Sevgilime hediye almak istiyorum..yardım lütfen..

ay canım benim desene aynı kaderi paylaşıyoruz ben bugün ayrılığımın 12 günü yaşıyorum
çok özlüyorum çok seviyorum onu ama sevgi yetmiyor ki bana herkez diyor ki üzülme zamanla her şey düzelir hani bir söz vardır sevdiğin gidiyorsa üzülme DÖNERSE SENİNDİR DÖNMEZSE HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR diye hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur...

lanet olsun nasıl bi sevgilim var lan hiç öyle hastası olduğu vazgeçemediği bişey yok.Ama bi keresnde içimde es-es aşkı bambaşka demişti kendisi eskişehirli de takımıyla ilgili bşey alsam mı acaba atkı dşında balık fikrinden de caymış blunmaktayım.

Ne güzel ya =) evet erkekler bzim ki kadar detaycı değil bn ne alırsam alıym o çok mutlu olur eminim ama ben özel bişey olsn istiyorum sonuçta ayrı şehirlerde oldğumz için sık sık görüşemiyoruz :gitme::çok üzgünüm:

evet aynısı benim daha çok yeni. bayram gecesi ayrıldık sabhta bayramı zaten. dönerse benimdir ama ya dönmezse ya hiç. benim olmamışsa bunu bilmek daha kötü olacak benim için:gitme:

ben sevgılıme yaptıklarımı soylıyım
bu sene cok arıyor onları
bu sene cunku hıcbırını yapmak gelmıyor ıcımden
hep kutulara kağıtlar kestım renklı kagıtlar ıcıne sekerler mumlar yerlestırdım parfumumu sıkıp
14 subatta kalplı kurabıye yaptım kalplı kutuya koydum
kravat kol dugmesı aldım
dogumgununde elmalı pasta yapıp calıstıgı yere gonderdım
butun fotolarımızı album yapıp her bırının yanına notlar düştüm
cok sevdıgı bır aktoru kupaya yaptırdım yanına onun sevdıgı bır hıtap seklı yazdırdım ısmımı yazdırdım
bas harflerımızden olusan kol dugmelerı aldım
buraya tasındıgında cok guzel bır tuzluk takımı aldım
kırmızı boxerlar aldım
karıkaturunu yaptırdım
resımlerımızden puzzle yaptırdım

ıkı ay sonra dogumgunu var, gecen gun ayakkabı aldıgımızda lımıtı yetısmedı
sen ver ben sana vereyım dedı
bende yok sen verme bu sana dogumgunu hedıyesı olsun dedım
ne odunlugum kaldı ne baska bırseyım
tabı adam dıyor kı
gecen sene herseye ozenırdın
sımdı hıcbırseyı takmıyorsun dıye
haklı yanı:)
bu sene ne alacagımı buldum
battanıye alacagım Fb battanıyesı fılm ızlerken guzel olur

ehehe yazık adamı alıştırmışsın şmdide aynılarını bekliyor senden .d.d
bende hala düşünmekteyim şu es-es için ağzını arıcam bkalım forması var mı varsa büyük bi bayrağını alırm eskişehirsporun çok sevinir yanında bşka şeylerde dşünüyorum ama kurabiye fln yapamam öyle bluşma itibariyle..

es-es tutkudur
seven bırı ıcın cokta sevınır emınım ki

tras kopugu cıkolatalar felan oyle bır sepet doldur canım yanına kucucuk
emınım hosuna gıdecektır

evet dıjıtal foto cercevesı benım sevgılımde bana almıstı
ama ben daha cok romantık seylerı sevıyorum
ama o bana alınsa cok sevınırım demıstı

romantik hediye arama bence çünkü genel olarak erkekler romantizmden anlamazlar :)
diyelim ki sen 365 tane kalbi kesip içine bişeler yazdın onun 365 tane olduğunu sen söylemessen onun aklına saymak gelmez :)
ayrıca 365 kalbin içindeki yazılaı okurken sıkılır hatta bir kısmını okumaz :)

iç,ni kararttım kusura bakma ... ama gerçekler ...

neden sıkılsın ki kısa kısa yazarsa sıkılmaz ben öyle yaptım yani 365 tane kalp kestim yazdım içine güzel sözler vermek kısmet olmadı ayrıldığımız için bence ayrı şehirlerde olupta böyle bir hediye yapmak çok güzel olur...

şmdi durum şu ki çok romantik bişey olsun istemiorm zaten.Ama hediyenin de bi anlamı olmalı yani arakaşına alır gbi değil de sevgiline aldığının farklı bi yanı olmalı.Bu arayış içindeym. Dijital foroğraf çerçevesine baktım netten oha dedim 100-200 tl diyor o kdar alamam kii:1shok::1shok:

şık güzel ir görünüşlü bir saat al kutu yaptır ve not yaz üstüne "baktıkça beni hatirlaman dilegiyle" diye ben oyle yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…