sevgilime inanmalı mıyım :(

bir kere intaharın eşiginden döndüm de nedir.. bu acıyı ilk ceken sizmisiniz,yada insanların ne sıkıntıları var.. lütfen kendinize gelin
ama fikrimi sorarsan baskası böle bişe neden yapsın,madem yaptı neden diğer face. engellesin.. yani kabul etmemesi normal ama herkes hata yapabilir,gerisi size kalmıs

Bak ben de bu sene üniversitenin ilk yılını bitirdim benm de senin gibi ilşkim 3 yıllıktı.Zamanında bu tür şeylere onun dediği şekilde inandım gerçekleri görmek istemedim,üzerlerini örtmek işime geldi çünkü köpek gibi aşıktım.Aralık 2011de bitti beni aldattı.Kendime o kadar kızdım ki içim volkan gibiydi..Zamanında resti çekseydim bu olaylarla ilk karşılaştığımda onca zaman yıpranmış,parmağında oynatılmış olmayacaktım.Her şey açık karar senin.

eğer kız açmış olsa seni engellemezdi ki görmeni isterdi olan biteni ve de kıskanmanı isterdi . seni engellediğine göre açan kişi sevgilin. tabi derdini tam olarak anlayamadım da biraz bozuk anlatmışsın:)

Son düzenleme:
canım herkes bütün bilgilerine herkese açarsa illaki sahte druumlar ortaya çıkar.benim akrabam saolsun bütün resilerini herkese açmış hiç düşünmeden tatildekileri denizdekileri bikini li falan.bri resimleri kopyalıyo yeni bi face açıyo kızda bu ben değlim diye haber veriyo herkese.inşallah sadece facele kalmıştır.
şu interneti doğru kullanmayanlara sinir oluyorum :47::47:

evet canım ben de o yüzden bilinmez ki dedim zaten.ama ben çok şüpheciyim inanmazdım ne biliyim...

Konunuzdan hiçbişey anlamadım.
Ortak face hesabınızdan bir kızlamı mesajlaşmış.
Atatürk ne alaka.

hayır tabiyki kendi adına face açılmş profil resmi atatürk, ortak face engelli ve o onun kendi hesabnda kızda ekli. ama ben yapmadım benim değil resmimi gördün elinde ne kanıt var diyo sahte diyo. neye inancağımı şaşırdım.

canım herkes bütün bilgilerine herkese açarsa illaki sahte druumlar ortaya çıkar.benim akrabam saolsun bütün resilerini herkese açmış hiç düşünmeden tatildekileri denizdekileri bikini li falan.bri resimleri kopyalıyo yeni bi face açıyo kızda bu ben değlim diye haber veriyo herkese.inşallah sadece facele kalmıştır.
şu interneti doğru kullanmayanlara sinir oluyorum :47::47:

olaya o taraftan bakılıncada dediğiniz mantıklı ama bi insan sevgilisinin konuşma yazma sitilini bilir bence yani ben öyleyim şahsen ama sizin dediğiniz gibi sapıklarda çok
öyle terbiyesizler boş insanlar kendilerine uğraş aramak içinde yapabiliyor.. kıskananlar oluyo..

canm yapacak ilk işin ona itiraf ettrmek olmalı yani o kadar açıkki sevgilinin yaptığı bence o en azından
önce itiraf ettir bak inanmamışsın ki buraya konu açıyorsun kendini kandırma
gerçekleri öğren, istersen affet istersen ayrıl sonra

canm yapacak ilk işin ona itiraf ettrmek olmalı yani o kadar açıkki sevgilinin yaptığı bence o en azından
önce itiraf ettir bak inanmamışsın ki buraya konu açıyorsun kendini kandırma
gerçekleri öğren, istersen affet istersen ayrıl sonra

ya canım yemin ettim ayrılmıycam dedim itiraf etsn diye kandırmk amaçlı. yok hala yapmadım etmedim diyo yeminler ediyo

Üstünde durmadan ben yapmadım sahtedir o deyip geçse hani belki inanılır. Ama intihara kadar gitmesi bence suçluluk psikolojisi. Sevgiliniz o kadar ünlü ve önemli biri mi ki adına fake hesaplar açılıyor?

Sevgilinin sözünden şüphe duyuyorsan bunu içine atma. Şüphelerim var, tam olarak güvenemiyorum de açık açık. Sen kendi kendini yiyip bitireceğine tatmin olana kadar araştır konuyu. Baktın kalbin, hislerin hala şüphe içinde ayrıl o zamanda. Sevgi de aşkta güvensizlik olmaz, olmamalı.:20:

Üstünde durmadan ben yapmadım sahtedir o deyip geçse hani belki inanılır. Ama intihara kadar gitmesi bence suçluluk psikolojisi. Sevgiliniz o kadar ünlü ve önemli biri mi ki adına fake hesaplar açılıyor?

şu devirde herkezin sevgisi yalanken herkez çıkıp ayrılırken biz çok mutluydk çok dikkt çekiyodk ve bizi ayırmak isteyende olabilir yani

üstelik sevgilinin arkadaşının duvarında görmüşsün, sevgilinin arkadaşı da mı o sahte hesap açana yardım etti...sevgilin bence o

Sevgilinin senden gizli bir face hesabi acmasi hicde masum degil..
Inkar etmeside normal, ne diyecek sanki evet askim senden gizli facemi actim diyecek

O face adresinde sadece konuştuğu kız mı ekli ?
Tanıdığınız başka kişilerde eklenmiş mi ?

şikayet edelim ben araştırdım. hesabın açıldığı IP tespit edilebiliyormuş falan desen bakalım ne yapacak...

Merhaba kızlar yaşadıklarımı anlatmalıyım yoksa kafayı yiyeceğim neyse, konuya gireyim; Beraberliğimiz 3 ay sonra 3 yıl olucak sevgilimle ortak facemiz var, kendi aramızda söz yüzüklerimiz var, ailelerimiz falan biliyor, tanışıyoruz.Her neyse arkadaşımın facesinde gezinirken, arkadaşının duvarında sevgilim haberimin olmadığı hesabı ile etiketlemiş bir bağlantıyı gördüm.Ben tabi delirdim, facebook profiline girdim.Atatürk resmi var, beğenilerine baktım sevdiği şeyler var.Üniversiteye gidicek, üniversitesini soruşturmuş, yorumlar var.Ben bunları görünce tabi ağzıma gelen herşeyi söyledim.Yok ben yapmadım, o sahte ben değilim, bana inanmıyor musun, güvenmiyor musun, getir kurana el basayım gibi yeminler etti.Bu hesap bizim ortak faceye engelli.(sevgilimin benden önce bi kızla konuşma geçmişi bile olmamış sessiz sakin ve utangaç biridir) ama kafayı yiyeceğim ben.Neye inanıyım şasırdım yorumları okudum hepsi sevgilimin yeni kazandığı yer hakkında falan ama konuşması gibi değil.Yazılanlar öyle kibar ki 'değil' yerine 'diyil' yazılmış sanki kasıtlı kibar olur der gibi yapmacık, aslında hiç öyle değil.Dün akşam intiharın eşiğinden döndürdüm onu, bana bir fikir verin ne yapayım yardım edin lütfen.Siz olsaydınız ne yapardınız? :(

Okuyamayanlara düzeltebildiğim kadar düzelttim.:ssz:

Sizin ortak facebookunuza bu hesap engelli ise erkek arkadaşın açmıştır, yoksa ikinizin kullandığı hesabı açıp kim engelleyecek?

Son düzenleme:
Back
X