sevgilime hediye yardımıııı!!!!

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
kızlar dert değil biliyorum ama birtürlü sevgilime alcak hediye bulamıyorum.saat aldım,ayakkabı aldım..parfümü yılbaşında alıcam.o bana altın bileklik aldı doğumgünümde bu sene.bende ucuz bişey istemiyorum ama çok pahalı da olmasın.ne olabilir kızlar yaa ? bir aydan az kaldı :(

kızlar dert değil biliyorum ama birtürlü sevgilime alcak hediye bulamıyorum.saat aldım,ayakkabı aldım..parfümü yılbaşında alıcam.o bana altın bileklik aldı doğumgünümde bu sene.bende ucuz bişey istemiyorum ama çok pahalı da olmasın.ne olabilir kızlar yaa ? bir aydan az kaldı :(

Doğum günü mü?
Ne kadardır birliktesiniz?
Bi'de hediyeleriniz azıcık duygusal yönden doyursun ya hu ucuz olsa ne pahalı olsa ne:1:

Futbola duskunse tuttugu takimin lisansli urunlerinden alabilirsin canim forma cuzdan cakmak vs.

Benim de böyle bir konum vardı, profilimden inceleyin isterseniz.
Arkadaşlar oldukça yardımcı oldular.
Benim size tavsiye edebileceğim şey kol düğmesi olabilir.
Hem kalıcı, hem kaliteli hem de kalitesine göre istedğiniz fiyat aralığında bulabilirsiniz.
30 tl ye de var, 900 tl ye de.

Janım yanı dısarı cık gez bak ıyı bısıler ben gecen erkek arkadasıma lacosten esofman takımı aldırdımm hanı hem kullanıcan hem begendın bısı olsun

Sen cık gez ben bısıler begendım fılan cıtlat anlar demiii heral de :) 550 tl mı ne tttu benımkı

Son düzenleme:
Altın bileklik değerinde birşeyler arıyorsan psp filan alabilirsin takside böldürüp. Erkekler seviyorlar genelde.

Tuutğu takımın formasını :) daha uygun bişey dersen çakmağını falan futbol ile alakası varsa tabii..

hhazır kışta gelmişken bi atkı şapka ör tabi örgü biliyorsan:6: parayla aldığın seyden daha değerli olur bence

He bu aradaaaa bende ona

Kocaman kalplııı peluşşşşş kutu aldım
ıcıneee bı tane deri cüzdan
Bı tane kazak
Bır tane parfum
Bı kart vızıtede senı sewıyorum yazdım :))))) cokkkk mutlu oldu

canım erkek arkadaşın sigara içiyorsa isim yazılı zippo çakmak alabilirsin..İsim yazılı kol düğmesi,cüzdanı alabilirsin...güzel bir slayt yapabilirsin kendi fotoğraflarınızla..sevdiği takımın formasını alabilirsin..kış geldi karlı günlerde onu ısıtacak bir atkı örebilirsin el emeği göz nuru ;)

hhazır kışta gelmişken bi atkı şapka ör tabi örgü biliyorsan:6: parayla aldığın seyden daha değerli olur bence

Yani şöyle söyleyim erkek arkadaşıma Polo'dan kazak, takımının kokusu, kupası vs kutu hazırlamıştım. Öğrenci evinde olduğu için pastanın yanı sıra sevdiği kısırdı, patates salatasıydı fazla fazla yaptım masa hazırladım.

Adamın kurduğu cümle ne olsa beğenirsiniz: Bitanem yanlış anlama da en çok uğraşıp yaptığın yemeklere sevindim:52:

O da bana Mavi'den trençkotla, şal almış içine de bi'tane mektup yazmış ve ben mektubu görünce hediyeleri paketten çıkarmayı bile unuttum:9:

Bence sevineceği şeyin yanında duygusal bi'şey de düşün arkadaşım daha unutulmaz oluyor:31:

bot ayakkabı al yada güzel bi kemer alabilirsin mont alabilirsin :)

kızlar saolunnn cok :) koldüğmesi olmaz çünkü kullanmıyor öyle klasik şeyler.2 yıl olcak işte birlikteliğimiz.ama forma ve kutu içine konulan birkaç hediye hoşuma gitti:16:

kızlar saolunnn cok :) koldüğmesi olmaz çünkü kullanmıyor öyle klasik şeyler.2 yıl olcak işte birlikteliğimiz.ama forma ve kutu içine konulan birkaç hediye hoşuma gitti:16:

Bence en mantıklısı kutu içine konulan seveceği küçük şeyleri alıp koymak:16:
Takıma ait forma, kupa, anahtarlık, deo, çakmak, cüzdan vs.
Sevdiği bir yiyecekten bir tane çikolota vs.
Belki güzel bir 2013 cep ajandası. Deri kapaklı olanlar çok güzel 10 tl civarı şuan. Başlama tarihinizin olduğu güne de küçük güzel bir not.:31:
Atkı vs.de örebilirsen hazır kış onu da içine koyarsın. Bi'de güzel bi'mektup oh:32:

Back
X