- Konu Sahibi DestinaOzge
benim sorunum belki bazılarınıza önemsiz bi ayrıntı gibi gelebilir ama benim için çok önemli. 1.5 yıl süren bi ilişkim var. sevgilime aynı üniverstedeyiz. ve ders saatleri dışında hepbirlikteyiz. yediğimz içtiğimiz ayrı gitmez. hayatta en yakınım o oldu. önceleri sigara içiyordu ve ben bundan çok rahatsız oluyordum. bu konuda gerçekten çok büyük bir takıntım var. sigaralı ortamdan çok rahatsız oluyorum ve onun sağlığı içinde endişeleniyorum. ona sigaradan rahatsız olduğumu söyleyemedim ilk başta. bi arkadaşım özgenin yanında içmiyorsun dimi o duramaz sigaralı ortamda demiş böyle öğrenmiş.bende sevgilime bu konuda hiç baskı yapmadım. sen içsende içmesende ben seni çok seviyorum ama içmemeni isterdim tabi dedim.böylece bırakma kararı aldı önce azalttı. tek tük içiyordu. hiçbirzaman içme diye baskı yapmadım elinde görüp kızmadım. sadece içtiğin zaman bana söyle dedim. öyleki ayda 1 içmeye başladı. bigün arkadasından bişey almaya gitti ve geldiğinde sigara kokuyordu. belki söyler diye bekledim. konuyu oralara getirmeye çalıştım ama söylemedi. en sonunda sordum içmedim dedi. ben üsteleyince içtiğini söyledi. buna benzer bi olay bir kere daha yaşandı.ogünden sonra elimde olmadan her buluşmamızda her yanına gitmemde onu koklar oldum. bu konu benim ona diğer konulardaki güvenimide etkiler diye korkuyorum. ne yapmam gerekir kızlar bu bende takıntı oldu. evde çakmak saklıyormu diye bakar elbiselerini koklar oldum. sigarayı bırakacağına dair de bi umut kalmadı içimde. ne yapmalıyım? sizce gidip açıkca konuşsam mı oluruna mı bıraksam?
Son düzenleyen: Moderatör: