Sevgilime güvenemiyorum! Lütfen yardım edin! :(

o kendi yaşına uygun birini bulsun sende öyle kesinlikle mutlu olabileceğine inanmıyorum ben o eski eşini kıskanmış bence

Ben de inanmıyorum ne sevgisine ne de onla mutlu olabileceğime.Eski eşini kıskandı mı kıskanmadı mı bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki ben onla olduğum sürece bu şüphe beni kemirip bitirecek.Ben dayanamıyorum artık.Ayrılıp unutacağım...

Doğru hissetmişsiniz.Ayrılmak istemiyorum, onu hala seviyorum bu doğru.Ama ayrılmaya, onu unutmaya karar verdim.Severek ayrılacağım yani.Çünkü sizin de herkesin de dediği gibi ondan bana hayır gelmez, biliyorum.Zaten anladığım kadarıyla artık aşkı, sevgisi bitmiş onun.Beni azarlayıp duruyor, kırıyor devamlı.Bu ilişki sürdükçe ben bağlanıp üzülüyorum.Nasıl ayrılacağım, ne diyeceğim bu konuda kafam karışık sadece.Paramı nasıl alacağımı da hiç bilmiyorum.Herkes o parayı vermeyeceğini söylüyor.Hafta sonu dershane taksidimi ödeyeceğini söylemişti, onu bekliyorum.Bir yanım ona çok kızıyor, ondan nefret ediyor.İçimden yüzüne bağıra bağıra bir sürü şey demek istiyorum.Bir yandan 6 ayın vermiş olduğu alışkanlık var.Bugün bir şeye üzüldüm hemen onu aradım, anlattım.Kendime engel olamıyorum.Offffffffff!

Anladım.Teşekkür ederim.Doğru söylüyorsunuz.İlişkinin bir oluru kalmadı zaten ben naparsam yapayım sonu ayrılık bu saatten sonra.Zaten benim daha fazla üzülüp yıpranacak halim kalmadı.Bittim tükendim...

seni anlıyorum insan üzülüyo onsuz bundan sonra ne yaparım diyo ..ama inan bana 3 gün ağlarsın sonra gecer.. ömür boyu ağlamaktan iyidir... ayrıl tatlım bitsin bu iş .. parayıda dediğim gibi bi büyüğünden destek alabilirsen geri alabilirsin ... büyüğün tel acar artık yüzsüz değilse parayı verir oda ... üzme kendini yaşın çok genç dışarda ne yakışıklılar var bi bilsen :) kendini sadece ona odaklama olur mu bebeğim :)

Ne kadar da guzel yazmis bu yasta bu sorumluluk çoook zor daha komler cikar karsina yazık etme kendine canim benimm

yorumların hepsini okumadım ama; bende olsam erkek arkadaşınız gibi davranırdım. allah korusun ben eşimden ayrılmış olsam kızım ı alıpta erkek arkadaşımın yanına götürmem kız evlat farklı biraz dar kafalıyım belki bu konuda.

Peki.Doğru söylüyorsunuz.6 ayda bu kadar ağladıysam devam ettikçe gözümde yaş kalmayacak zaten. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.ALLAH razı olsun yorum yapan herkesten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…