• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime gunu birlik gezi suprizi ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Gunu birlik rafting turu ayarlicam ama raftingden sonra dus filan yaziyor anlamadim bu dusu nerede alabilecegimizi sevgilimle gidicem sonucta ona gore bi ayarlama yapmam lazim hic yapan giden varmi

Nerede yazıyor duş?
Gideceğiniz yeri arayıp sorun

soruyu ve nedenini tam olarak anlamadım desem...
ama bizim gittiğimiz rafting turlarında konaklama tesisi gibi tesis oluyor, spor salonlarındaki gibi duş ve giyinme odaları oluyor orda üzerini değiştirip çıkıyorsun fazlasıyla ıslanmış ve kirlenmiş oluyorsun çünkü (melen ve antalyada gittim ikisinde de sistem aynıydı)

soruyu ve nedenini tam olarak anlamadım desem...
ama bizim gittiğimiz rafting turlarında konaklama tesisi gibi tesis oluyor, spor salonlarındaki gibi duş ve giyinme odaları oluyor orda üzerini değiştirip çıkıyorsun fazlasıyla ıslanmış ve kirlenmiş oluyorsun çünkü (melen ve antalyada gittim ikisinde de sistem aynıydı)
Yani kizlar kizlarla erkekler erkeklerle degilmi ? Yani merak ettigim oda vermiyorlardir herhalde giyinelim diye 2 kisiye bide hangi turla gittiniz acaba onerebileceginiz varm8

biz de çok gittik de daha sakin versiyonlarına ehe yaştan mı kaynaklı nedir:P
iyi eğlenceler bu arada :KK49:

Eskiden böyle süprizleri erkekler yapardi ya.. bence eger dogum günü süprizi ve o aynisini daha önce yapmadiysa, hic girme bu islere.. ortak konusup anlasin daha iyi

Yani kizlar kizlarla erkekler erkeklerle degilmi ? Yani merak ettigim oda vermiyorlardir herhalde giyinelim diye 2 kisiye bide hangi turla gittiniz acaba onerebileceginiz varm8

Biz ikisinde de rastgele standlardan almistik o yuzden tur sirketleriyle ilgili detay hatirlamiyorum ama oyle birlikte duş alinacak ortam falan yoktu, kadin erkek ayri :)

Kadınlar ve erkekler için ayrı olmak üzere duş ve giyinme yerleri vardı Antalyada katılmıştık bizde.

Gunu birlik rafting turu ayarlicam ama raftingden sonra dus filan yaziyor anlamadim bu dusu nerede alabilecegimizi sevgilimle gidicem sonucta ona gore bi ayarlama yapmam lazim hic yapan giden varmi
:KK70::KK70::KK70: güldürdün sabah sabah neyse ihtiyacım vardı iyi oldu.

Rafting için giyinip rafting sonu ıslak ve çamurlu kıyafetleri değiştirmek gerekiyor. Spor salonu veya plaj gibi düşün soyunma kabinleri ve duslar var. oda yok.

Soyunma kabinlerinde dus oluyor. Kadin erkek icin ayri ayri

Önemli olan ne biliyor musun. burada bir sürü konu var bazen ne zor hayatlar varmış dedigin. ama iki gencin raftinge gitmesi ama "duş" olayının dert olması çok tatlı. hayatın boyunca dertlerin böyle olsun genç kardeşim.

Önemli olan ne biliyor musun. burada bir sürü konu var bazen ne zor hayatlar varmış dedigin. ama iki gencin raftinge gitmesi ama "duş" olayının dert olması çok tatlı. hayatın boyunca dertlerin böyle olsun genç kardeşim.
Amin :) tesekkur ederim suan derdimdeb utandim

:) çok tatlısın. erkek- kadın ayrı duş yeri olur üstünüzü değiştirir öyle çıkarsınız. takma kafaya yani.. iyi eğlenceler dilerimm

kadın erkek ayrı wc ve banyo yerleri oluyor ısteyen dus alabılıyor isteyen sadece ustunu degıstırıyor, sonucta raftıng nehırde oldugu ıcın ıslanıyorsunuz hatta bılerek suya attıkları bıle oluyor suyun hı9zlanmadıgı noktalarda eglence amaclı ben melen çayında yapmıstım orta zorlukta bır parkurdu zevklı ve yorucu bır gundu benım ıcın ;)

Back
X