• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime güvenmekte zorlanıyorum

Canım benim öncelik ile duygularını ön plandan al geriye mantığını ön plana çek.

Bu adamın yaşı çok ileride bu sorunmu hayır çok değil ama niyeti evlilik olduğunu nereden biliyorsun?

Sert bir dil ile bunu anlat konuyu açar ise ters tepki ver kapat eğer agresif davranıyor ve ayrılmak ile tehdit ediyorsa aman dikkat et niyeti senin duygularını iyi bilmesi ve kullanmasıdır.

Şunu aklından çıkarma yarın ne olacağımız belli değil nişanlılar bile ayrılabiliyor yarının onun elinde değil senin elinde ne yaparsan sen kendine yaparsın.

evlilik delisi bi kız gibi görünmek istemiyorum o evlilikten bahsettikçe ben istemiyorum daha küçüğüm falan diyorum hep..
hem ne dicek ben böyle diyince diye bakıyorum böyle dememden de hoşlanmıyo..

tipik Nuri Alco modeli.
surekli cinsellik konusan birinden ne bekleyebilirsiniz?
hic baska paylasimlariniz,ya da muhabbetiniz yok mu?
tabi ki evlilik muhabbeti yapacak
"herseyi yasamaliyiz ama evlilik dusunmuyorum"demez heralde.
bence uzak durun.

6 ay bu kadar ısrarcı olduğuna göre hemen pes etmeyecektir. suyuna gitmeye çalışacaktır,hemen ayrılacağını snmıyorum. Senin ise kesinlikle düşüncelerinin arkasında durman lazım,kendinden emin durman lazım. Daha öğrncisin sen, yaşın da küçük, eğer adam gibi adamsa sana saygı duyması lazım.

o kadar olgun ki bazen hakkında kötü düşündüğümde kendimden utanmama sebep oluyo ama yine de bilmiyorum..
birine güvenmek kolay değil hele ki bu konular konuşuluyosa.. ten uyumu denen şeyin önemini savunanlardan işte..

Ten uyumu denen şeyin önemini savunanlardansa bizim kulüptenmiş:34:
O şey dediğiniz; bir hayatı,evliliği,çocukları,aileleri bile yeri geldiğinde bir arada tutan ya da ayıran bir ŞEY.Yabana atmayın.
Ama demin de dedim ya deneyimsiz toy bir adam,ya da yaşadığı beraberliklerde bu uyumu bulamamış geleceğini paylaşacağı kadını da
piyangodan çıkar gibi ne çıkarsa bahtıma olsun istemiyor.Yine de konuyu böyle zırt pırt bu noktaya getirdiği için ben de çok iyimser olamadım hakkında..

o kadar olgun ki bazen hakkında kötü düşündüğümde kendimden utanmama sebep oluyo ama yine de bilmiyorum..
birine güvenmek kolay değil hele ki bu konular konuşuluyosa.. ten uyumu denen şeyin önemini savunanlardan işte..

zaten karakterine çok inandığın için bu konuda aklın karışıyor anladığım kadarıyla,kardeşim sayılırsın sen,çok iyi düşün bi tanem olur mu,kararın ne olursa olsun bin kez düşün öyle karar ver,daha ciddi bi adım at mesela ailesiyle tanış daha yakından tanı onu,daha ciddi adımlar at önce

Bir de onunla yalnız kalmamaya çalış,sana yakınlaşmaya ve seni cinsellik için ikna etmeye çalışabilir

Konu ne şekilde geliyor cinselliğe fazla özel olmayacaksa yani.
Sevgiliniz diğer konuda olduğu gibi bodoslama iç çamaşırından mı bahsediyor..biraz daha detaylı anlatmalısın.
Belki de sizden gerçekten çok etkileniyor ve aklı hep sizde olduğu için konu hep o noktaya geliyor.
Yani iki kişi arasındaki cinsellik birden gelişir,güzelliği ordadır.Çekim olur o an yaşanır ne yaşanacaksa..
Konuşup konuşup işin büyüsü de kaçıyor.Ayrıca 29 yaşında bir adamın cinsellik konuşması da anormal değildir sadece yersiz diyebiliriz.Ama niyetini
böyle anlamak mümkün değildir.Son bir not;aslında çok doymuş bir adam değilse sevgiliniz sürekli cinsellik konuşuyorsa daha toydur.Öyle vur kaç tipi adamlar çok daha akıllı planlı davranır.Sizinki sadece fazla etkilenmiş bir genç adam bence..Tabi bence yani yine de temkinli olun

şöyle söyliyim evlenmeden birlikte olmaya karşı sen istesen de ben yapmam diyo..
ama işte dokunmak hissetmek öpmek falan tanımak açısından gereklidir diyo..benden etkilendiğini beğendiğini söylüyo sürekli ama öyle aman aman bi güzelliğim de yok istese belki daha güzel birini bulabilir yani..

evlilik delisi bi kız gibi görünmek istemiyorum o evlilikten bahsettikçe ben istemiyorum daha küçüğüm falan diyorum hep..
hem ne dicek ben böyle diyince diye bakıyorum böyle dememden de hoşlanmıyo..

Bak duygusal davranma diyorum senin bu durumdan hoşlanıp hoşlanmaman önemli çünki kişinin kendisidir aslında en kıymetli olan sana sevgisi var ise saygısı da olmalı olumlu yaklaşmalı.

şöyle söyliyim evlenmeden birlikte olmaya karşı sen istesen de ben yapmam diyo..
ama işte dokunmak hissetmek öpmek falan tanımak açısından gereklidir diyo..benden etkilendiğini beğendiğini söylüyo sürekli ama öyle aman aman bi güzelliğim de yok istese belki daha güzel birini bulabilir yani..

Dokunmak,hissetmek öpmek zamanla adım adım daha ileri gidebilir.seni duygusal olarak etkilemeye çalışıyor bence.teüden yazdığım için düzgün olmuyor yazım kusura bakmayın

Son düzenleme:

Allahim bunlarin hepsi mi boyle?Nasil programladin sen bunlari ey Rabbim.
hep mi ayni cumleler kurulur :):)

Son düzenleme:
zaten karakterine çok inandığın için bu konuda aklın karışıyor anladığım kadarıyla,kardeşim sayılırsın sen,çok iyi düşün bi tanem olur mu,kararın ne olursa olsun bin kez düşün öyle karar ver,daha ciddi bi adım at mesela ailesiyle tanış daha yakından tanı onu,daha ciddi adımlar at önce

bunu ben de düşündüm ailesiyle tanışmayı kardeşinle tanışıyım mesela dedim kabul etmiyo o benim gibi değildir seni üzer falan diyo saygızlık yaparmış falan filan... zaten kendisi yurt dışında şuanda msnden yada telefondan konuşuyoruz.. geldiğinde kısıtlı zamanımız olucak napıcaz bilmiyorum

Ten uyumu denen şeyin önemini savunanlardansa bizim kulüptenmiş:34:
O şey dediğiniz; bir hayatı,evliliği,çocukları,aileleri bile yeri geldiğinde bir arada tutan ya da ayıran bir ŞEY.Yabana atmayın.
Ama demin de dedim ya deneyimsiz toy bir adam,ya da yaşadığı beraberliklerde bu uyumu bulamamış geleceğini paylaşacağı kadını da
piyangodan çıkar gibi ne çıkarsa bahtıma olsun istemiyor.Yine de konuyu böyle zırt pırt bu noktaya getirdiği için ben de çok iyimser olamadım hakkında..

ben geçmişi çok kurcalayan bi insanım geçmişte çok fazla sevgilisi olmamış yani bana öyle söyledi 4 falan dedi ama onlarla da aynen bana bahsettiği şeyleri yaşamış anladığım kadarıyla.. ve ilişki onun için evlilikte en önemli 2. şeymiş yani bi nevi anlatmak istediği birbirimizi denemeliyiz gibisinden..

bunu ben de düşündüm ailesiyle tanışmayı kardeşinle tanışıyım mesela dedim kabul etmiyo o benim gibi değildir seni üzer falan diyo saygızlık yaparmış falan filan... zaten kendisi yurt dışında şuanda msnden yada telefondan konuşuyoruz.. geldiğinde kısıtlı zamanımız olucak napıcaz bilmiyorum

kabul etmemesi düşündürücü geldi canım bana:44:

kabul etmemesi düşündürücü geldi canım bana:44:

akşam ciddi ciddi bütün şüphelerimi açıklıcam ona bakalım nasıl tepki vericek..
daha önce onunla bu konuda bana ciddi konuşma fırsatı bile tanımadı o olmazsa olmaz diyerek yaklaştı..
sürekli çok çok sevdiğini söylüyo gerçekten seviyo mu anlıcam artık üzülmeyi göze alarak..

ben geçmişi çok kurcalayan bi insanım geçmişte çok fazla sevgilisi olmamış yani bana öyle söyledi 4 falan dedi ama onlarla da aynen bana bahsettiği şeyleri yaşamış anladığım kadarıyla.. ve ilişki onun için evlilikte en önemli 2. şeymiş yani bi nevi anlatmak istediği birbirimizi denemeliyiz gibisinden..

Asıl soru şu;boşver o ne yaşamış,ne demiş.Arkadaş yakışıklılığına,maddi durumuna güvenip deneme yanılmada yapmaya hakkı olduğunu düşünüyor oabilir.Ya da olmayadabilir.
Burda tek

önemli olan "sen ne istiyorsun"..Bu kişiyle birlikte olmak istiyor musun? İstiyorsan yaşarsın.Ama tenin uymadı diye terkedilmek de var sonucunda.Bunu kaldırabilecek kafa yapısına aile düzenine sahip misin? Evet se cevabın git yaşa değilse bir şekilde konuyu oraya getirmesinden rahatsız olduğunu,başka şeyleri paylaşmak istediğini falan söyle.Zaten gerçek niyeti belli olur.

Sen istesen de ben yapmam he iyimiş. İste bakalım bi eğer sonucu merak ediyorsan istiyorum de duyduklarına inanamazsın bile.
Hepsi aynı hepsi, evlenmeden olmaz ama biz evlencez nasılsa...
Şaka gibi bu erkekler:ssz:

akşam ciddi ciddi bütün şüphelerimi açıklıcam ona bakalım nasıl tepki vericek..
daha önce onunla bu konuda bana ciddi konuşma fırsatı bile tanımadı o olmazsa olmaz diyerek yaklaştı..
sürekli çok çok sevdiğini söylüyo gerçekten seviyo mu anlıcam artık üzülmeyi göze alarak..

bencede canım tüm içindeki şüpheleri söyle,ard arda sıralama yalnız,birini söyle,o açıklasın diğerine öyle geç,çünkü erkekler uyanık arada bazı şeyleri kaynatmada ustadırlar.ama dediğim gibi,eğer sevdiğine ve art niyetli olmadığına kanaat getirirsen ki inş. getirir ve üzülmezsin,ailesiyle tanış madem ciddi kardeşim seni üzer tanıştırmak istemiyorum demeyecek. abiliğini yapacak,kardeşine seninle iyi geçinmesi için gereken açıklamayı yapacak ve seninle tanıştıracak.

güvenini sarsacak hiç bir şeye rastladın mı bu çocukta... :S internette ya da real de bişiylere denk geldin mi hiç?

Asıl soru şu;boşver o ne yaşamış,ne demiş.Arkadaş yakışıklılığına,maddi durumuna güvenip deneme yanılmada yapmaya hakkı olduğunu düşünüyor oabilir.Ya da olmayadabilir.
Burda tek

önemli olan "sen ne istiyorsun"..Bu kişiyle birlikte olmak istiyor musun? İstiyorsan yaşarsın.Ama tenin uymadı diye terkedilmek de var sonucunda.Bunu kaldırabilecek kafa yapısına aile düzenine sahip misin? Evet se cevabın git yaşa değilse bir şekilde konuyu oraya getirmesinden rahatsız olduğunu,başka şeyleri paylaşmak istediğini falan söyle.Zaten gerçek niyeti belli olur.

ben bu kişinin benim kişiliğimi farketmesini istiyorum evlenmeden bişeyler yaşamak tabiki istemiyorum ne aile yapıma ne karakterime uygun bişey değil bu benim.. ama ben safça düşünüyorum sevince kaybetmekten korkuyorum galiba..
kendini kullanılmış hissetmek kadar aşağlayıcı onu kırıcı bişey olamaz heralde.. bunu yaşamamak için artık gözümü karartıp konuşmalıyım..

Back
X