Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gunun planinda yaziyor bu saatte bakmazlar bende merak ettim bugun cevabimi bulamazsam yarin ararimNerede yazıyor duş?
Gideceğiniz yeri arayıp sorun
Yani kizlar kizlarla erkekler erkeklerle degilmi ? Yani merak ettigim oda vermiyorlardir herhalde giyinelim diye 2 kisiye bide hangi turla gittiniz acaba onerebileceginiz varm8soruyu ve nedenini tam olarak anlamadım desem...
ama bizim gittiğimiz rafting turlarında konaklama tesisi gibi tesis oluyor, spor salonlarındaki gibi duş ve giyinme odaları oluyor orda üzerini değiştirip çıkıyorsun fazlasıyla ıslanmış ve kirlenmiş oluyorsun çünkü (melen ve antalyada gittim ikisinde de sistem aynıydı)
biz de çok gittik de daha sakin versiyonlarına ehe yaştan mı kaynaklı nedir
iyi eğlenceler bu arada![]()
onunla gitmedik biz ssc ve jollyturla gitmiştiktesekkur ederim vesti biliyormusunuz iyimi
Yani kizlar kizlarla erkekler erkeklerle degilmi ? Yani merak ettigim oda vermiyorlardir herhalde giyinelim diye 2 kisiye bide hangi turla gittiniz acaba onerebileceginiz varm8
Tamam tesekkur ederim :*:Biz ikisinde de rastgele standlardan almistik o yuzden tur sirketleriyle ilgili detay hatirlamiyorum ama oyle birlikte duş alinacak ortam falan yoktu, kadin erkek ayri :)
Gunu birlik rafting turu ayarlicam ama raftingden sonra dus filan yaziyor anlamadim bu dusu nerede alabilecegimizi sevgilimle gidicem sonucta ona gore bi ayarlama yapmam lazim hic yapan giden varmi
Saanirim yanlis yerlere cekildi konugüldürdün sabah sabah neyse ihtiyacım vardı iyi oldu.
Rafting için giyinip rafting sonu ıslak ve çamurlu kıyafetleri değiştirmek gerekiyor. Spor salonu veya plaj gibi düşün soyunma kabinleri ve duslar var. oda yok.
Amin :) tesekkur ederim suan derdimdeb utandimÖnemli olan ne biliyor musun. burada bir sürü konu var bazen ne zor hayatlar varmış dedigin. ama iki gencin raftinge gitmesi ama "duş" olayının dert olması çok tatlı. hayatın boyunca dertlerin böyle olsun genç kardeşim.
Tesekkurler :):) çok tatlısın. erkek- kadın ayrı duş yeri olur üstünüzü değiştirir öyle çıkarsınız. takma kafaya yani.. iyi eğlenceler dilerimm
kadın erkek ayrı wc ve banyo yerleri oluyor ısteyen dus alabılıyor isteyen sadece ustunu degıstırıyor, sonucta raftıng nehırde oldugu ıcın ıslanıyorsunuz hatta bılerek suya attıkları bıle oluyor suyun hı9zlanmadıgı noktalarda eglence amaclı ben melen çayında yapmıstım orta zorlukta bır parkurdu zevklı ve yorucu bır gundu benım ıcınGunu birlik rafting turu ayarlicam ama raftingden sonra dus filan yaziyor anlamadim bu dusu nerede alabilecegimizi sevgilimle gidicem sonucta ona gore bi ayarlama yapmam lazim hic yapan giden varmi