Sevgilime gereğinden fazla değer veriyorum yardım

Aynı hatayi ben de yaptim. Hata diyorum çünkü bu yaptiklarimdan yüz bulup tepeme çıktı ve son olarak da terk etti. 1.5 yıl sürdü ilişkimiz. Hayatımın merkezinde o vardı ve tek amacım ve mutlulugum onu mutlu etmek ve mutlu görmekti. Güzel mesajlar yazardim,küçük sürprizler yapardım. Ona kendisini değerli hissettirirdim. Sadece onunla olmak isterdim, arkadaşlarım ile eskisi kadar takılmaz olmuştum. HeP onunla konuşayım isterdim bana yazmayınca da merak ederdim hatta korkardim. Bir gün keyifsiz olsun benden kaynaklanıyor sanirdim vs vs. Tabi bu duygularımı pek yansıtmadım ama yaptığım fedakarlıklardan hissediyordu vazgeçilmez olduğunu. O 1 adım atiyorsa ben ona 2 3 adım atardım. Peki sonra ne mi oldu? Bu ilişkiden sıkılmış ve eski heyecanı kalmamıs. Dahası çok kötü şekilde ayrıldı benden. Bu yüzden sana tavsiyem böyle yapmaman çünkü sonun benim gibi olur. Senden daha önemli kimse olamaz bu hayatta sakin unutma bunu... :)

hıcbrısey senden onemli degıll bunu unutma.. herkes senı bırakabılr. tek bırakmayan kendın ve aılen

Bazi erkekler böyle kizlardan sıkılıyor bazisi böyle dabmvranilmak istiyor. Mesela benim nisanlima böyle davransam adam mest olur. Ama ben hic yapamiyorum bu kadar.. yapmak gerekli olduğunu düşünmüyorum. Aşık mısın desen aşığım. Ancak kisi kendini fiziki anlamda degerlendirmemeli sadece..
Renk değilde karakterin ona verdiğin manevi degerini ön plana çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…