sevgilime inanmalı mıyım :(

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar yaşadıklarımı anlatmalıyım yoksa kafayı yiyeceğim neyse, konuya gireyim; Beraberliğimiz 3 ay sonra 3 yıl olucak sevgilimle ortak facemiz var, kendi aramızda söz yüzüklerimiz var, ailelerimiz falan biliyor, tanışıyoruz.Her neyse arkadaşımın facesinde gezinirken, arkadaşının duvarında sevgilim haberimin olmadığı hesabı ile etiketlemiş bir bağlantıyı gördüm.Ben tabi delirdim, facebook profiline girdim.Atatürk resmi var, beğenilerine baktım sevdiği şeyler var.Üniversiteye gidicek, üniversitesini soruşturmuş, yorumlar var.Ben bunları görünce tabi ağzıma gelen herşeyi söyledim.Yok ben yapmadım, o sahte ben değilim, bana inanmıyor musun, güvenmiyor musun, getir kurana el basayım gibi yeminler etti.Bu hesap bizim ortak faceye engelli.(sevgilimin benden önce bi kızla konuşma geçmişi bile olmamış sessiz sakin ve utangaç biridir) ama kafayı yiyeceğim ben.Neye inanıyım şasırdım yorumları okudum hepsi sevgilimin yeni kazandığı yer hakkında falan ama konuşması gibi değil.Yazılanlar öyle kibar ki 'değil' yerine 'diyil' yazılmış sanki kasıtlı kibar olur der gibi yapmacık, aslında hiç öyle değil.Dün akşam intiharın eşiğinden döndürdüm onu, bana bir fikir verin ne yapayım yardım edin lütfen.Siz olsaydınız ne yapardınız?

Son düzenleme:
inanma ve ayrıl.acımasız ama kim neden uğraşsınki böyle bişeyle? tabiki o yapmıştır mantıklı davran

Pek anlamadım bazı yerleri çok karışık yazmışsın. Ama anladığım kadarıyla yanlış bir şey yapmamış olayı büyütmenin anlamı yok

face yüzünden intaharın eşiğinden mi döndürdün
kusura bakmada çok hoşsunuz canım ünv yeni gidicek ve hayat asıl şimdi başlıyo ikiniz için o zman hergün intahara meyilli olucaksınız.
birbirinize güvenin yoksa o acaba kurdu yer bitirir insanı

Bende anlamadım, biraz daha açık yazsan?
Sevgilinin seni aldattığından falan mı şüpheleniyorsun?

Son düzenleme:

ya canım öylede kız ekli o facede niye ekli şimdi arkadaşlarına söylemiş şikayet ettirip kapattırcakmış o faceyi onun değilmiş sahteymiş.. ona inanmalıymışım ona güvenmeliymişim o asla böyle bişey yapmazmış delirmek üzeriyim

anladığım kadarıyla sevgilin senden habersiz face açmış ve ortak hesabınızı engellemiş bunu neye dayanarak inkar ediyor kim yapacak başka

Son düzenleme:

Herşeyi kısa ve net özetlemişsin .. :) başka ne denirr :)))

o hesap sahte diye düşünsek, sahte hesabı alan kişi sevgilinin arkadaşını eklemiş o da kabul etmiş, sonra sahte hesabı alan o arkadaşın duvarında müzik paylaşmış.

ben inanmazdım ama bilinmez ki...

Konunuzdan hiçbişey anlamadım.
Ortak face hesabınızdan bir kızlamı mesajlaşmış.
Atatürk ne alaka.

valla canım yapıcak olan yaparda çocuk doğruda söler.bende bazı forum sitelerine erkek miş gibi konuşurum çünkü asılmalar çok oluyo hemen özelde msj yazıyolar.böle bi durumda olmuşl olabilir.
bi kız varsa ortada onun ağzını payını sen vericeksin.sevgilin değil sevgilinede bişey demiceksin ulaşıcan kıza vericen ağzının payını sen sağ o selamet sonra

ama tekrar sölüyorum ünv hayatı lise hayatına benzemez ona göre

canm sen bence sevgilinin sahte hesap açtığından şüpheleniyorsun yani senden gizli o da hayır diyor doğru anladıysam o hesap sevgilinin emin ol

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla sevgilin senden habersiz face açmış ve ortak hesabınızı engellemiş bunu neye dayanarak inkar ediyor kim yapacak başka

evet onada bi açıklaması var böyle bişey yapan senin niye gözüne soksun engelliycek tabi böyle daha gerçekçi oldu ve seni inandırdı diyo.

canım herkes bütün bilgilerine herkese açarsa illaki sahte druumlar ortaya çıkar.benim akrabam saolsun bütün resilerini herkese açmış hiç düşünmeden tatildekileri denizdekileri bikini li falan.bri resimleri kopyalıyo yeni bi face açıyo kızda bu ben değlim diye haber veriyo herkese.inşallah sadece facele kalmıştır.
şu interneti doğru kullanmayanlara sinir oluyorum

sevgilin %99 yalan soyluyor. yoksa niye engelli olsun ortak hesabınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…