bugun telefonda konusurken ona eski sevgilimin adıyla hitap ettim doğal olarak teşekkür ederim dedi ve yüzüme kapattı napıcam ben defalarca özür diledim snra msjlaşmya başladık soğukta olsa, demin markete gidiyorum dedim keyfin bilir dedi bnde sana haber verende hata dedm sanırım benden ayrılcak napıcam ben oda bana ılk zamnlarda eskı sevgılısının adıyla hıtap etmişti aslnda benı anlaması lazm gerçekten istemeden oldu ya ayrılırsa( kızlar bunalıma girdım resmen ne yapmam lazm
arkadaşım gülüyorum kusura bakma ... ama bir erkeği zıvanadan çıkaracak en kusurlu hareketlerden birini yapmışsın....
Şimdi onun ne düşündüğünü söyleyim sana hala eski sevgilini düşündüğünü ,sevdiğini ya da hala görüştüğünüzü düşünebilir...Üstüne düşmeyin siz önemsedikçe bu yanlışlığı o daha çok abartacaktır..rahat olun oluruna bırakın... döner...hiç yoksa sizi eski sevgilinize kaptırcağını düşündüğünden döner ...
erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa böyle basit bişey için ayrılacağını zannetmiyorum,
ağız alışkanlığı olsa gerek sonuçta eski erkek arkadaşınmış şuan yeni bir ilişkin var onunda anlaması lazım ya da bir şekilde anlat,
benimde en yakın arkadaşım üniv deyken hocamıza "aşkım" demiştiayyyy nasıl oldu kız varya bişey de diyemiyor hocamızda çok iyiydi sadece güldü ,Allahtan yanımızda da kimse yoktu üçümüzdük,
sevgilinle konuştuğun zaman herşeyi açık açık söyle bence ,iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım
kac kere seslendim nisanliydik o zamanlar!!!! ama esim o kadar olgunduki duymadi bile... bikere bile bisi demedi benimkisi ama rengim atmistiher soyledigimde nedense agzimdan kactiumarim hersey ii olur..
kac kere seslendim nisanliydik o zamanlar!!!! ama esim o kadar olgunduki duymadi bile... bikere bile bisi demedi benimkisi ama rengim atmistiher soyledigimde nedense agzimdan kactiumarim hersey ii olur..
erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa böyle basit bişey için ayrılacağını zannetmiyorum,
ağız alışkanlığı olsa gerek sonuçta eski erkek arkadaşınmış şuan yeni bir ilişkin var onunda anlaması lazım ya da bir şekilde anlat,
benimde en yakın arkadaşım üniv deyken hocamıza "aşkım" demiştiayyyy nasıl oldu kız varya bişey de diyemiyor hocamızda çok iyiydi sadece güldü ,Allahtan yanımızda da kimse yoktu üçümüzdük,
sevgilinle konuştuğun zaman herşeyi açık açık söyle bence ,iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım
ayy bende sevgılımle mesajlasıyodum sonra babam cagırmıstı efendım askım dıye seslendım bende sonra tekrar efendım dedım sonra askımlı turku cıgırdım anlamadı zatencok kotu bı andı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?