Sevgilime güvenemiyorum! Lütfen yardım edin! :(

Aslında ben artık beni sevdiğine inanmıyorum ve sana güvenimi kaybettim.Sevmediğin biriyle devam etmene gerek yok.Ayrılmalıyız diye düşünüyorum demeyi planlamıştım.Ayrılalım deyip ne diyeceğine göre mi hareket etmeliyim? İnanın kafam çok karışık.Nasıl söyleyeceğim, onun gerçek niyetini nasıl öğreneceğim bilmiyorum.

Ya ben onu sevdiğim için ve kızını da düşündüğüm için yardım ettim ona.Onun sevip sevmediği konusunda bir fikrim yok artık.İnanın kafam çok karışık.Ama günahını almak istemiyorum.1 kere bana para gönderdi az da olsa.Dershane konusu gerçek zaten her ay ödeme yapacağımı biliyor.Daha bugün açtım bu konuyu.Hafta sonu haftalığını alıp taksidimi ödeyeceğini söyledi.Ben ağlayınca bana acımaktan ziyade en ufak bir şeyde ağlayacak mısın, bu kadar güçsüz müsün deyip bana kızıyor.Güçlü olmam gerektiğini söylüyor.Bir gün dershaneye ödeme yapamayacağım geleceğim mahvolacak vs. diye düşünüp hüngür hüngür ağlamıştım telefonda ona, o da yanımda olduğunu falan söylemişti, destek olmuştu bana birkaç ay önce ama bu tekrar işe yarar mı bilmiyorum.Ailesi zor durumda, ona para ödeyecek durumda değil.Aile bağları zayıf.Ben de demiştim yakınlarından borç iste diye ama bana kimseye güvenmediğini çünkü geçmişinde ailesi de dahil herkesin onu kullandığını, parasını yediğini ve kimseden para isteyemeyeceğini söylemişti.Benden istemesi yanlış, bir erkek olarak yapmaması lazımdı.Farkındayım ama acıdım sevdiğim için verdim işte.Ödemezse üste çıkarsa hakkımı helal etmem.Bu şekilde ne bu dünyada ne öbür dünyada rahat edemeyeceğini er ya da geç fark eder.ALLAH da bana yardım eder diye düşünüyorum.Ben bir iyilik yaptım, ona güvendim sonuçta.Seviyemi düşürmek istemiyorum.Siz ayrılığı ertele paranı alana kadar mı diyorsunuz? Ayrılığı da söylemeden uygula mı diyorsunuz? Ayrılırsam ödemez düşüncesinde misiniz?

Teşekkür ederim.Yok artık ne onla ne de başkasıyla evlilik falan düşünmem en az 5 yıl.Ondan da ayrılacağım.Güvendiğim son erkeğin gerçek yüzü de buysa bir daha hiçbir erkeğe asla güvenmem.Hepsinden nefret ediyorum.Kendilerini gerçekten seven kızları kullanma niyetinde olan bütün erkekler ALLAH'tan bulsun...

Macera aramıyorum.Sevip güvenebileceğim olgun bir erkek sanmıştım onu sadece.Ayrılmaya karar verdim.Haklısınız.Bundan sonra okulum dışında hiçbir şey umrumda olmayacak.Yaptığım hatanın farkına vardım geç olmadan.

kısının olgunluğu yaşla ilgili değildir eyvallah ama öğrenci olduğunuza gore oyle çalışarak hayata erken atılmış biri değilsiniz.
Bakın 20 yas cok küçük. Gercekten cok küçük. Neye gore küçük? 30 yasında evlenmiş boşanmış cocuğu olan bir adama gore küçük.
Mantiksal olarak olması imkansız gibi duruyor zaten de sevgi konusunda da sunu söyleyeyim.
Bu kisi eski esini unuttu unutmadı bunu zaten zaman size gösterir. Ama eski esini unutmuş olsada bu onunla hayat boyu sık sık görüşeceği gercegini değiştirmez. Burada kadinlar var boşanmış kişilerle tekrar evlenmiş vs. Ya yasları buyuk ve bu olgunluğa sahip insanlar ya da onlarda bu tecrübeden gecmis insanlar.
Siz daha bir babanın kızını bıraktığı yerde yabancı erkek var diye sinirlenmesine şüpheyle yaklaşıyorsunuz. Hayat boyu o esle görüşmesini nasıl olgunlukla karşılayacaksınız ?

Böyle giderse takrar hapse girecek ve ben artık hiç yardım etmeyeceğim zaten.Haklısınız teşekkür ederim.Havale değil, arkadaşının hesabına yatırmıştım.Adli yollardan bir şey elde edebileceğimi sanmıyorum.Sonuçta kendi isteğimle verdim, zorla vermedim.Benden para istediği mesajları ve para yatırma işlemi yaptığım makbuzları saklıyorum ama işe yarayacağını sanmıyorum.Ödemezse ALLAH'a havale ediyorum.Paramın üstüne yatacak kadar vicdansız değildir umarım...

Ben onların görüşmesini olgunlukla falan karşılayamam daha eski eşini unutup unutmadığını anlayamadan.Ki artık tüm bunnlara katlanamayacağımın farkına vardım.Ayrılacağım.Teşekkür ederim.

iyi ama sorunda bu degilmi...
sonucta kendide bi baskasıyla beraber ve kızını tanıstırmıs hatta ve hatta onunla kızı beraber uyuyacak kadar yakınlarmıs yani sonucta bence sevgilisi nın kafası biraz karısmıs

Erkekler işte kendileri yapınca sorun yok

Ya... Hep boyle olacak iste.. Uzaklara dalip gittiginde, sessizlestiginde, huzunlu sarkilar dinleyip efkarlandiginda, eski evliligini mi dusunuyor acaba diyeceksin. Her eski karisiyla bulusmasinda, ya sorunlarini cozup cocuklari icin bir araya gelirlerse diyeceksin. Sen o adamdan cocuk yapmadigin surece, onu, cocugunu ve eski eskini bir aile gibi goreceksin. O senin yasayabilecegin herseyi yasamis olacak. Sevgililik, evlilik teklifi, kiz isteme, nisan, dugun, hamilelik, cocuk dogumu, ilk adimlari, ilk kelimeleri... Senin heycanin olan hersey onun tekrari olacak. Belki hamileligin boyunca onun ilk cocuguna eski karisi hamileyken neler olmus bu hikayeleri dinleyeceksin. Ve daha bir cok sey....

Millet seni hava civa olsun diye uyarmiyor. Hayat tecrubesi denilen birsey var. Sen daha 20 yasinda gencecik bir kizsin. Yasitlarin bekar adamlarla evleniyor. Her kadin, kocasinin en sevdigi olmak ister. Sen daha bastan cocugundan sonraki kadin olmayi kabul etmissin. Ve ayriliklari yeniyse, buyuk ihtimalle kadinlara guvenmiyor bir haldedir.

Nerden mi biliyorum? Bende 20 yasimda kendimden 11 yas buyuk, cocugu olan bir adamla kisa sureli bir beraberlik yasamistim..
Senin aldigin uyarilarin hepsini bende aldim ama gozumu karartmistim. Ama olmadi.. cok zor.. burda da oku hic evlenmemis kadinlarin ilk evliliklerini bosanmis cocuklu adamlarla yaptigi hikayeleri... Zor.. cok zor..

sen ilk önce ayrılıp ayrılmak istemediğini bi düşün istersen bitanem ... Ayrılalım deyip ne diyeceğine göre mi hareket etmeliyim? sorun bana sanki hala ayrılmak istemediğini düşündüğünü hissettirdi çünkü ( aşkım bu adamdan hayır gelmez sana baksana en başta yaşadığın sorunlara..otur bi düşün ilerde neler olur ... yazık etme kendine ... ve son olarak şunu söylemek istiyorum artık adamın niyetinin ne olup olmadığını düşünme ... niyeti her neyse zaten meydana cıkar bugün yarın.. ayrılıcaksan niyetinin ne önemi var... sen sadece verdiğin parayı nasıl alacağına odaklan bence tatlım.. gerisini düşünme bile ...kendinide bu kadar yıpratma inan bana değmez

Canım,ayrılığı ertele demiyorum,yavaş yavaş uzaklaş.Uzaklaşırken ben senden ayrılıyorum deme.Bu sefer hırs yaparUzaklaştıkça üstüne düşmeye başlar ama taviz verme.Bak isterse dünyanın en iyi insanı olsun,hem yaşın hem de şartlarınız uygun değil.İler ki yıpranmalarının yanında bu 6 ay yaşadığın hiç kalır.Çünkü biri evladı,diğeri evladının annesi.Bugün istediği kadar tepkili olsun annesine,yarın o çocuk büyüyecek.Sen ne diye bir çocuğun sorumluluğunu alasın.Bu adam sorumsuz paranı ödeyecek istek ve azim yok.Adamın kendine hayrı yok çünkü.Sen bakma yok o kullandı beni bu kullandı demesine.Adam zaten çalışmamış ki doğru dürüst.Kim kullanacak onu.

Teşekkür ederim.Doğru söylüyorsunuz.Söylediklerinizin bir kısmını yaşadım bile.Uzaklara dalıp gittiğinde falan hep düşünüyorum onu unutamadı mı diye.Bunu düşünmek beni çok rahatsız ediyor.Noldu diye soruyorum yok bir şey diyor geçiştiriyor ama ben hissediyorum ve çok üzülüyorum.Heves konusunda da öyle.Ben ona göre daha hevesliyim, heyecanlıyım.O ise ruh gibi.Benle aynı şeyleri hissetmiyor gibi.En önemlisi de kimseye güvenmiyor, aşka da inanmıyor.Ben çok üzüldüm, yıprandım.Ayrılayacağım artık onu unutacağım.Beni üzüp duruyor zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…