Sevgilime hediye almak istiyorum..yardım lütfen..

prophecy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
76
0
36
Yozgat
Arkadaşlar sevgilime doğum gününde hediye alıcam.Ama nefret ediyorum böyle işlerden.Anlamlı olsun klasik bişey olmasın diyorum ama bulamıyorum da..2 tane balık alsam nasıl olur acaba ben yokken onlarla ilgilenir şeyisinden yardımınıza ihtiyacım var acaba ne alabilrim ?

ben 365 tane kalp kestim içine güzel sözler yazdım içimden gelenler nazar boncuklarla süsledim güzel bir kutuya koydum kullandığım parfümü sıktım ama kısmet değilmiş veremedim...

Ben de hiç anlamam öyle romantik şeylerden.
Hayvanları seviyorsa balıklar mantıklı.yerimseniben

2 balığın yanında 2 metrelik akvaryum da verecekseniz güzel hediye ama büyük olasılıkla minik bi fanusta kalacak bir haftaya arkalarından helvalarını yiyeceksiniz :S Çok kalıcı olmaz gibime geliyor sonuçta balık.
Romantiğini sen bul diyorsanız ben romantik değilim :)İlla baksın, uğraşsın diyosanız ne bileyim portakal ağacı , fidesi falan verebilirsiniz hem bakıp büyütür hem aşkınızın meyvaları olur sonra :)
Gene amaç uğraştırmaksa birlikte olan resminizden 5000 parça puzzle yaptırın, verin eline 6 ayda anca tamamlasın sonra da duvarına çerçeveletip astırsın :)
Doğayı gezmeyi seviyorsa günü birlik bir gezi ayarlayabilir, davet edebilirsiniz.
Kolay gelsin.

Şimdi şöyle bi sorun var biz ayrı şehirlerdeyiz.Ayın 20 snde buluşucaz inş.Gezi falan olmaz o yüzden.Düşündüm de balık iyi fikir değil gbi gerçekten.Çok teşekkür ediyorum winstonlight yeni fikirlere açığım =)

en sevdiği bir şey olabilir bak ben ne yaptım canım kalpleri söyledim zaten erkek arkadaşım iç mimardı şık bir kalem aldım çizimlerinde kullanır diye birde tişört aldım birde güzel bir çerçeve alıp bir fotoğrafımı koyucaktım paket yapıp ona vericektim baş ucunda dursun diye...bizde sizin gibi ayrı şehirlerdeydik bu yüzden bunları düşündüm düşünsene sevdiğin o kalpleri her gün bir tane açıp okucak sen yanındaymışsın gibi ve üzerinde seni kullandığın parfümünün kokusunu çok güzel olur bence ben veremedim bitirdim ilişkimi pişmanmıyım pişman değilim aslında sadece onu çok özlüyorum halada seviyorum ama benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı neyse canım benden bu kadar

belki komik gelcek ama ben kısa parlement alıcam doğum gününde, biz de ayrı şehirlerdeyiz bana demişti ki "senin yanına gelicem, Polat'ın sigara içtiği yerde kısa parlement yakıcam bi tane, son sigaram olcak" demişti... onun için kurdeleli paket yapıp yollicam:) sen de bi düşün bakalım sana sölediği bu tarz bi cümle var mıydı?

Teşekkür ederim kızlar =) şuan ikimizde okuyoruz düşünüyorum da en sevdiği şey olarak bişey bulamıyorum.. öyle alınıcak şeyler değil yani malesef..ilk aklıma 2 balık ve yanında bir parfüm almak geldi ama parfüm klasik olur diye düşündüm kalp işi aklıma yattı yalnız =)

Sevgilim bana hediye olarak uludağa bilet almıştı 2 kişilik. Çok güzel bi gündü. Öyle birşey yapabilirsin canım.

bende senle ayni durumdayim canim =( ne alsam diye kara kara dusunuyorum, orijinal bisey olsun istiyorum ama hic fikrim yok. Balik fikrini cok sevdim ama zamani hic olmaz onlara bakmaya..

Sevgilim bana hediye olarak uludağa bilet almıştı 2 kişilik. Çok güzel bi gündü. Öyle birşey yapabilirsin canım.

canım farklı şehirlerdeyiz bşka bi şehirde buluşucaz zaten aynı şehir olmuş olsaydı bu hediye güzel olurdu gerçekten =)

bende senle ayni durumdayim canim =( ne alsam diye kara kara dusunuyorum, orijinal bisey olsun istiyorum ama hic fikrim yok. Balik fikrini cok sevdim ama zamani hic olmaz onlara bakmaya..

dimi orjinal olsun istiyorum bnm bi japon balığım var baya oluyor ona bakalı.Ama winstonlight ın dediği gibi 2 balık tek fanusta nasıl yaşar orayı düşünüyorum

Ben daha önce şişe şeklinde orjinal bir mum hediye etmiştim başka seferde kırmızıyı çok sever diye polar aldım başka seferde orjinal bir fotograf albümü ,kol düğmesi ,saat ,mont

Kalpli bişeyleri erkeklere vermek pekte anlamlı değil gibi.Bu kez de alsam erkek arkadaşım bisiklet hastası çok güzel bir metaldan yapılmış bisiklet alacaktım

İlgilendiği bişeyler yok mu ona göre bişeyler düşünsen

galiba cok fotograf konulan cerceveler varya buyuk/ kucuk fotolar koyabiliyosun, ondan alip icine fotograflarimizi ve yaninada bi kazak alirim belki cunku baska fikrim yok.
iki balik bi fanusta birbirini yer (gercekten yer benim basima geldi malesef :gitme: kaydirigubbakcemile3 )

ha bide hediyelerimi bi cafe/restaurant da verip, garson siparisleri getirmeden once tepsiye not felan koymak istiyorum, bu sitede okumustum bu fikri, hosuma gitti ^^

Ben en son traş bakım seti almıştım ekstra kremlr maskelr felan doldurmuştum
Hem kullanışlı hem bende yararlanıom: ))Ki zaten sevgilim böyle şeylere benden daha meraklı süsüne püsüne bakımına çok düşkün.
Çokta beğenmişti yanına da kendi ellerimle yaptığım pasta ve ardından müzğimizz
daha ne olsun.Aman sanki onlar okadr detaya düşüyorda

ben 365 tane kalp kestim içine güzel sözler yazdım içimden gelenler nazar boncuklarla süsledim güzel bir kutuya koydum kullandığım parfümü sıktım ama kısmet değilmiş veremedim...

bendede çeşitli şekillerde 50ye yakın kalp var . bikaç gün içinde buldum bunları ve içine gün ssat yazıp kalbin diğer yüzünede içimden geleni yazacaktım. dün gece ayrılmadan önce ama...senağlama

Erkekler sıradan insanlar onlara çok bişey almaya gerek yok.Ben onca şey yaptığım halde bile ayrılıkta zaten sen beni çok mutlu etmek için uğraşmadın dedi ne yaparsan yap onların istediğini yapmadıkça hiç değeri olmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…