- 24 Haziran 2011
- 23.487
- 48.975
- 798
- Konu Sahibi simgeeeeee
Tabii ki görümceniz yapmıştır. Zaten her tarafta pembe pembe tavşancıklar var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak dün gee bıraktık kızı burda gitiik yattıkk
Kandırmış kızı yok öyle yok bölee demişşş keklemişş..
Walla güzelimm hepte imdadına yetişenler kendi ailesinden olanlar olmuş yok abisi yok kızkardeşii..
Yazık yazıkkk azıcık akıllı olunn soonra yınee glirr konu açarsınız burda insanlarda yüzünüze vuruncaa
nie o konuyla bu konuyu karıştırıp gerginlik yaratıyosunuz dersinizz..
Hadi bakalım hayırlısı hepimiz burdayızzz umarımm hersey yolunda giderde evlenirsin..
bak dün gee bıraktık kızı burda gitiik yattıkk
Kandırmış kızı yok öyle yok bölee demişşş keklemişş..
Walla güzelimm hepte imdadına yetişenler kendi ailesinden olanlar olmuş yok abisi yok kızkardeşii..
Yazık yazıkkk azıcık akıllı olunn soonra yınee glirr konu açarsınız burda insanlarda yüzünüze vuruncaa
nie o konuyla bu konuyu karıştırıp gerginlik yaratıyosunuz dersinizz..
Hadi bakalım hayırlısı hepimiz burdayızzz umarımm hersey yolunda giderde evlenirsin..
ayrıca facebook olayıyla ilgili konumda beni hatalı bulup sevgilimin beni sevdiğini falan düşündüğünüzü yazmışsınız
şimdide akıllı olun falan filan diyip çelişiyosunuz
neden üstüme alındım çünkü o konuyla bu konuyu karıştırıp gerginlik yaratıyosunuz diyen bendim
bana değilse bilemem ama, banaysa yorumlarınızı artık dikkate almayacağım zira ne düşünüp neyi savunduğunuz başkalarının fikrine göre hemen değişmiş![]()
şimdide başladı sen beni sevmiyomusun? ben değildim diyorum, ben seni bırakamam, boşluğunu kimseyle dolduramam. ayrılmak için bahane mi arıyosun offff![]()
inanmam o anlıktı çünkü dayanamadımhep çözmeye çalışıyorum saçma sapan ugraşlar içersinde. bu güne kadar görümcemden çok çektim. bu olay ilk defa olduu genelde hep karşı karşıya kavga ederdik çok üstüne gidiyorum sevgilimin herşeyi çözene kadarda gidicem. çözülmezse bu ilişkide burda biter.
![]()
inanmam o anlıktı çünkü dayanamadımhep çözmeye çalışıyorum saçma sapan ugraşlar içersinde. bu güne kadar görümcemden çok çektim. bu olay ilk defa olduu genelde hep karşı karşıya kavga ederdik çok üstüne gidiyorum sevgilimin herşeyi çözene kadarda gidicem. çözülmezse bu ilişkide burda biter.
![]()