Sevgilime gereğinden fazla değer veriyorum yardım

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.021
133
İyi akşamlar kızlar
7. aylık bir ilişkim var ve sevgilimi çok seviyorum. Ama o sanki bebekmiş gibi her an mıncırmak istiyorum o bana dünyanın en tatlı şeyiymiş gibi geliyor "pıtırcığım tweetyim" tadında seviyorum zaten.
Hep yanında olayım istiyorum hep benimle konuşsun ilgilensin istiyorum. Bana 1 saat yazmadığında içime kötü hisler gelmeye başlıyor sıkıldı mı soğudu mu diye. Her şeyimi ona göre ayarlamaya başladım. Geçende kavga ettik uzun süre tripliydim sonra paranoya yapıp ayrılacak diye çok korktum ve geri bastım. İşyerinde kendimi işlerime veremez oldum aklım hep onda 1-2 saat mesaj atamasa paranoya yapıyorum. Bir sürü insan bana mesaj atarken ben genelde sadece onun mesajlarına cevap veriyorum, tamamen her şeyimle ona odaklanmış durumdayım :(
Sade bir giyim tarzım vardı artık onun hoşuna gidiyor diye daha farklı giyiniyorum ben bu rengi pek beğenmediğim dediği ojelerimi bile sürmüyorum. Sürekli kendimi beğendirme derdindeyim anlayacağınız.
Bunları ona kesinlikle yansıtmadım ama bu durumumdan çok rahatsızım ben hiç böyle bir insan değildim. Onsuz olamam kafasına girmek istemiyorum Bağlılık değil de bağımlılığa doğru sürükleniyorum diye kendi içimde çok mutsuzum.
Bu durumu nasıl değiştirebilirim? :(

Nasil degisirsin bilmiyorum ama hemen kendini duzeltmen lazim somucta Allah korusun hersey olabilir bir ayrilik olsa cokersin

İyi akşamlar kızlar
7. aylık bir ilişkim var ve sevgilimi çok seviyorum. Ama o sanki bebekmiş gibi her an mıncırmak istiyorum o bana dünyanın en tatlı şeyiymiş gibi geliyor "pıtırcığım tweetyim" tadında seviyorum zaten.
Hep yanında olayım istiyorum hep benimle konuşsun ilgilensin istiyorum. Bana 1 saat yazmadığında içime kötü hisler gelmeye başlıyor sıkıldı mı soğudu mu diye. Her şeyimi ona göre ayarlamaya başladım. Geçende kavga ettik uzun süre tripliydim sonra paranoya yapıp ayrılacak diye çok korktum ve geri bastım. İşyerinde kendimi işlerime veremez oldum aklım hep onda 1-2 saat mesaj atamasa paranoya yapıyorum. Bir sürü insan bana mesaj atarken ben genelde sadece onun mesajlarına cevap veriyorum, tamamen her şeyimle ona odaklanmış durumdayım :KK43:
Sade bir giyim tarzım vardı artık onun hoşuna gidiyor diye daha farklı giyiniyorum ben bu rengi pek beğenmediğim dediği ojelerimi bile sürmüyorum. Sürekli kendimi beğendirme derdindeyim anlayacağınız.
Bunları ona kesinlikle yansıtmadım ama bu durumumdan çok rahatsızım ben hiç böyle bir insan değildim. Onsuz olamam kafasına girmek istemiyorum Bağlılık değil de bağımlılığa doğru sürükleniyorum diye kendi içimde çok mutsuzum.
Bu durumu nasıl değiştirebilirim? :KK43:

Böyle sevgilim olsa dakikasında soğurum.

Ben böyle düşünüyorsam bir de erkeklerin serbest ve rahat olma isteğini hesap edin.

Yani böyle yaparsanız onu kaybedecek olmanız yeterli iç motivasyonu sağlamalı, bu halinizle inanılmaz sıkıcı hatta boğucu bir sevgili konumundasınız.

Erkek arkadaşımın bir geyik sırasında kızların kollarında ki kıldan rahatsız olduğunu öğrendim. Yazın ilk buluşmamızdi, stajdan yanına gitmeden önce soyunma odasında kollarımı almıştım. Aman yarabbi düşününce bana bile manyakca geliyor. Şimdi yanında orangutan gibi oturuyorum bazen. Yani kendini bu kadar sıkma bir süre sonra sanada yaptıkların abartı gelecek. Kendine yazık bu kadar stres için kendine üzmeye değer mi? Herkes mükemmel olmak zorunda degil insanız nihayetinde, robot değil :halay:

Böyle sevgilim olsa dakikasında soğurum.

Ben böyle düşünüyorsam bir de erkeklerin serbest ve rahat olma isteğini hesap edin.

Yani böyle yaparsanız onu kaybedecek olmanız yeterli iç motivasyonu sağlamalı, inanılmaz sıkıcı hatta boğucu bir sevgili konumundasınız.

Bu hissiyatımı karşı tarafa yansıtmıyorum ki, ona sorunca çok relaxım bazen benden soğuduğunu düşünüyorum falan der hatta.
Ama içimde kendi kendimi yiyip bitirmek de istemiyorum. Ondan daha iyisini bulamazmışım o yüzden onu asla kaybetmemeliymişim gibi iğrenç bir ruh hali...

Kendini sevgiline bu kadar endekslersen oda vazgeçilmez olduğunu düşünüp sana neler yapar bu açıdan bak :deli:

Bu hissiyatımı karşı tarafa yansıtmıyorum ki, ona sorunca çok relaxım bazen benden soğuduğunu düşünüyorum falan der hatta.
Ama içimde kendi kendimi yiyip bitirmek de istemiyorum. Ondan daha iyisini bulamazmışım o yüzden onu asla kaybetmemeliymişim gibi iğrenç bir ruh hali...

Ona yansıtmadığınızı sanıyorsunuz ama bu mümkün degil.

Bu gelgitler, kaybetmekten korkma hissi ve ona yansıtmama baskısı sizi dengesiz bir ruh haline sokar.

Öyle de olmuş zaten, içeride yangın var dışarısı süt liman, o da fazla relax buluyormuş, dengeler alabora.

Bakın içinizdeki fırtına yansıyor işte, bugün sizin huzurunuzu bozup burada konu açtıran meselenin yarın ona daha da negatif yansıması kaçınılmaz, o zaman da korktuğunuz başınıza gelir yani onu kaybedersiniz.

Bu durum iç motivasyonunuz olsun ve içiniz korkuyla doluyken ona rahat görüneceğim diye kendinizi bunaltmaktan ilişkinizin keyfini çıkaramadığınızı sürekli telkin edin kendinize, insan mutlu olmak için birliktelik yaşar oysa sizinki stres sebebi olmuş, o kaybetmekten korkulan bir hazine siz bu korkuyu yenmeye çalışmaktan perişan, yazık...

Kadınlar bu şekilde sevilmeye bayılırlar genelde ama erkekler için geçerli değil bu durum. Eğer önüne geçmezsen mutlaka dışarı yansıtırsın ve bu onun hoşuna olumlu anlamda gitmeyebilir. İnsanın kendindeki bazı şeyleri sevdiğine göre değiştirmesi istisnalar haricinde olumlu olmayabilir. Yani şöyle örnek vereyim, benim erkek arkadaşım kendisini sakalsızken beğenmiyor, bana göre her hali çok güzel ama onun beğenisi bu yönde. Normalde yüzünde yaklaşık 2-3 haftalık kirli sakalla dolaşırdı, bunu çok seviyordu, ben de seviyordum. Sonra gitti kısa bi dönem bıyık bıraktı mesela, buna heves etti. O da yakışmıştı ama ben oldum olası bıyık sevmem, birkaç kez konusu açılınca söyledim çünkü fikrimi sormuştu. Bıyık bana çekici gelmiyor, bütün bıyıklılar için aynı şeyi düşünüyorum dedim. Çok büyük ihtimal kendisi de beğenmedi ki eski haline döndü. Çünkü benim sevgilim bişeyi kendisi beğendiyse başkasının fikri onun için önemli değildir. E bu da insan sonuçta, benim onun saç sakal gibi şeylerine karışmam saçma. Sonra birazcık uzattı sakallarını, çok değil tabi ama o kadar yakıştı, o kadar bayıldım ki anlatamam. O da çok sevdi ve şimdi öyle. Fiziğimizle alakalı bişeyleri sevgilinizin fikirlerini de göz önünde bulundurabiliriz evet ama bunu en önce kendimiz de beğendiysek, kendimiz için yapmalıyız. Mesela ben sevgilimin demesiyle bana aslında çok yakışan bir saç stilini vs keşfedip kendimi o yönde değiştire de bilirim, buna karşı değilim ama bunu en az onun kadar ben de beğenmeli ve istemeliyim, o istedi diye değil. Bunlar sadece örnektir.

Bence normal aşıksın ona. Tabiki kendini begendirme cabasina gireceksin. K..ç.nı kaldırmadigin surece icinden geldigi gibi şımart nolcak ki. Ah ya ne hoş hisler.

İyi akşamlar kızlar
Hep yanında olayım istiyorum hep benimle konuşsun ilgilensin istiyorum. Bana 1 saat yazmadığında içime kötü hisler gelmeye başlıyor sıkıldı mı soğudu mu diye. Her şeyimi ona göre ayarlamaya başladım. Geçende kavga ettik uzun süre tripliydim sonra paranoya yapıp ayrılacak diye çok korktum ve geri bastım. İşyerinde kendimi işlerime veremez oldum aklım hep onda 1-2 saat mesaj atamasa paranoya yapıyorum. Bir sürü insan bana mesaj atarken ben genelde sadece onun mesajlarına cevap veriyorum, tamamen her şeyimle ona odaklanmış durumdayım :KK43:
Bu durumu nasıl değiştirebilirim? :KK43:
Ayy aynı ben :KK70: ama bende şöyle bişey varkı sevgilim böyle olsada sıkılmam. Aşırı ilgiyi aşırı severim. Duygularımı dorukta yaşıyorum ben:21::KK71:

Gereğinden fazla değer verme değil de abartılı sevme şekli gibi geldi bana.. Anne Çocuk gibi.. Aşırı sevgi gosteririz aşırı ona odaklı yaşarız ya öyle geldi.. mutluysaniz o da memnunsa bişey denemez ama neden bu kadar fazla ilgi sorusuna cevap bulsaniz belki daha iyi hissedersiniz..

burcun boğa mı?
benim boğa, bir senelik de ilişkim var. dediğin gibi bebek gibi davranıyorum.
ne istese onu yapmaya çalışıyorum elimde olsa dünyayı sericem önüne öyle bi kafadayım. ve bir yerden sonra hep yapmaya başlıyorsun sürekli vermeye çalışıyorsun tuhaf ama. dediğin gibi ne beğense onu yapıyorum, ne sevse onu giyiyorum vs.
bu sonrasında yıpratıcı oluyor. avucunda görmeye falan başlıyor seni. ilişkide bu şekilde çok badire atlattık. bir şekilde dozunda davranmaya alışmamız lazım. yoksa kaybederiz.

Galiba cinsellik var ve ilk defa bu kadar uyum içinde olduğunuz bir erkekle karşılaştınız. Olabilir mi?

Bende böyle bi konu açmıştım tek tavsiyem ilişki başlasa bile kaçan kovalanır mantığı devam ettiği kendini ona biraktığını ondisuz yapamayacağını belli edersen yandın
Ve böyle bi konu açtığımda geçenlerde güncelleme yaptım başıma gelenleri gir bi oku istersen

Bari erkek arkadaşına bu durumu çok fazla hissettirme.. tadında.. Çünkü vazgeçilmez olduğunu hissettiirirsen İlk vazgececegi kişi sen olursun diye boşuna dememişler .. sık sık boğaz etmeden.. Hayırlısı hakkınızda..Güzel zamanlar..

Back
X