- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.781
- 398
hahahah : )))))))))))![]()
cok guldum yaa
hahahaz degilsin bak iyi kivirmissin ama valla :) supersiniz kizlar ya cok guldumm
![]()
![]()
![]()
evet canım yoksa yandıydım valla bı daha askım dıyebılcek agzım olmayabılırdı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah : )))))))))))![]()
cok guldum yaa
hahahaz degilsin bak iyi kivirmissin ama valla :) supersiniz kizlar ya cok guldumm
![]()
![]()
![]()
gecmis olsun bu arada .. insallah hersey daha iyi olur zamanla :92:
ÇOK Saol tatlım barıstıkta hala kırgın knu acılınca basını öne egmesı mahvettı beni resmen :
ah şu dilimizzz![]()
sevgilinize sürekli aşkım, balım, kuşum diye seslenin hata yapmazsınız:)
bana öyle hitap etseydi kesinlikle ondan cok daha büyük tepki verirdim ve asla unutamazdım![]()
bugun telefonda konusurken ona eski sevgilimin adıyla hitap ettim doğal olarak teşekkür ederim dedi ve yüzüme kapattı napıcam ben defalarca özür diledim snra msjlaşmya başladık soğukta olsa, demin markete gidiyorum dedim keyfin bilir dedi bnde sana haber verende hata dedm sanırım benden ayrılcak napıcam ben oda bana ılk zamnlarda eskı sevgılısının adıyla hıtap etmişti aslnda benı anlaması lazm gerçekten istemeden oldu ya ayrılırsa( kızlar bunalıma girdım resmen ne yapmam lazm
benim anlamadığım arkadaş arkadaşa konuşurken isimleri karıştırmıyorda nasıl eskisevgilinizin adıyla hitap edersiniz ne biliyim yanlış anlamayın bana anlamsız geldi bana aynısı olsa sevgilim yapsa derimki demekki eski sevgilisi hala bilinç altında yani çocuk haklı trip yapmakta .
ama aynısını oda yapmış garip geldi banasende ona de sende aynısını yapmıştın
![]()
benim anlamadığım arkadaş arkadaşa konuşurken isimleri karıştırmıyorda nasıl eskisevgilinizin adıyla hitap edersiniz ne biliyim yanlış anlamayın bana anlamsız geldi bana aynısı olsa sevgilim yapsa derimki demekki eski sevgilisi hala bilinç altında yani çocuk haklı trip yapmakta .
ama aynısını oda yapmış garip geldi banasende ona de sende aynısını yapmıştın
![]()
bugun telefonda konusurken ona eski sevgilimin adıyla hitap ettim doğal olarak teşekkür ederim dedi ve yüzüme kapattı napıcam ben defalarca özür diledim snra msjlaşmya başladık soğukta olsa, demin markete gidiyorum dedim keyfin bilir dedi bnde sana haber verende hata dedm sanırım benden ayrılcak napıcam ben oda bana ılk zamnlarda eskı sevgılısının adıyla hıtap etmişti aslnda benı anlaması lazm gerçekten istemeden oldu ya ayrılırsa( kızlar bunalıma girdım resmen ne yapmam lazm
Seda ben olsam senin yerinde hemen ayrılırdım yok ex manitasının sölediği ismi söledin dye afra tafra yapıyor afra tafra yaptığına göre hala unutmamış o kızı unutsaymış aldırmazdı . Birde ne öyle erkeklere yalvarmak hıh o sana yalvarcak sende olucak naz onda değil ipleri kendi eline al bir afra tafra yaptı diye 1000 kere özür diledn. ayrılsanız nolucak erkek mi yok dimi erkekleri çok öneme alma o seni alıyormu sırf ex manitasının söylediği ismiyle hitap ettin diye küsüo önem vermiyormuş demekki verseydi böyle bir şey olmazdı ..
aynen kaç kee dedim ya duymazdan geldi ya da duymadı tabi insan azıcıkda olsa tedirgin oluyo ama büyütmeyede gerek yokki![]()