... ama bir erkeği zıvanadan çıkaracak en kusurlu hareketlerden birini yapmışsın....

Şimdi onun ne düşündüğünü söyleyim sana hala eski sevgilini düşündüğünü ,sevdiğini ya da hala görüştüğünüzü düşünebilir...Üstüne düşmeyin siz önemsedikçe bu yanlışlığı o daha çok abartacaktır..rahat olun oluruna bırakın... döner...hiç yoksa sizi eski sevgilinize kaptırcağını düşündüğünden döner ...

ne kadarlık sevgilisiniz? ilk zamanlardaysanız olabilir sadece bi sözüne bakıp eger seviosa kestirip atamaz.senin sevginide buna göre yargılayamaz.bence acıklamanı yaptıysan bu konunun üzerinde durma.

bunu yasamis biri olarak sunu söyleyebilirim ki kizmakta hakli bence.
zamana birak, zamanla yatisir

ben 1 senelik evliyim, esimle 1.5 senedir tanisiyoruz
ilk baslarda bana bi kere eski nisanlisinin ismiyle hitap etti tartisma icinde
üstünden 1.5 sene gecti
bana simdi sorsalar bu iliski icinde yüregini en cok yaralayan sey neydi diye
kesinlikle bana o kizin ismiyle hitap etmesi derim...

cogu kisi abarti bulacak belki ama bu gercekten cok yaralayan, kiran bisey
o yüzden onuda anlamaya calis.
ayrilcagini zannetmiyorum, sadece tavir yapiyor sana

erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa böyle basit bişey için ayrılacağını zannetmiyorum,
ağız alışkanlığı olsa gerek sonuçta eski erkek arkadaşınmış şuan yeni bir ilişkin var onunda anlaması lazım ya da bir şekilde anlat,
benimde en yakın arkadaşım üniv deyken hocamıza "aşkım" demişti ayyyy nasıl oldu kız varya bişey de diyemiyor hocamızda çok iyiydi sadece güldü ,Allahtan yanımızda da kimse yoktu üçümüzdük,
sevgilinle konuştuğun zaman herşeyi açık açık söyle bence ,iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım

canım ayrılmazsınız sadee bıraz bozuk atmaya devam edecektır o kadar

ayy bende sevgılımle mesajlasıyodum sonra babam cagırmıstı efendım askım dıye seslendım bende sonra tekrar efendım dedım sonra askımlı turku cıgırdım anlamadı zatencok kotu bı andı

böyle bir şey yüzünden ayrılmaz sadece tavır yapıyor haklı olarak bir iki güne yine eskisi gibi olur

blof yapmış olabilir erkkler sever böle şeyleri artık devir degişti

yorumlar için çok saolun kızlar barıştık ama hala kırgın hissedyorum ve ona böyle bişe yaşattıgım için kafasında soru işareti bıraktıgım için çok üzgünüm keşke olmasaydı umarım bıda basıma gelmez kimsenin gelmez inş...

kac kere seslendim nisanliydik o zamanlar!!!! ama esim o kadar olgunduki duymadi bile... bikere bile bisi demedi benimkisi ama rengim atmistiher soyledigimde nedense agzimdan kacti umarim hersey ii olur..

aynen kaç kee dedim ya duymazdan geldi ya da duymadı tabi insan azıcıkda olsa tedirgin oluyo ama büyütmeyede gerek yokki

kac kere seslendim nisanliydik o zamanlar!!!! ama esim o kadar olgunduki duymadi bile... bikere bile bisi demedi benimkisi ama rengim atmistiher soyledigimde nedense agzimdan kacti umarim hersey ii olur..

aynen kaç kee dedim ya duymazdan geldi ya da duymadı tabi insan azıcıkda olsa tedirgin oluyo ama büyütmeyede gerek yokki

hahahah : ))))))))))) cok guldum yaa

ayy bende sevgılımle mesajlasıyodum sonra babam cagırmıstı efendım askım dıye seslendım bende sonra tekrar efendım dedım sonra askımlı turku cıgırdım anlamadı zatencok kotu bı andı

hahah az degilsin bak iyi kivirmissin ama valla :) supersiniz kizlar ya cok guldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…