ben 365 tane kalp kestim içine güzel sözler yazdım içimden gelenler nazar boncuklarla süsledim güzel bir kutuya koydum kullandığım parfümü sıktım ama kısmet değilmiş veremedim...
Ben de hiç anlamam öyle romantik şeylerden.
Hayvanları seviyorsa balıklar mantıklı.yerimseniben
en sevdiği bir şey olabilir bak ben ne yaptım canım kalpleri söyledim zaten erkek arkadaşım iç mimardı şık bir kalem aldım çizimlerinde kullanır diye birde tişört aldım birde güzel bir çerçeve alıp bir fotoğrafımı koyucaktım paket yapıp ona vericektim baş ucunda dursun diye...bizde sizin gibi ayrı şehirlerdeydik bu yüzden bunları düşündüm düşünsene sevdiğin o kalpleri her gün bir tane açıp okucak sen yanındaymışsın gibi ve üzerinde seni kullandığın parfümünün kokusunu çok güzel olur bence ben veremedim bitirdim ilişkimi pişmanmıyım pişman değilim aslında sadece onu çok özlüyorum halada seviyorum ama benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı neyse canım benden bu kadar
belki komik gelcek ama ben kısa parlement alıcam doğum gününde, biz de ayrı şehirlerdeyiz bana demişti ki "senin yanına gelicem, Polat'ın sigara içtiği yerde kısa parlement yakıcam bi tane, son sigaram olcak" demişti... onun için kurdeleli paket yapıp yollicam:) sen de bi düşün bakalım sana sölediği bu tarz bi cümle var mıydı?
Sevgilim bana hediye olarak uludağa bilet almıştı 2 kişilik. Çok güzel bi gündü. Öyle birşey yapabilirsin canım.
bende senle ayni durumdayim canim =( ne alsam diye kara kara dusunuyorum, orijinal bisey olsun istiyorum ama hic fikrim yok. Balik fikrini cok sevdim ama zamani hic olmaz onlara bakmaya..
ben 365 tane kalp kestim içine güzel sözler yazdım içimden gelenler nazar boncuklarla süsledim güzel bir kutuya koydum kullandığım parfümü sıktım ama kısmet değilmiş veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?